reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

kahaka pewnie że można oszaleć :eek: Ja mam wizytę za tydzień w czwartek, a już zaczynam się stresować jakbym pod gabinetem siedziała :-(Kurde tęsknię za beztroską nieświadomością z poprzedniej ciąży :-(

reklama
Malinkaizi, ja z eksem mam dzieci a z aktualnym partnerem raz obumarcie i raz pustak. A teraz poki co... Sie trzyma. Badania warto porobic, ale nie bierz sobie za bardzo do serca tego co mowi lekarz - on bez badan tyle wie co i Ty.
Kahaka, wez sie wyluzuj!! Zwariowac idzie od takich mysli. Pomysl raczej, ze za kilka tygodni i Twoje malenstwo bedzie fikalo - zaczniesz czuc takie niewyrazne cosie, nie bedziesz wiedziala czy to dziec, czy co... Az zdasz sobie sprawe ze to ruchy dzieciatka i to bedzie jedna z najpiekniejszych chwil w Twoim zyciu.

Kahaka badałam tarczycę i jest w normie wiec raczej to odpada,no zobaczymy jak wyjdzie toxo i cytomegalia !!!
Poroniona na pewno bedzie dobrze zobaczysz,ale co do tej beztroski to juz nie ma na co liczyć, my juz nie bedziemy spokojne , przez całą ciążę bedziemy drżeć i modlić sie aby szczęśliwie donosić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilona24 , a co ja mam powiedzieć ? we wrześniu minie 2 lata a mój chłop dalej nie zdecydowany na kolejną próbę , ehhh :(
Według mnie , lekarz nie podał ci jakiejś konkretnej przyczyny , więc możesz zrobić te badania i olać czekanie...
Malinkaizi , też mam 2 córki z Exem , tyle że u mnie przy obu facetach było poronienie . Moja gin wymyśliła , że mój organizm może odrzucać męskie zarodki . Podobno tak też bywa , a ja faktycznie w obu przypadkach celowałam na synka.

Do Anulki to może jakiegoś priva wysłać , która miała z nią największy kontakt niech pisze.
Kobietka22 , odezwij się BABO!

Kahaka , ani się obejrzysz a twój dzidziol będzie fikał koziołki - zobaczysz jakie to fajne uczucie. Moje ulubione i niezapomniane
poroniona , dobrze będzie , zobaczysz - nic się nie martw :)
IZW , jak tam nastroje przed starankami??
Emy , odpoczywaj , jeszcze tylko troszkę ci zostało :)

docztałam na forum że Młodam urodziła dziś rano córeczkę , Gratulacje!!! i Silenenigma też jakiś czas temu urodziła.
To są właśnie te cuda , na które my tutaj czekamy :)
Trzymajcie się babki , narka.

czarna76 pocieszające są takie informacje,że jednak można donosić szczęśliwie.
Ja mam dwie córeczki i teraz tez miała bym dwie córeczki więc raczej nie problem z moim organizmem tym bardziej,że drugą ciąże donosiłam. Może badania sekcji już coś pokażą a jak nie to się będziemy wtedy martwić:(

Czarna- dzięki Wam zrozumialam ze faktycznie moze przesadzam,zleci te 2 cykle i juz, a moze za pierwszym strzałem sie uda -ahh no nie ma co gdybać, trzeba uzbroić sie w cierpliowść a jak fasolka bedzie chciała ujawnić sie wcześniej to na pewno bedzie juz dobrze-kurcze no do trzech razy sztuka nie tak??????????

a tak poza tym to gin tak mnie męczył z tym badaniem ze teraz plamię :szok:może coś uszkodził i teraz taki efekt ,no jak nie urok to sraczka ( za przeproszeniem) :-(

Ilonko,plany Nasze dotyczą małego remonciku w łazienki, zakupu nowej sypialni,bo stara skrzypi niemiłosiernie a to nie sprzyja przytulanką;)))i chciałabym a raczej jak teraz się z dzidziusiem nie powiedzie to będę musiała pracę zmienić. We wrześniu mgr bronię i myślę,że to mi w tym pomoże. buziaki

Agniesia tak czy siak ja zyczę tej fasolki juz teraz :))))) Remont to można i w ciąży robić , tzn nie TY tylko Twój mąż hehe :)
My bedziemy od poniedziałku zmieniać salon,tzn inny kolorek sie szczeli i na srodku na dwóch największych ściankach 2paski tapety :) Zobaczymy jaki bedzie efekt koncowy, mam nadzieje ze bedzie przytulnie :)

Witam kochane.
Widzę ,że na tapecie odwieczne rozterki.
Ja pierwsza ciąża super ,potem 2 poronienia ,po kilku latach upragniony synek i teraz znów niedawno 2 poronienia.
U mnie przyczyny brak...
Cóż takie życie.
Idzie oszaleć ,ale to i tak nic przecież nie da ...
Karolcia trzymam kciuki za twojego żółwika !!!!

Zjola super wieści !!!
Będzie dobrze.

I tyle co wyłapałam.
Już nie mam czasu ,bo za kilka chwil rozpoczyna się seminarium na temat "Transformacja trudnych zachowań krok po kroku " i muszę się przełączyć na odsłuch on line.
Pozdrawiam i trzymajcie się babeczki

reklama
Dobranoc kochane,właśnie mija pierwszy dzień odkąd jestem z Wami naprawdę,a nie tylko cichaczem. Był to wspaniały dzień,dzięuję za ciepłe przyjęcie i obiecuję,że predko Was nie opuszczę.Kłaczku,Emy proszę pogłaskać brzuszki od cioci Agi:) Kolorowych snów:)buziak

Do góry