Aaga, ja miałam układ krzepnięcia i na wynik czeka się standardowo chyba, w zależności od przychodni pewnie tego samego dnia, albo następnego
Antar, ja podobnie jak Dzastina synka dostałam bardzo szybko do piersi, bo jak tylko przewieziono nas na salę. Również uważam, że powinnaś się zastanowić. Ja też mam przykład sąsiadki, która miała wskazania do cc (otyłość, późny wiek na pierwsze dziecko 38 lat, duże dziecko), nie zgodziła się na cc. Poród był ciężki, mały urodził się z wagą ok.4800 i miał porażony splot ramienny. W ogóle nie ruszał rączką, długo się rehabilitowali, do pół roku musiał mieć przeprowadzoną operację w Niemczech lub Francji, musieli sami uzbierać kasę. Nie napisałam żeby tu straszyć, bo wiadomo że porody różnie przebiegają. Ale myślę, że zdrowie malucha jest najważniejsze. Ja przez całą ciążę nastawiałam się na poród sn i naprawdę ciężko potem zniosłam to, że mnie wzięli na stół, ale jakoś to przebolałam i cieszę się, że mam zdrowego i mądrego synka

Teraz chciałabym urodzić sn, ale już się nie nastawiam, co ma być to będzie.
A jeśli chodzi o mieszankę, to Jaś od początku był na systemie mieszanym i nie widzę w tym nic złego
Antar, mam nadzieję, że wspólnie podejmiecie decyzję, która będzie dla Was jak najlepsza
Icak, powodzenia na wizycie