Oooo... O tych implantach nie słyszałam nigdy. Ja tez brałam tabletki, ale niestety skok wagi, libido zerowe. Równie dobrze mogłam ich w ogóle nie brać ;]
mileczka ja mialam tak samo po tabletkach, a probowalam kilka roznych. Porazka totalna... Pozniej jakas lekarka zasugerowala ze czasem sposob wchlaniania hormonow wplywa na skutki uboczne i sprobowalam plastrow. Rzeczywiscie czulam sie lepiej (prawie zero skutkow ubocznych) ale po kilku miesiacach zaczelam miec plamienia praktycznie codziennie - ponoc mialy za malo hormonow jak dla mnie, a ze plastrow na rynku jest tylko jeden rodzaj to nie moglam uzywac innych.
Wiem ze z hormonalnych moge jeszcze brac zastrzyki albo implant. I chyba sprobuje zastrzykow bo przynajmniej jesli znowu bede miala sporo objawow ubocznych nastepnego poprostu nie wezme, a z implantem to juz trzeba go wyjmowac...
Werka ja znam dziewczyne ktora z implantem zaszla w ciaze wiec zadna metoda na 100% skuteczna nie jest
karolina musisz placic za antykoncepcje? To ze w Pl sie placi to wiem, ale myslalam ze w innych krajach podobnie jak w UK jest za darmo.