majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Im dziecko starsze, tym może rzadziej kupę robić, bo odżywia się inaczej. Mój Maciek też robi co 2-3 dni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
EDYSIEK - im później tym gorzej na 2 dziecko się zdecydowaćwidzę po mojej siostrze czekali aż się polepszy finansowo itp i jak się już doczekali to siostrzeniec miał już 7-8 lat i już im się nie chciało z powrotem w pieluchy pakować na czym ja ubolewam bo siostrzeniec nawet do mnie ciociu nie mówi tylko po imieniu bo jest raptem 11 lat różnicy między nami
![]()
![]()
Anetko my nie planujemy.
Ale nigdy nie wiadomo czy nic nas w zyciu nie zaskoczy.
Chcielismy w tym roku ale narazie same porzeciwnosci losu sie pojawiaja wiec odpuscilismy.. i stwierdzidlimy ze wyczekamy keidys swoj moment.
moze za jakies 2-3 lata... nie wiem sama. Zycie jest takie nieprzewidywalne nie wiem kiedy moze odwrocic sie o 180 stopni;p