Ruda1979
Fanka BB :)
a ten podłożony ręcznik to nawet tych 2 cm nie ma,a małolat lata po całym łóżeczku;-)
ja jak karmiłam to jadłam wszystko w granicach rozsądku i lukałam ,jak mały to znosi
już Was kiedyś pytałam,ale mnie olałyście;-)JAk mam nauczyć Jacha jazdy w wózku???Bo ten mały pierdołek po 5 minutach zaczyna tak wrzeszczeć jakby go zez skóry obdzierali,a mój kręgosłup się buntuje na ciągłe noszenie w chuście:-(
ja jak karmiłam to jadłam wszystko w granicach rozsądku i lukałam ,jak mały to znosi

już Was kiedyś pytałam,ale mnie olałyście;-)JAk mam nauczyć Jacha jazdy w wózku???Bo ten mały pierdołek po 5 minutach zaczyna tak wrzeszczeć jakby go zez skóry obdzierali,a mój kręgosłup się buntuje na ciągłe noszenie w chuście:-(
ale wierci się bo kładę ją najczęściej na boczku a ona i tak ciągle na plecach śpi.
najdziwniejsze jest to,że Jasiek leży spokojnie do momentu jak wózek ruszy
mam go tez tak przetrzymac zeby sam sie uspokoil? nie wiem czy on juz jest na tyle rozumny ze sie nauczy?
.
. jutro bede dzwonic moze uda mi sie zalatwic tymczasowe paszporty takie na miesiac aby tyko dzieciaki do polski wywiesc a tam juz sobie dowody dla nich wyrobie.
i to 44tydz