reklama
heloł babeczki
jeszcze tylko 4 dni (bo dziś już nie liczę) i woooolne :-):-):-)
aż mi lepiej
Martadelka piszesz, że twój mąż nas nie zna, mój M. też nikogo nie znał jak jechaliśmy na zlot i wytrzymał ;-) on nie gryzie (dość spokojna bestia ;-)) jak mu to powiedziałam, to stweirdził, że może twój gryzie ;-)
i nie chce sie z nami spotkać 
A może zrobimy większy zlot w Opolu?
martadelka, katamisz, Asinka, ja, może Traschka, Ironia? kto jeszcze chętny?
ja mam niedziele 16-stego września wolną, bo mój M. jedzie na koncert do Krakowa, więc moge sama jechać z małym :-)
Asinka ja dojedziesz jakoś do Rybnika to moge Cię zabrać :-)
co wy na to ?
Asinka a co powiesz na spotkanie u mnie 15-stego sierpnia ?
masz wolne? ja zapraszam :-) możesz zanocować, pogrillujemy :-)
soksy superowe te łóżko :-) napisz jak mały w nim śpi, czy nie wypada. Ja bym chciała coś podobnego, ale jeszcze się boje że wypadnie, cuda wyprawia w łóżeczku :-)
katamisz wiem co czujesz z tym urlopem ;-) ja też się niecierpliwie. A Gracja śliczna dziewczynka w każdych włoskach, i tak ma takie coś w oczkach, taka mała łobuziara kochana :-) ;-) przesłodka
Traschka WOW!!! gratulacje zdolna bestio :-) dobrze, że już razem jesteście :-) jak samopoczucie? maluszek nie dawał Ci w kość?
Madzioolka o rany!!!!!
jaki pech was trzyma, ale do 3 razy sztuka, i koniec. Biedna Majka, tak mi jej szkoda :-( tulam wirtualnie...
jak dzisiejsza nocka?
Zołza jak K sie czuje? mam nadzieję, ze nie chory... a kiedy wy urlop zaczynacie?
soksy ty taka aktywna mama jesteś :-)
forever Mateuszowi też ostatnio się długo górna dwójka wyrzynała, kilka dni spokoju i wczoraj znów ślinotok i na dole idą dwójki !!! masakra jakaś
A Krysia to imprezowa dziewczyna ;-) jak mama :-)
jeszcze tylko 4 dni (bo dziś już nie liczę) i woooolne :-):-):-)
aż mi lepiej
Martadelka piszesz, że twój mąż nas nie zna, mój M. też nikogo nie znał jak jechaliśmy na zlot i wytrzymał ;-) on nie gryzie (dość spokojna bestia ;-)) jak mu to powiedziałam, to stweirdził, że może twój gryzie ;-)
i nie chce sie z nami spotkać 
A może zrobimy większy zlot w Opolu?
martadelka, katamisz, Asinka, ja, może Traschka, Ironia? kto jeszcze chętny?
ja mam niedziele 16-stego września wolną, bo mój M. jedzie na koncert do Krakowa, więc moge sama jechać z małym :-)
Asinka ja dojedziesz jakoś do Rybnika to moge Cię zabrać :-)
co wy na to ?
Asinka a co powiesz na spotkanie u mnie 15-stego sierpnia ?
masz wolne? ja zapraszam :-) możesz zanocować, pogrillujemy :-)
soksy superowe te łóżko :-) napisz jak mały w nim śpi, czy nie wypada. Ja bym chciała coś podobnego, ale jeszcze się boje że wypadnie, cuda wyprawia w łóżeczku :-)
katamisz wiem co czujesz z tym urlopem ;-) ja też się niecierpliwie. A Gracja śliczna dziewczynka w każdych włoskach, i tak ma takie coś w oczkach, taka mała łobuziara kochana :-) ;-) przesłodka
Traschka WOW!!! gratulacje zdolna bestio :-) dobrze, że już razem jesteście :-) jak samopoczucie? maluszek nie dawał Ci w kość?
Madzioolka o rany!!!!!
jaki pech was trzyma, ale do 3 razy sztuka, i koniec. Biedna Majka, tak mi jej szkoda :-( tulam wirtualnie...jak dzisiejsza nocka?
Zołza jak K sie czuje? mam nadzieję, ze nie chory... a kiedy wy urlop zaczynacie?
soksy ty taka aktywna mama jesteś :-)
forever Mateuszowi też ostatnio się długo górna dwójka wyrzynała, kilka dni spokoju i wczoraj znów ślinotok i na dole idą dwójki !!! masakra jakaś
A Krysia to imprezowa dziewczyna ;-) jak mama :-)
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
NIE UWIERZYCIE - listonosz właśnie przyniósł portfel T!!!!!

