Nie ma co panikować, bo tydzień ciąży jeszcze młody, więc i Maluszek mały i dużo ma miejsca, ja też coś tam czułam, a potem nic i solidne kopniaki pojawiły się w 22tc, inne mamusie bardziej na cierpliwość zostały wystawione. Zjedz kawałek czekolady może, coca-cola tez ponoć działa. W każdym razie na takie solidne ruchy jest jeszcze troszkę czasu. Głowa do góryHey dziewczyny... jakos doła załapałamkilka dni temu cieszyłam się jak głupia bo poczułam ruchy a teraz wsłu****e się i nic ciągle o tym myśle... chyba zaczynam panikować...powtarzam sobie że jest wszystko dobrze że musi być..ale te złe myśli zawsze biorą góre
![]()
A jak masz wątpliwości to pozostaje telefon do lekarza i wizyta. Zasada jest jedna, lepiej 10 razy pojechać niż 1 raz za mało.

i M mawia ,że za dużo czasu przed kompem spędzam więc się trochę ograniczyłam
co do kłuc moja droga to pociesz sie ze ja je odczuwam od 8tc i tez mi to przeszkadza no,bo co,ale lekarz mnie zapewnial,ze to normalne bo sie wszystko rozciaga...dzis niestety mocniej mnie kłuje,ale dobrze,bo mam wizyte wiec sie wypytam wszystko...powiem ci,ze nie myslalam,ze Anglia to taki zacofany kraj.mam tam mnostwo znajomych i rodzine i nikt nie narzeka...a w jakim miescie jestes???? witaj kobietko22;-) lili jak sie czujesz?????