Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Mnie USG bioderek kazali zrobić po 6 tygodniu ale zrozumiałam że mam tylko zadzwonić wcześniej i się zarejestrować a wy o tak dalekich terminach piszecie! :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
identycznie ubieramja też pod pajacyk zakładam body z krótkim rękawem. Do śpiochów body z długim.
Mnie USG bioderek kazali zrobić po 6 tygodniu ale zrozumiałam że mam tylko zadzwonić wcześniej i się zarejestrować a wy o tak dalekich terminach piszecie! :/
W Koszalinie terminów na bioderka pod dostatkiem. Dzwoniłam 29.12 i na 3.01 były terminy. My jedziemy w poniedziałek.
Moja położna mówiła, że bioderka powinno się zrobić zanim dziecko skończy miesiąc, ale nie wiem ile w tym prawdy. No i trzeba mieć ze sobą skierowanie ze szpitala, albo od pediatry.
W Koszalinie terminów na bioderka pod dostatkiem. Dzwoniłam 29.12 i na 3.01 były terminy. My jedziemy w poniedziałek.
Moja położna mówiła, że bioderka powinno się zrobić zanim dziecko skończy miesiąc, ale nie wiem ile w tym prawdy. No i trzeba mieć ze sobą skierowanie ze szpitala, albo od pediatry.