witaj Lorelain no własnie dla nas juz jest inne podejscie do kolejnej ciązy , przynajmniej takie odnosze wrażenie choć po stracie jeszcze nie zdążyłam sie takową nacieszyć. Kobieta która nie przeżyła tego ze spokojem wybiera wózek na początku ciąży , kupuje ubranka a MY jesteśmy bardziej ostrożne , boimy sie aby wszystko było ok.
Przytulam Cię , widze że to były dziewczynki , światełko dla nich{*}{*}
Wiem jedno - nie wyobrażam sobie tego gdybym po stracie nie trafiła tutaj i nie poznała tych wszystkich wspaniałych dziewczyn , które potrafią CUDA , potrafią sie podnieść i iść dalej, a ciąża kazdej z nich jest dla nas nadzieją.Więc tej nadziei Tobie życze .
LILI no i mam nadzieje że sie pośmiałas troszku wczoraj??A u mnie staranka są no ale efektów jak narazie nie widać , choć tak jakoś czuje ,,w środku,, że bede mieć dzieciątko. Prędzej czy pózniej i musze być najpierw mamą a potem babcią

Przytulam Cię , widze że to były dziewczynki , światełko dla nich{*}{*}
Wiem jedno - nie wyobrażam sobie tego gdybym po stracie nie trafiła tutaj i nie poznała tych wszystkich wspaniałych dziewczyn , które potrafią CUDA , potrafią sie podnieść i iść dalej, a ciąża kazdej z nich jest dla nas nadzieją.Więc tej nadziei Tobie życze .
LILI no i mam nadzieje że sie pośmiałas troszku wczoraj??A u mnie staranka są no ale efektów jak narazie nie widać , choć tak jakoś czuje ,,w środku,, że bede mieć dzieciątko. Prędzej czy pózniej i musze być najpierw mamą a potem babcią

Ostatnia edycja:
. Trzymam kciuki, żeby tobie też się udało &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&