reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Ola te droższe maja uchwyt.
Mama śliczna kurteczka.

Ja dziś w pepco widzialam sliczne sukienki biale za 29zl i tak mysle ze chyba musze kupic, w maju idziemy na wesele to sie przyda nie ;-)

No też takie oglądałam. W tamtym roku miałam super z Cubusa i chciałam większa taka wyłapać ale nie widze takich. Mogłoby byc cos takiego: http://allegro.pl/86-next-bajerancka-wiatrowka-wiosna-super-hit-i1429706113.html
Kira nie mówie ze jestes nie kumata :):) Po prostu pokazałam te czesci butelki bo ja i Ula wlasnie takiego typu mamy. No a takiego nuka z uszczelka co pokazała kilolek to nie widziałam. Takie to ja mam w avencie ;p i tez nie wyciagam bo mój młody z tego pije i ja próbowałam i leci lekko....

ps. ja kupilam marcelowi wlasnie taka kurteczke. Bardzo mi sie podobała juz na jesien ale kupiłam mu inną cieplejszą. Takze tą zakupiłam teraz :
Zobacz załącznik 325520

A więc to Ty ją kupiłaś... Ja też licytowałam w tej aukcji... No prosze... hehe...

Ostatnia edycja:
Ola te droższe maja uchwyt.
Mama śliczna kurteczka.

Ja dziś w pepco widzialam sliczne sukienki biale za 29zl i tak mysle ze chyba musze kupic, w maju idziemy na wesele to sie przyda nie ;-)

Polecam, mam kilka dla Julki :tak:

Chciałam Asi kupić kurtkę, jeszcze taką ciepłą. Wszędzie wykupione rozmiary poniżej 92:-( a ja potrzebuję 80, no max 86. Nawet po lumpach już szukałam i albo brzydkie albo nie ma:wściekła/y:
Ale dostałam dziś dla Asi w lumpie SUPER ogrodniczki a dla Julki świetny stanik;-):-D

edit w niektórych sklepach kutki są ale przecenione np ze 120 na 100:baffled:

Chciałam Asi kupić kurtkę, jeszcze taką ciepłą. Wszędzie wykupione rozmiary poniżej 92:-( a ja potrzebuję 80, no max 86. Nawet po lumpach już szukałam i albo brzydkie albo nie ma:wściekła/y:
Ale dostałam dziś dla Asi w lumpie SUPER ogrodniczki a dla Julki świetny stanik;-):-D

haha no to promocja po byku ;]

Aza hahahaha a widzisz mówiłam ze kilka razy juz licytowałysmy razem :D no a ja gapa nie zauwazylam Twojego nicku ;p jakos całkowicie przypadkiem wpadlam na ta kurtke w ostatnich minutach. Własciwie nie szukałam kurtki a ona mi sie otwarła przypadkiem :D mysle eeeee fajna, w sumie trzebaby tez kupic no i zastanowic musialam sie migiem ale przewazyl fakt ze ona mi sie juz na jesień podobała no i bedzie pasowac kolorystycznie do bezowo-pomaranczowych adidasów lub do niebieskich kaloszy :) teraz musze poszukać cieńszej czapeczki :) bo mamy taką z barankiem od spodu. Przydałaby sie podobna tylko bez barana ;p

haha no to promocja po byku ;]

Aza hahahaha a widzisz mówiłam ze kilka razy juz licytowałysmy razem :D no a ja gapa nie zauwazylam Twojego nicku ;p jakos całkowicie przypadkiem wpadlam na ta kurtke w ostatnich minutach. Własciwie nie szukałam kurtki a ona mi sie otwarła przypadkiem :D mysle eeeee fajna, w sumie trzebaby tez kupic no i zastanowic musialam sie migiem ale przewazyl fakt ze ona mi sie juz na jesień podobała no i bedzie pasowac kolorystycznie do bezowo-pomaranczowych adidasów lub do niebieskich kaloszy :) teraz musze poszukać cieńszej czapeczki :) bo mamy taką z barankiem od spodu. Przydałaby sie podobna tylko bez barana ;p

Hehe... To się nazywa zbieg okoliczności ;)))

Co do czapek to ja polecam tą: Super Czapka raster KROKODYL 46-48 WIOSNA (1444839522) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i inne firmy Raster. W tamtym roku kupiłam 2 czapki i są rewelacyjne!!!

Kira nie mówie ze jestes nie kumata :):) Po prostu pokazałam te czesci butelki bo ja i Ula wlasnie takiego typu mamy. No a takiego nuka z uszczelka co pokazała kilolek to nie widziałam. Takie to ja mam w avencie ;p i tez nie wyciagam bo mój młody z tego pije i ja próbowałam i leci lekko....

ps. ja kupilam marcelowi wlasnie taka kurteczke. Bardzo mi sie podobała juz na jesien ale kupiłam mu inną cieplejszą. Takze tą zakupiłam teraz :
Zobacz załącznik 325520
a bo ja niemota myslalam, ze o avencie mowa

Mama ile płaciłas za aventa niekapka?
na necie jest od 13 zł i az sie wierzyc nie chce bo u mnie na miescie ok 25 a to jeszcze nie W-wa, tylko ze na opakowaniu jest O% BPA moze to jakas nowość?
Bo czym sie rozni ten od tego? widzę ze ceną i tym bpa, czyli jak te bpa są droższe to u mnie wcale nie jest tak źle z ceną.
AVENT KUBEK NIEKAPEK 260 ML + UCHWYT GRATIS! (1449742842) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
KUBEK NIEKAPEK AVENT 260 ml nowe wzory 0%BPA (1435059386) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
na penwo przez uszka. Same uszka kilkanaście zł kosztują. Ja ostatnio 32zł za niekapek aventa zaplacilam :/

zaraz sie wdrapię na ten strych i powiem Ci jaki rozmiar tych kurtek o ile w ogóle Ci się podobają. Mi at różowa się podoba, na żywo ma trochę żywsze kolory

a to juz nie wiem, moze jakąś wyprzedaż mają

Dziunka, sorki nie znalazłam tamtych kurtek, nie wiem gdzie je wsadzilam. Znalazłam tylko takie:
IMGP2536.jpg komplecik - kurteczka 33cm od kapturka do mankietu i 33 dlugości; spodenki długośc cąlkowita 60cm a nogawki od kroku 20cm

IMGP2538.jpg kurteczka 37 rekawek i 37 długa
IMGP2537.jpg kombinezonik - długość 72cmm, rękaw 37, nogawka 27
pencil.png

reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry