rossa
Fanka BB :)
AanetaW współczuję takich przejść, będzie lepiej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana jeszcze nie skonczony własnie szukam pomysłu jakie meble i co na scianynie mam sily juz doczytywac
AanetaW przykro takie wieści, życze leprzech dni i bezbolesnego zabkowania...
Lena pochwal sie pokoikiem :-) ide odsypiac weekend :-)
. Strasznie się cieszę. Remontu jeszcze nie skończyliśmy, bo się okazało, że całą instalację trzeba wymienić. W między czasie miałam mały wypadek <młotek z szafy spadł mi centralnie na głowę
>. Założyli mi szwy i czekam na ich ściągnięcie z wielką niecierpliwością
.
.
np kupiłam małemu rowerek to już rozwalony,basen tak samo
W połowie sierpnia mamy dzwonić do znajomego on ma dwupokojowe mieszkanie na razie ma tam lokatorów ale miesięczne wypowiedzenie im dał bo nie chcą płacić. Mieszkania osobiście nie widziałam ale podobno fajne z własnym ogrzewaniem tzn musimy kupować węgiel ale i tak wyjdzie taniej bo dziś oglądałam (nie powiem bo zajebiszcze mieszkanie) ale aż 1000zł plus 500zł czynsz liczniki gazowy i elekt. i ogrzewanie gazowe co trochę napawa mnie obawą a co najlepsze nas na tak drogie to nie stac