reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
witam się w słoneczny dzionek:) i witam kolejne Mamcie:)
Edysiek o widzę duża dziewczynka już z Angeliki. Ja tam zawsze wiedziałam, że na jednym dziecku nie pozostaniemy, mąż chce jeszcze syna:D
Polna Ala jest udana hehe:)

Moja córa na razie nie robi do nocnika, więc nie pochwalę się jej przygodami z nocnikiem, ale za to mogę napisac, że Martynka bardzo chętnie siada na nocnik w ubrankach i ma z tego dużo radochy:) Gołą pupą nie chce siedziec nie wiedziec czemu, może jej nie wygodnie skoro taka chudzinka z niej:D Ale ma czas, nic na siłę, będzie lato będzie lepiej.

EDYSIEK - tak źle tak nie dobrze jak już ma się pracę dobrą i kasę na kolejne dziecko to ciężko się zdecydować bo szkoda tej pracy jak się nie ma też źle ... :dry:

Kurcze a ja niedługo muszę z łóżka wstać i bardzo mi się to nie podoba :-p :-D

Femme co wolne sobie zrobilas od pracy ? :-p

a ja sie dzisiaj nie wysilam z obiadem - ziemniaki , jajko i salata zielona z pomidorem :sorry: zaraz pojdziemy na pole zeby Ala wyladowala sie na hustawce !!

Edysiek:-D No to jestes przegłosowana i nie masz nic do gadania:-p

Ja obecnie nie mam zadowalającej sytuacji finansowej na pocieche, a jak juz kiedys bede miec to mały bedzie juz duż i bede chciała pospelniać swoje zachcianki:-) a co teraz ja ie troszke powiecam to w przyszłosci sobie odbije;-). A tak juz na serio jakos tego nie widze... musiałabym iec od razu starsze dziecko, a tak sie nie da:-D

Wita wszystkie mamy:-)

Cieszę się, że w końcu jest ktoś kto mnie rozumie :-).
Zwykle słyszę pytania "A kiedy następne, bo Angela już taka duża?" A jak już komuś powiem, że nie planujemy to zaraz komentarze, że krzywdę dziecku robimy, bo samo na świecie będzie. Denerwuje mnie to strasznie:wściekła/y:
Nie mam nic przeciwko tym co planują więcej dzieci, a tych co mają po kilkoro to nawet podziwiam, bo to naprawdę nie lada wyzwanie. Jednak nie uważam , żeby moje dziecko było gorsze z tego powodu, że nie ma rodzeństwa. A po za tym nigdy nie wiadomo, jeszcze może mieć, nawet za kilka lat. Ja mam 30 lat więc jeszcze jakby co zostało mi kilka latek na rodzenie dzieci;-)

UMI - można zaadoptować co się nie da :-) :-p

POLNA - ja ten cały tydzień nie byłam bo Nina chora była i jej do przedszkola nie dawałam ... a obiadem też się nie przejmuje bo dzisiaj Olcia robi :-D:-p

femme no mozna ale to musza dwie osoby chciec ja bym pewnie tak wolała ale T. juz nie bo by sie bał. Z resta on w tym momencie tak jak ja jest anty nastawiony do kolejnego dziecka

reklama
Edysiek ja jestem jedynaczka i nie narzekam. Wiadoo czasem by sie chciało miec wieksza rodzine, albo w przyszłosci gdy moich rodziców juz nie będzie to przychodzi mysl kto mi zostanie. A że rodzenstwa nie mam to wyjdzie na to ze bede sama jak palec. ale jakos mnie to nie przeraza w obecnej chwili moze dla tego ze nie wiem jak to jest iec rodzeństwo:-)

Do góry