reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Ula super ten kombinezon :) przymierzałam go Marcelowi ii kurtka na 80 była wystarczajaca tylko gacie chciałam na 86 - rozmiar to zalezy od dzieciaczka. I mówisz ze Oli wazy 12-13 kg??????:szok: szok......po czym on tak wazy? mleko go tak "tuczy"? Mój ma ledwo 10,600 a wpiernicza na obiad cała!! bulionówke zupy gęstej no i inne rzeczy tez je :D A co do kombinezonu to nie kupilam bo nie miala babka juz tych gaci na 86 a okazalo sie ze dostalismy kurtke typu alaska i dokupilam mu tylko spodnie z 5.10.15 :):)

Mam pytanie - czy któraś z Was ma kombinezon dla swojej pociechy firmy COCCODRILLO???

Moja mama ma dla mojego brata, kupiła jak była w ciąży, jednoczęściowy i za prawie grosze jak była promocja w Cocodrillo :tak: Aśka miała go mieć po nim, ale jednak Miłek nie wyrósł z niego.

duzo osob ja poleca ale jak ja nia sie pobawilam w sklepie nie bylo dla mnie rewelacji ;/ duza cena a malo ta zabawka robi chociaz moze zle sie nia bawilam ;)

Miałam podobne odczucia, ale Asi w sklepie baaardzo się podobała. Zastanawiamy się czy nie wpisać na listę prezentów.

Bąk na Mikołaja był strzałem w 10-tkę:tak:

Mam pytanie - czy któraś z Was ma kombinezon dla swojej pociechy firmy COCCODRILLO???
ja mam dla Alicji. Jednoczęściowy, rozmiar 86 - bardzo cieplutki i miękki, jestem bardzo zadowolona. Niby dla chłopców, ale nie chciałam różowego :)

Kombinezon Plane narciarski - Ubrania dla dzieci, odzież młodzieżowa, odzież dziecięca - Sklep internetowy Agito.pl

jedyna jego wada - nie ma ściągaczy przy kapturze.

a ja zabawkom na dzień dzisiejszy mówię NIE mamy graciarnie jeszcze co najwyżej klocki i basta
ja tam samo. zabawek mamy juz za dużo a Alicja i tak bawi się głównie książeczkami, spinaczami do bielizny, ostatanio najlepsza zabawa to włażenie na wózek lub sanki...

mam nie lada problem. Musze wybrac dla chłopców po 3 zabawki od Mikołaja. Dziadkowie, prababcia i wujek stwierdziili,z e oni nie wiedzą zebym ja zdecydowała. ALe oni zabawek mają w brud. Dopiero co urodziny były. Ledwo się chalupa domyka. A tu znowu zabawki. Ale niestety o niczym innym nie chcą słyszeć. A tyle rzeczy praktycnzych by się przydąlo...
no i nei wiem co z tymi zabawkami. Na razie wymyśliłam dla Kuby polane zoo lego duplo, bo widzial w gazetce i jęczał by mu kupić. Pomożecie mi coś?

reklama
Do góry