reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
An najgorsze jest to ze tak na ostatnio chwile odwoluja wizyty :zawstydzona/y:

Monikasiu co sie dzieje ? Cos ze zdrowkiem nie tak ?

A mnie meczy katar ze juz mam go dosc :wściekła/y: niech juz sobie pojdzie...

Dobrze mi sie siedzi na doopce ale zmykam po dzieciaki papa do pozniej

AN to sobie palce poprzecinalas,oby szybko sie zagoilo ;-)

Agapko daj znac co tam u Ciebie ???
Witajcie.
Jestem jeszcze w domu, ale skurcze tak mi dają w kość że nawet nie myślałam że te przepowiadające mogą być tak bolesne. Nie mogę przez nie zasnąć, jak mnie taki złapie to aż mnie w pół zgina. To moja 4 ciąża, a ja chyba nie będę wiedziała kiedy mam jechać do szpitala. Normalnie szok.
Jak urodzę to PATRYCJA napewno da wam znać:-)

Motylku dziekuje:happy:
Edytko od jakichs 4 lat mam potworne bole stawow - wogole od pasa w dol jestem hmmm, nie do zycia:baffled:Pogorszylo mi sie po porodzie...Poza tym glowa mnie bardzo czesto boli i jakbym tracila wech:eek: A poza tym jakies stany depresyjne mnie sie imaja:no:

Milego wieczorku

MONIKASIU a co na te bole mowi lekarz ??Co do bolu glowy to moze byc migrena ...oby nie :zawstydzona/y:
A masz jakies znajome z ktorymi sobie wychodzisz od czasu do czasu bez Emisi ?

Hej!
I co Wam przyniósł Mikołaj? Mi ucieszone dzieci :-)
Agapa, może to dziś? Trzymam kciuki, żeby poszło lekko i czekam na informację :-)
Monikasiu, moja siostra ma migreny od jakiegoś czasu. Zrobiła badania (żadnych zmian fizycznych nie wykazały), notuje jak się ból nasila, a teraz bierze jakieś leki i chyba jest lepiej. Moja teoria jest jednak taka, że jak człowiek ma kłopoty psychiczne, coś z czym się nie może pogodzić, jakiś cierń, który ciągle kłuje, to się jego ciało broni i tworzy jakiś prawdziwy problem, z którym trzeba walczyć, na przykład bóle głowy. I moja siostra mi przyznaje rację, ale cóż może zrobić. Nie mówię, że tak jest u Ciebie, ale tak czy siak, to zadbaj o siebie.
W nocy przysypało wszystko śnieżkiem, a teraz pięknie słonko świeci!
Miłego dnia
An

Hej!
I co Wam przyniósł Mikołaj? Mi ucieszone dzieci :-)
W nocy przysypało wszystko śnieżkiem, a teraz pięknie słonko świeci!
Miłego dnia
An
Ja jeszcze dzisiaj mojej małej nie widziałam (w pracy jestem:baffled:), a gdzie jest śnieg??? bo u mnie wczoraj deszcz, a dzisiaj wieje, że prawie głowę może urwać (nieznoszę takiej pogody:crazy:)

Monikasia ja też dzisiaj idę do lekarza, ledwo dojechałam do pracy, strasznie kłuje mnie w serce i mam jakieś skurcze żołądka. Trzeba o siebie zadbać, bo mamy dla kogo żyć. a ta depresja u ciebie to z jakiegoś konkretnego powodu?

Czesc zagladam na chwile bo dzisiaj maz w domku wiec spedzamy go razem a teraz przyszly dzieci ze szkoly wiec chcemy z nimi posiedziec,no a wieczorkiem bedzie Kevin sam w domu a ja go uwielbiam :-D

Milego dnia

reklama
Witam Kobitki:-)
No wiec stwierdzono u mnie migrene - niby jestem zadowolona ze to nic gorszego ale bol dolujacy bywa:-(
An musze znalezc czas dla siebie a nie tylko dla wszystkich dookola taka juz jestem, ze czasami problemy innych sa wazniejsze od moich i kiedys to sie musialo zemscic...Poza tym termin mojego hmmm "niedoszlego" porodu zbliza sie i niewiem jak to bedzie:-( trzeba przezyc. myslalam, ze czas goi rany ale to nieprawda:no:

Do góry