reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pielęgnacja maluszka

Mnie USG bioderek kazali zrobić po 6 tygodniu ale zrozumiałam że mam tylko zadzwonić wcześniej i się zarejestrować a wy o tak dalekich terminach piszecie! :/

reklama
no ja tez mam usg za 6 tygodni ale kazali sie jak najszybciej rejestrowac bo własnie jak Wiolcia pisze terminy sa napięte.
Położna mi radziła zeby nawet do przychodni osobiście męża wysłac niech rejestruje bo przez telefon łatwiej zbyć niż osobiście

Mnie USG bioderek kazali zrobić po 6 tygodniu ale zrozumiałam że mam tylko zadzwonić wcześniej i się zarejestrować a wy o tak dalekich terminach piszecie! :/

my na usg bioderek idziemy dopiero 19 lutego czyli rowne 3 miesiace po porodzie pomimo ze rejestrowałam sie zaraz po powrocie ze szpitala, masakra z tymi terminami ;/

W Koszalinie terminów na bioderka pod dostatkiem. Dzwoniłam 29.12 i na 3.01 były terminy. My jedziemy w poniedziałek.
Moja położna mówiła, że bioderka powinno się zrobić zanim dziecko skończy miesiąc, ale nie wiem ile w tym prawdy. No i trzeba mieć ze sobą skierowanie ze szpitala, albo od pediatry.

W Koszalinie terminów na bioderka pod dostatkiem. Dzwoniłam 29.12 i na 3.01 były terminy. My jedziemy w poniedziałek.
Moja położna mówiła, że bioderka powinno się zrobić zanim dziecko skończy miesiąc, ale nie wiem ile w tym prawdy. No i trzeba mieć ze sobą skierowanie ze szpitala, albo od pediatry.

zazdroszcze ze macie wolne terminy
ja mam skierowanie od pediatry ( a wlasnie ile takie skierowanie jest wazne ? )

Nam mówili, że trzeba zrobić między 4 tygodniem a chyba 3 miesiącem, albo czwartym... Jakoś tak. I raz lekarz powiedział, że im później, tym lepiej, a potem położna, że im wcześniej, tym lepiej ;) Więc ja już nie wiem ;) My idziemy za tydzień, czyli Franek będzie miał 5 tygodni skończonych. W Krakowie nie było problemu z terminami.

reklama
Do góry