bez kasy (było raptem 50zł) ale wszystkie dokumenty są.
A T najbardziej przeżywa że zostawili szczęśliwą 2-złotówkę (kolekcjonerską) a zabrali prezerwatywę (nową) :-)
:-)
Portfel jest, Maja też wygląda na zdrową... uuffff

bez kasy (było raptem 50zł) ale wszystkie dokumenty są.A T najbardziej przeżywa że zostawili szczęśliwą 2-złotówkę (kolekcjonerską) a zabrali prezerwatywę (nową) :-)
:-)Portfel jest, Maja też wygląda na zdrową... uuffff
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Soksy, Kati83 - Młoda imprezowa też po Tacie 
Madzioolka - wszystko przerabiałam z dokumentami, to było z 5 - 6 lat temu
Super, że się wszystko odnalazło, mi niestety wtedy nie, a miałam tam i trochę kasy - kilka tys - i torebka niczego sobie było.
A jaka ta złotówka ?

Madzioolka - wszystko przerabiałam z dokumentami, to było z 5 - 6 lat temu

Super, że się wszystko odnalazło, mi niestety wtedy nie, a miałam tam i trochę kasy - kilka tys - i torebka niczego sobie było.
A jaka ta złotówka ?
Ostatnia edycja:
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
witam się
Madzioolka no to super, wszystko sie powoli prostuje, odnalezienie portfela i zdrówko Mai, wiec dalej juz napewno bedzie ok
forever to niezłą masz tą Krysie juz teraz lubi imprezowac to co bedzie w przyszłości :-)
kati odliczanie widze juz robisz do urlopiku, nie dziwie się
katamisz córa fajnie wygląda w tych włoskach, teraz same kręciołki ma, a wczesniej to bardziej dziewczeco wyglądała
Asinka, traschka jak samopoczucie mamusie?
soksy super masz dzieciaczka, ze nie ma problemu z dawaniem mu leków, to wazne przy chorobie bo bez histerii mozesz mu wszystko dawac
co za prace zaczynasz?
rano było tak fajnie chłodno, ze na spacer az Matiemu musiałam bluze założyc a teraz znów duchota sie robi no oszalec mozna z ta pogodą
a do mnie dzis mama przyjechała, troche sie obrobili w gospodartwie i przy żniwach i posiedzi az do 17! wiec mam troche wolnego bo Mati z babcia szaleje :-)
Madzioolka no to super, wszystko sie powoli prostuje, odnalezienie portfela i zdrówko Mai, wiec dalej juz napewno bedzie ok
forever to niezłą masz tą Krysie juz teraz lubi imprezowac to co bedzie w przyszłości :-)
kati odliczanie widze juz robisz do urlopiku, nie dziwie się
katamisz córa fajnie wygląda w tych włoskach, teraz same kręciołki ma, a wczesniej to bardziej dziewczeco wyglądała
Asinka, traschka jak samopoczucie mamusie?
soksy super masz dzieciaczka, ze nie ma problemu z dawaniem mu leków, to wazne przy chorobie bo bez histerii mozesz mu wszystko dawac
co za prace zaczynasz?
rano było tak fajnie chłodno, ze na spacer az Matiemu musiałam bluze założyc a teraz znów duchota sie robi no oszalec mozna z ta pogodą

a do mnie dzis mama przyjechała, troche sie obrobili w gospodartwie i przy żniwach i posiedzi az do 17! wiec mam troche wolnego bo Mati z babcia szaleje :-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Mama MATIEGO - to odpoczniesz trochę :-)
Z Młodą to się będzie działo - mam tego świadomość
Z Młodą to się będzie działo - mam tego świadomość

reklama
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
no chociaz troszeczke, tylko babcia Matiego dużo nosi na rekach a mnie to drażni bo on prawie wcale nie jest przeze mnie noszony no chyba ze w wyjatkowych sytuacjachMama MATIEGO - to odpoczniesz trochę :-)