Ale Rajmund jest wariat, Ilona! Juz sie za blenderkiem rozglada bo przeciez trzeba bedzie zupki miksowac, a my nie mamy blendera. Musialam mu wyluszczyc, ze ja chce taki bez pojemnika, taki reczny, a nie kolejny mebel. Kochany wariat. Dzis lazilismy po tej gieldzie i okazuje sie ze on wszedzie widzi "ciezarowki". Ja tyle nie widze co on. Kurcze, zaczelam sie zastanawiac ktore z nas jest bardziej w ciazy.
Twoja tesciowa faktycznie
, ale... Mieszkacie juz osobno, tak? Moze - jesli Wam porzebne - poszukajcie mieszkania na wlasna reke, bez jej udzialu. Im mniej bedziecie z nia mieli "punktow stycznych" tym zdrowiej dla Was. Podejrzewam, ze gdyby zalatwila Wam te chate, mialaby dodatkowy pretekst zeby sie wtracac w Wasze sprawy. I wpadac "z wizyta". Jedyna opcja to poodcinac wszelkie mozliwe nici wiazace.
Magnusik, juz Ci Ilona wytlumaczyla - sny obrazuja nasze ukryte emocje. To co w ciagu dnia spychamy w glab umyslu, w nocy wylazi na powierzchnie w postaci snow.
Ja mialam dzis trening z wstawania do dziecka. Miyuki wymyslila sobie darcie ryja w kuchni. Siedziala po prostu na podlodze i darla pysk, a ze tu wszystko slychac przez sciany, to zal mi bylo sasiadow. No, to wstawalam do niej, poglaskac, namowic zeby przyszla do lozka, ona jakis czas posiedziala na gorze i znow schodzila na dol dac koncert. I chodzila czapla po desce... Gdyby @ slyszala, to bym ja po prostu zawolala na gore, ale ze glucha jak pien, pozostawalo tylko chodzic po nia.
Twoja tesciowa faktycznie

Magnusik, juz Ci Ilona wytlumaczyla - sny obrazuja nasze ukryte emocje. To co w ciagu dnia spychamy w glab umyslu, w nocy wylazi na powierzchnie w postaci snow.
Ja mialam dzis trening z wstawania do dziecka. Miyuki wymyslila sobie darcie ryja w kuchni. Siedziala po prostu na podlodze i darla pysk, a ze tu wszystko slychac przez sciany, to zal mi bylo sasiadow. No, to wstawalam do niej, poglaskac, namowic zeby przyszla do lozka, ona jakis czas posiedziala na gorze i znow schodzila na dol dac koncert. I chodzila czapla po desce... Gdyby @ slyszala, to bym ja po prostu zawolala na gore, ale ze glucha jak pien, pozostawalo tylko chodzic po nia.