Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Emy a dzisiaj o Tobie myślałam, co tam u Was nowego...już nawet miałam Cię szukać na listopadówkach, a tu proszę, zajrzałaś do nas :-) Mi też czas jakoś w mirę szybko leci, pomimo tego, że już ponad dwa miesiące siedzę w domu i praktycznie nic nie robię zawodowo...
do bólu
MAM DOŚĆ!! DOSTAŁAM DZIŚ 3 MIESIĄCZKĘ W CIĄGU MIESIĄCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na początku to 10 dziennie bywa mało ;-)zapytał tylko ile takie dziecko pampersów zużywa dziennie
Za pierwszym razem zanabylam na Allegro cala pake uzywanych ubranek po jednym dzieciatku. Roznosci - od bodziakow, przez spodnie po fajne nosidelko i spiworki do fotelika i do spania w domu. Dresiki, *******ki, skarpetki, szaliczek, czapeczka zimowa... Przebrane, w sensie na pewno nie byla to cala garderoba dzieciecia, ale wszystko czysciutkie, bez plamek, nie "jak leci". Spora czesc pakietow ubrankowych jest oferowana przez handlarzy po prostu, a ja polowalam na wyprzedaze domowe - dziecie wyroslo, mamusia sprzedawala. Takie ubranka sa niedrogie. Poza tym czasem ktos wyprzedaje na kilku aukcjach po 1-2szt. Przejrzenie pozostalych przedmiotow sprzedajacego pozwala wyluskac takie aukcje - ceny nie powalaja zdecydowanie, chyba raczej juz w druga strone, jesli za koszulke niemowleca wypada dac w granicach 2zl. Laczac koszty przesylki z kilku aukcji, mozna niezle przyoszczedzic. Wszelkie aukcje typu "Sliczna ksiezniczka" omijam szerokim lukiem bo to po prostu netowe lumpeksy. Bedac w Polsce nie omijalam lumpeksow i tez kilka rzeczy pokupilam w nich - niemowlak blyskawicznie rosnie i nie niszczy, jesli nie zaplami sie sokiem czy innym jedzonkiem, to ciuszki z "recyclingu" sa jak nowe, wiec po co mam kupowac nowki, jak za te sama kwote moge miec 3 razy tyle uzywek? Tu na car bootach kupowalam juz uzywane ubranka - 20p do pol funta. No, za super cieply kombinezonik zimowy dalam 2 funty - piekny, jak nowy, zupelnie nie widac sladow uzywania. To co sie szczypac?