reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Dzięki dziewczyny za opinie o stoliku. Pojadę jutro do hurtowni zabawek m.in. go obejrzeć. Mi nie chodzi o super nie wiadomo co , bo tysiąc funkcji ma np kostka, Asia dostanie też świecące i grające pianinko czy coś w tym rodzaju. Młoda lubi właśnie takie grające rzeczy,ogólnie hałas i myślę że ten stolik to byłby strzał w 10.
Dużego wyboru nie mam ze względu na cenę :( do tego A od dziś bez pracy. nie wiem czy wogóle kupię, ech... no i co z urodzinami.

Acha dzieci b.lubią też coś w tym stylu HIT KOLEJKA EDUKACYJNA NA KÓŁKACH-UCZY i ROZWIJA (1288489613) - Aukcje internetowe Allegro

Etna ten bidon przesłodki!

Gie-oska ale to chyba do gotowania jajka a nie jajeczniczki :D
Fajny bajer.
A kurtkę wybrałabym czarną!

Dziunka wspołczuje utraty pracy. Jeju zawsze pod górke.

Ja niedawno wrociłam z miasta, kupiłam malej samochód z przyczepa z biedrony. Zobaczymy czy bedzie sie jej podobac. Moj N własnie pojechał do pubu-mialam jechac tez ale nie chce mi sie. Poza tym miałam tam jechac w charakterze kierowcy-jak zwykle. Przyjechały do nas siostrzenice moje i mam chwile wolnego. Tylko ten hałas masakra.

Dziunka wspołczuje utraty pracy. Jeju zawsze pod górke.

Ja niedawno wrociłam z miasta, kupiłam malej samochód z przyczepa z biedrony. Zobaczymy czy bedzie sie jej podobac. Moj N własnie pojechał do pubu-mialam jechac tez ale nie chce mi sie. Poza tym miałam tam jechac w charakterze kierowcy-jak zwykle. Przyjechały do nas siostrzenice moje i mam chwile wolnego. Tylko ten hałas masakra.
moj maly tez dostal ten samochodzik ale on tez chyba na etapie poznawania swiata, a nie bawienia sie zabawkami, pewnie minie.
Kupilam dzisiaj ostatni kapek o taki:
pierwszy_new_nieb.jpg

nastepny dopiero kupie ze slomka ten mOmma ze słomką. Tylko dzisiaj facet w sklepie dzieciecym mnie przestrzegł, ze jego corka od razy po piersi pila ze slomki i teraz jej od tej slomki sie zabki lekko rozchodza z przodu, myslicie ze to mozliwe???

moj maly tez dostal ten samochodzik ale on tez chyba na etapie poznawania swiata, a nie bawienia sie zabawkami, pewnie minie.
Kupilam dzisiaj ostatni kapek o taki:
pierwszy_new_nieb.jpg

nastepny dopiero kupie ze slomka ten mOmma ze słomką. Tylko dzisiaj facet w sklepie dzieciecym mnie przestrzegł, ze jego corka od razy po piersi pila ze slomki i teraz jej od tej slomki sie zabki lekko rozchodza z przodu, myslicie ze to mozliwe???

mam taki sam nawet kolor..ile dalas bo ja 4,5 zl.... moj K uwielbia z niego picie rozchlapywac po calej podlodze a potem stoi i sie smieje jak mama lata ze sciera i probuje wszystkie picie zetrzec...

reklama
ja dalam 8,50 to normalnie przeplacilam hihihi
moj nie rozlewa bo ja mu musze trzymac (jedyny tego plus), nawet dzisiaj na 4 razy ale wypil ze 100ml soku z niego

Do góry