reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Witam się i ja :-)
Madzielna,
bo przespałam :zawstydzona/y: gdzie pracujesz?
Ona oo gratulacje :-D Niech rocznica wam miło minie ;-)

W końcu pogoda nam się poprawiła, deszczu ni ma. W końcu może uda mi się popalić stare liście w ogrodzie, bo już paskudnie wszystko wygląda. Trawkę też by się przydało skosić, i domek posprzątać... Duracelki by się przydały!

reklama
Ona- wszystkiego naj, naj:-)!!!!!
Mal- trawa hmmm emka pogonie:-)

Ja u Madzi zdążyłam tylko looknąć na rowerki dziecięce.....

Dobra lecę się ogarnąć...

Sylha to jakby się tak zapędził z kosiarką i wpadł do mnie to się nie obrażę :rofl2: Mojego do czwartku wieczór nie ma, a na sobotę gna na jakieś zawody modelarskie, więc nie liczę na skoszenie trawnika. Samej mi się nie chce użerać z kosiarką, bo coś z nią nie tak, a na dodatek po remontach mamy trawnik w górki i dolinki - ciężarówki kolein narobiły milion, jak pchnąć wózek z dzieckiem to sam się będzie bujać :-p

Mal wpadnę i okosze ci :p

A ja dziś zaslodzę swojego Z na amen, robię mu własnie 3bit-a pierwszy raz wsumie, mam nadzieję,ze będzie smakować :-)

Ona wpadaj, tylko ostrzegam przed załamaniem stanem trawnika i jakością kosiarki :-p
Pochwal się potem jak 3bit Twojemu Z smakował! Pewnie nawet okruszki nie zostaną :-D
Byłam dziś u mojej ginki i znów coś nie tak, wielowodzie mi wyszło :baffled: Za to młodzian już prawie 1700g waży, a ja nie mogę się doczekać kiedy już będzie z nami. Pewnie potem nie raz będę marzyć, by choć na chwilę wsadzić go z powrotem do brzucha hihi ;-)

Witam się :happy:
Choć nigdy jawnie nie "wchodziłam" w Wasze kręgi, to czasami podczytuję ten wątek i podczytuję go właśnie ze względu na Rubi. Kilka razy zadałam pytanie, prosząc o pomoc, ale poza trzema "koleżankami", właśnie Rubi odpowiedziała tak jak tego oczekiwałam- wyczerpująco na temat.
Choć pewnie moje zdanie jest o kant tyłka rozbić, uważam jednak, że nie powinna z forum rezygnować osoba, która nie pasuje "komuś", tylko osoba, której nie pasują inne osoby. To wolny kraj.
Spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą.

p/s przepraszam za wtrącenie się :happy:

Jeśli ktoś dobrze prześledzi wątek, to zauważy, że dziewczyny zaczęły się wykruszać po tym jak pojawiła się tu pewna osoba siejąca zamęt. Miała kilka nicków, więc w sumie to nie wiem też czy nie ma rozdwojenia/roztrojenia jaźni czy czegoś w tym stylu. I jak widać sieje zamęt do tej pory...

Ja w sumie jako pierwsza zeszłam do podziemi i przestałam udzielać się na otwartym, bo miałam swoje powody - jednak otwarty to otwarty, czytają wszyscy, potem mąż w pracy dowiaduje się czegoś o czym pisałam na forum :sorry: Reszta starej ekipy jeszcze jakiś czas tu była... Ale tylko jakiś czas :sorry: bo się nie dało dłużej najwidoczniej :sorry:

przyjemnie dziś na dworze było, naprawdę :) Trochę świerzego powietrza i człowiek od razu czuję się jakby nie mial już rozdwojonej jaźni.

A już chciałam napisać witam nowe koleżanki.....hmmm ciekawe, bo jestem na BB od ponad roku w ogóle Was dziewczyny nie kojarzę....znaczy się,że wątek najlepiej jak umrze śmiercią naturalną....

Mal- rozumiem,że do tych ciężarówek też się teraz zaliczasz?!?!?;-)

Ona- jak tam Twoja jaźń;-) rozumiem rozjaźniona?!?!

reklama
Sylha, widocznie pojawiłaś się na forum jakiś czas po tym jak moje posty zostały na moją prośbę usunięte przez Bestyję.

W każdym razie - To nie jest wina Rubi, że opolski wątek otwarty się nie klei... Ona jest tutaj praktycznie od początku - jeśli czytałyście cały wątek to wiecie... i zawsze była taką osobą, jak ją opisała bishopka. Poza tym kiedy wątek na jakiś czas się zatrzymywał to właśnie Rubi podkręcała trybiki, i jako jedyna ze starej ekipy została na posterunku (moderowanie przejęła ode mnie), bo wciąż jest otwarta na nowe dziewczyny i nowe znajomości, mimo cichych podczytywaczy, niekoniecznie życzliwych...(Opole jest małe, sama się o tym przekonałam...)

Ach... i wnikliwy czytacz na pewno nie przeoczył rewelacji za które ona_23 została podwójnie zbanowana :sorry: przez Administratora - bo moderator nie ma takiej mocy :-p

Ona_23 dobrze że świeże powietrze robi Ci dobrze, może wrzucisz na luz...

ps. Serdeczne pozdrowienia dla Franiowej!!! :-)

Ostatnia edycja:
Do góry