reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Pamiętam jak byłem mały to miałem talerz głęboki z muchomorkiem i krasnalem pod nim na dnie. Bardzo mnie to motywowało do zjedzenia zupy i zobaczenia go .

reklama
Ja to samo:tak:
bylam bardzo zadowolona. Jak Kuba byl troche starszy nakladalam go na wanne i na nim Go ubieralam po kapieli:tak:
Oj, dlugo go uzylam:zawstydzona/y:

Pola ja tak samo :). Ten przewijak to był jeden z lepszych zakupów u nas. Nawet się nie zniszczył, więc chyba teraz też posłuży.

Stojaka pod wannę też używaliśmy długo, oj chyba z 7 miesięcy. Zaczełam stawiać wannę na podłodze dopiero jak Ala siedziała.

Ja sobie nie wyobrażam kapania w wannie bez stojaka:-D ale przy Julce go nie miałam, przynosiłam stolik do pokoju, na to wannę i tak kąpałam Julkę. U góry przewijałam na przewijaku nakładanym na łóżeczko, a na dole jak Mama na stole w pokoju:-D na stół gruby koc a na to tetra i akcja.

Wróciłam z tesco_Obniżka bluzeczek dla dzieci.Są nawet po 4.50.Kupiłam na zaś.
My mamy piekarnik ale z chowanymi pokrętłami.Niestety młody już dawno odkrył do czego służą.

Jacek - oby Wam służył piekarnik jak najlepiej
Gosiulek - powiadasz tesco .... jakoś muszę wkomponować tam wypad :-D
Ania - śliczna ta pidżamka, ja swoim jak mam ubierać rękawiczki to dostaję spazmów... a jak mają takie na kciuk i resztę to po prostu masakra, mamy też jedne pięciopalczaste bałam się je założyć.

reklama
Ja z zakładaniem rękawiczek nie mam problemu, Asia szybko to załapała i zarówno pięciopalczaste zwykłe jak i z jednym palcem ortalionowe nie sprawiają problemu. Za to z Julią kiedyś była masakra, teraz już sama raczej zakłada choć zwykle jej coś nie pasuje i się denerwuje:baffled:

Do góry