luizka4don
Fanka BB :)
My juz po masazach brr zimno dzis
Piotrus zjadl obiadek znowu caly sloik plus cycuszka na popitke heh łakomczuszek 
Bombusiu - a ja nawet cytrusy codziennie;p ostatnio zjadlam kilogram mandarynek i nic
Fajnie ze usg ok 
Andzia- Tak jak juz mowilam moje dziecie tez mialo usg polowkowe i ani przepukliny ani tej sledziony nie bylo wiec roznie z tym
agulek bombusia ja tez rowniez dostalam ta paczke
a co w tej drugiej jest??
moje dziecko w tej chwili buja sie w hustawce i do tacki przywiazalam butelke po napoju i to jest jego zabawa nr 1 szaleje strasznie heh:0
Bombusiu - a ja nawet cytrusy codziennie;p ostatnio zjadlam kilogram mandarynek i nic
Andzia- Tak jak juz mowilam moje dziecie tez mialo usg polowkowe i ani przepukliny ani tej sledziony nie bylo wiec roznie z tym
agulek bombusia ja tez rowniez dostalam ta paczke
moje dziecko w tej chwili buja sie w hustawce i do tacki przywiazalam butelke po napoju i to jest jego zabawa nr 1 szaleje strasznie heh:0
Ostatnia edycja:

Coś czarno widzę to rozszerzanie diety

to chyba 3 raz tak długo, zazwyczaj to ok 3 h. A później to już różnie, co 2, a nawet co 1 h. Jak się przebudzi, to biorę Go do naszego łóżka, bo nie miałabym siły co chwilę wstawać. Minionej nocy, jak się obudził, to później za ok 40 min znowu, potem za godzinę i po spaniu. Nie patrzę na zegarek, bo i po co...jedno wiem, że Marcin sporo je w nocy
(nie tylko zresztą w nocy) już się nie mogę doczekać kiedy prześpi całą noc ale to pewnie jeszcze potrwa. A z zasypianiem to jest tak, że po kąpaniu i jedzeniu zasypia na ok pół godziny, a później znowu zabawa, jedzenie i spanie o...różnie, ostatnio ok 22, czasami ok 21. Mi się często oczy kleją a On się śmieje