reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Rubi-wydaje mi się,że to co napisałaś,nie tylko dla mnie zabrzmiało troszku inaczej,a że Twoją specjalnością jest o"obracanie kota ogonem",więc niechaj tak Ci będzie jako napisałaś:-) i nie musisz robić z siebie biednej,uciśnionej moderatorki,bo to i tak nie zmienia pewnych faktów:-)

miłego dnia:-)

reklama
Madzialena ;-) ze słowem pisanym tak to już jest że bywa różnie interpretowane przez różne osoby... nie widzimy "mowy ciała", w czasie rozmowy live słyszymy intonację... mam niewielki wpływ na to jak ktoś odbierze to co napisałam.
A co do tego że moje słowa zostały dokładnie omówione i rozebrane na części pierwsze nie wątpię nic a nic ;-)

edit: w sumie, to może wyskoczyłam z moimi przemyśleniami w złym momencie...tzn. dla mnie on nic nie znaczył, ale jeśli przyjąć (ja tak nie przyjmowałam) że miałaś/yście złe intencje w stosunku do mnie to...

ja w każdym razie ani przez chwilę nie myślałam o zbanowaniu kogokolwiek. kropa

Ostatnia edycja:
Rubi-dziwnym zbiegiem okoliczności to akurat Twoja "mowa pisana" jest najwyraźniej źle odbierana na tyle,że opolskie forum umiera:/ ale to tylko subiektywna ocena wg mnie...to jakie miałyśmy intencje a jakie nie,nie jesteś w stanie ocenić,no chyba,że jako Szanona Pani Moderator czytasz tajniackie fora??? i tam knujemy za Twoimi plecami i dopatrzyłaś złe intencje...

Oczywiście pewnie będzie jak zwykle,czyli ,że prawda wg Rubi to tylko jej prawda i innej niema i forum znowu zamilknie...i znowu będzie kwas,ludzie poznikają,pojawią się nowi,którzy też poznikają i tak w kółko...a szkoda,bo inne fora tętnią,a opolskie zdycha...:-(

:confused:
O co chodzi z tymi banami? To w zasadzie moje pierwsze forum, z jakim mam na serio do czynienia i nie bardzo rozumiem o czym mowa, poza tym, że to raczej nic miłego...
I coś mi mówi, że zrobi się tu zaraz równie cicho i pusto jak przed rokiem, kiedy znalazłam bb i byłam przekonana, że na tym wątku nikogo nie ma.
Choć wtedy byłam przekonana, że wszystkie forumowiczki są zajęte swoimi maluchami...

Niestety na forum trochę się pozmieniało. Kiedyś tęnił życiem, aż do momentu w którym 90 % opolanek poszło na zmknięty i jedyny ich udział w ogólnym to było podczytywanie postow.

Niestety na forum trochę się pozmieniało. Kiedyś tęnił życiem, aż do momentu w którym 90 % opolanek poszło na zmknięty i jedyny ich udział w ogólnym to było podczytywanie postow.

Kamea - ujęłaś to idealnie...
prawda jest taka, że nowe użytkowniczki w pewnym momencie tworzą grupę, odchodzą z otwartego.... w ten sposób powstała jedna grupa, potem druga (Wasza)... z pierwszej grupy na ogólnym zostałam ja, Arcobaleno i Agita, z drugiej...Villandra i czasem odezwie się Madzialena...
no i wystarczy prześledzić wpisy po tym jak powstała Wasza grupa... w pewnym momencie było cicho.....

Madzialena - nie mam dostępu na Wasza grupę zamknięta - jeśli nie pamiętasz to było MOJA decyzja... żadna moderatorka nie widzi co tam piszecie, natomiast o tym, że opisujecie i komentujecie to co dzieje na otwartym świadczy fakt, że jak coś się dzieje, to nawet sylha wpadnie podzielić się swoimi odczuciami :-D

miłego dnia ;-)

O matko..jakie klimaty:(

Ja prosze o informacje opolskie, jesli można:

- jak jest z biletami autobusowymi: sa strefowe? jaki cennik? gdzie się je kupuje?

- na jakim portali opolskim można dac ogłoszenie o sprzedazy auta?

reklama
Jeśli większość jest na zamkniętym to nie dziwota, ze tu cisza, po co się 2x powtarzać.
Za mojej krótkiej bytności tutaj już drugi raz atmosfera zniechęca do pisania.

Villa ban to zablokowanie konta z powodu łamania regulaminu, nie wiem jakie tu są zasady, na większości for obowiązują najpierw ostrzeżenia, jeśli nie pomagają i użytkownik dalej przegina to jest blokowany, czas blokady też zależy od regulaminu czy panujących na forum zasad.

Do góry