reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
Blusia, Saffi i Mamusia - rewelacyjne wiadomości :) Nic tylko czekać na rozwinięcie akcji...
Icak - z jednej strony dobrze, że do szpitala pójdziesz, przebadają Cię i zadecydują co i jak, a z drugiej wiadomo.. kto by chciał leżeć w szpitalu... Ale na pewno wszystko będzie ok!! Głowa do góry :-)

Kati.j. super, że już znasz tą magiczną datę :)

Forever, :szok: czyli powtarzać jeszcze musisz ?

Mamusia, gratuluję wizyty i wyników. A grzybka wyleczysz i wsio będzie ok :)

Icak, trzymam za Was kciuki. Być może zaraz dołączysz do grona rozpakowanych mamusiek :)

Trzymam kciuki za dzisiaj wizytujące :)

Wybieram się, ale co z tego wyjdzie, to nawet najstarsi górale nie wiedzą ;-)

ja wiem !! Pojeziesz i powiedzą... "To jak dzisiaj rodzimy?!" i wtedy Edgarek wyskoczy sam ze stożkową czapeczką na gumce i z taką fujarką-gwizdiem (jak na przyjecia niespodzianki :D ) i krzyknie "NIESPODZIANKA MAMUSIU !!"

Blusia, Saffi - ale zmiany:) Gratuluję i cieszę się, że się wszystko ułożyło:) Dosłownie;))

Kat - już niedługo utulisz swoje dzieciątko, tylko się cieszyć:)

Icak - nie martw się, jak mus to mus, przynajmniej będziesz pod dobrą opieką:)

Mamusia, gratuluję, grzybki w ciąży to standard;) Będzie dobrze!

Forever - być może zaraziłaś się między jedną a drugą wizytą... To możliwe. Z odbytu paciorkowca się nie wyleczy i zawsze może przedreptać pierdzielony:/

Jeśli kogoś pominęłam to wybaczcie - gratuluję i trzymam kciuki za kolejne wizyty. Ja mam w czwartek wizytę w szpitalu. Ciekawe jak tam moja szyjka, bo nie miałam badanej od 3 tygodni!!! Od 1,5 tygodnia chodzę tylko na ktg do przychodni... wczoraj byłam, ale niestety macica spokojna...

Ja dzisiaj juz po wizycie.
Szyjka zamknieta, skrócona o 50 %,
Ktg ok.
Nastepna wizyta 14 jak donosze do tego czasu.:-)
Powodzenia na dzisiejszych wizytach.

reklama
myślicie że to grzybek? pytałam lekarza co to jest dokładnie a on powiedział że to infekcja ciążowa, więc już zgłupiałam, zaraz poczytam na tych lekach...

Do góry