reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urodzinki naszych dzieciaczków :)

reklama
może wkładasz je do zimnego piekarnika? :-)

polusia, skąd weźmiesz takiego bobasa? sama ulepisz?

a jeszcze taki offtop: ;-) ale się nie śmiejcie!
na chrzciny Olci mieliśmy tort właśnie z takim bobasem śpiącym w muszli. jedna moja kumpela od 2ch lat starała się o dzidziusia i nic. to ja mówię: weź tego z tortu, a może i prawdziwego niedługo się doczekasz ;-) no i jest w ciąży. normalnie czuje się, jakbym miała swój wkład w robienie dziecka, hehehe ;-)

może wkładasz je do zimnego piekarnika? :-)

polusia, skąd weźmiesz takiego bobasa? sama ulepisz?

a jeszcze taki offtop: ;-) ale się nie śmiejcie!
na chrzciny Olci mieliśmy tort właśnie z takim bobasem śpiącym w muszli. jedna moja kumpela od 2ch lat starała się o dzidziusia i nic. to ja mówię: weź tego z tortu, a może i prawdziwego niedługo się doczekasz ;-) no i jest w ciąży. normalnie czuje się, jakbym miała swój wkład w robienie dziecka, hehehe ;-)
kurcze.... chyba nie do zimnego... ale nastepnym razem sprawdze :-D

hehe dobre :-)

dziewczyny, a jak nazywa sie taka polewa na tort, która wygląda jak "ułożony materiał"? nie wiem czy wiecie o co mi chodzi, ale wiem ze Ccaroline robila taki torcik na chrzest Natalki i miała taka polewę...

a ja zrobię sama masę cukrowa :) barwniki spożywcze na allegro zamówiłam. A przepis mam z internetu właśnie. Wypróbuje za 2tygodnie na moje urodziny. Potem na Oliwii tort gitara hannah montana :) więc do roczku chyba dojde do perfekcji he he
Już się nie mogę doczekać:)

reklama
hi hi jaka ja tam zdolna no co Ty poprostu uwielbiam piec ciasta i torty... I może trochę z oszczędności sama zrobię to masę...

Do góry