reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

co do spacerowek to u mnie zdecydowanie odpadaja male kolka musza byc duze i juz, z malymi za bardzo sie trzeba nameczyc zeby np na kraweznik wjechac

reklama
Fasolka super jest bardzo ładnei wygląda:) tylko saturn ma gondolke 10cm wieksza ,my chyba na to bedziemy najbardziej zwracac uwage ze wzgledu ze dzidzia we wrzesniu zawita to troche z gondolki pokorzystamy tym bardziej ze u nas haaalne to takie wieja ze w gondolce najlepiej mu bedzie a 85cm to duza jest i spokojnie wejdzie w kombinezoniku i w spiworki jak by zimko az tak bylo:)choc neisadze bo w tym roku moze ze 3dni bylo ponizej 0:)
Martusia właśnie kazda z nas potrzebuje czegos co sie sprawdzi w jej otoczeniu , gdzie sie mieszka itp czy trzeba wozek wciagac na gore czy nie :) my naszczescie nie musimy bo jest winda a ciezko by bylo na tych waziutkich schodkach sie z woziem zmiscic :)

Ostatnia edycja:
Fasolka kolejny temat sporów:) ta posciel jest przepiekna :) emek powiedzial ze choc ma ja prac i prasowac co tydzien to bez dwoch zdan kupujemy ja:) aaa kupil dzis pierwszy prezent dla dzidziusia:) taki kocyk do przytulania z misiem:) chyba jemu wiecej radochy ten kocyk sprawil niz dzidziusiowi:))))

Maja 16 dokładnie kazda wie co jej odpowiada ,mi podoba sie w tym wózku to ze jest 3w1 i do kazdej czesci ma pokrowiec na nózki i takie tam .Kolorek taki bym chciała:zawstydzona/y: ciągnie mnie do różow;-) ciekawe czy sie sprawdzi:-).

Maja 16 dokładnie kazda wie co jej odpowiada ,mi podoba sie w tym wózku to ze jest 3w1 i do kazdej czesci ma pokrowiec na nózki i takie tam .Kolorek taki bym chciała:zawstydzona/y: ciągnie mnie do różow;-) ciekawe czy sie sprawdzi:-).
gdzie mi tu skasowałaś posta chciałam oko nacieszyc i kolorek sobie dobrać chociaż tak na teraz :D

c
2w1_nowe_posciele-2.jpg

No :p

Te beże sa takie ładne spokojne a za razem ta zieleń ale bez przesady hehe przy obu smerfach miałam to juz teraz inny kolorek trzeba szukac :D i ten róz ale tu coś tak mocno...żółty też taki fajny "ciepły"kolorek...szkoda ze to takie drogie bo pewnie tak?piękne;)

reklama
no tak laski ja nei mowie ze my sie spieramy tutaj :) wymiana zdan ,chodzi mi ze ja z emkiem sie klocilam o to ze na takim zestawie tony kurzu i takie tam ale jak zadeklarowal sam pranie i prasowanie to niech mu bedzie a mi bardzo przyjemnie bedzie miec takie cacko:)

no taki zestawik jakos 350zł wychodzi jak ostatnio ogladalam:)wiec nie malo:(

Do góry