reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Antykoncepcja po porodzie

reklama
Dziewczyny już prawie wszystkie mamy swoje maluszki przy sobie i ciekawa jestem Waszych opinii na temat antykoncepcji po porodzie. Ja w poniedziałek idę do ginekologa na kontrolę po 6 tyg i absolutnie nie mam pojęcia jaką metodę antykoncepcyjną wybrać...
A Wy na co się zdecydujecie?
Ja mam jeszcze trochę czsu na decyzję, ale podczas karmienia będę chyba brała takie spacjalne tabletki hormonalne, a potem to chyba spirala albo wkładka. Tak mi gino poleciła. Ale na razie za wczesnie na decyzję

ja wstępnie nastawiam się na tabletki :tak: ale czy są tylko jedne które można przy karmieniu piersią?
co do przytulanek to ja mam stresa na razie, do gina idę dopiero jak minie 7 tygodni bo brak terminów :wściekła/y: ale chciałabym zacząć wcześniej zwłaszcza że mężuś ma urodziny :sorry:

Ja mialam implant po Kubie i bylam bardzo zadowolona, w UK sa za darmo (jak kazda antykoncepcja) i je wybralam. Teraz tez sie nad nim zastanawiam:tak: ale jeszcze zobaczę

hmm.. to dałyście mi do myślenia z tymi tabletkami. Ja sama nie wiem, kiedyś brałam Jasmin i po nich przez peirwsze miesiace strasznie się wkurzałam,ale potem nie było efektów ubcznych, poza cellulitem strasznym :/
Ciekawe jak bedzie po innych..

reklama
Do góry