reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2026

reklama
Raczej tak 😊 biorąc pod uwagę ze u mnie już 6 tydzień 3 dzień 😊 chyba, ze dołącza jeszcze dziewczyny, które zwlekały z testem albo czekają na potwierdzenie przez gine 😊 ja przez 2 tygodnie zrzucalam spóźniający się okres na zmęczenie. Bo skoro przez 5 lat nie wychodziło to dlaczego miałoby wyjść akurat teraz…

Hej, ja generalnie powinnam dołączyć do Was z terminem na 31 marca, ale właśnie nie do końca wiem jak liczyć, bo plamienie miałam 24 czerwca a typowy okres 25 czerwca, mówią, że okres liczymy od krwawienia, więc założyłam kwietniowe mamy, jednak znając życie i tak będę marcową mama po raz 3 😉
Lekarza mam pierwszy raz na 11 sierpnia, póki co mdlosci, senność i zmęczenie wjechały na pełnej..

Tak, już byłam ;) mieszkam w Norwegii, a dowiedziałam się w Polsce na urlopie. Chciałam w Polsce przed wylotem jeszcze się upewnić czy chociaż pęcherzyk jest w macicy a ku zdziwieniu było już tez tętno 😊
Super! Ja byłam tydzień temu i był pęcherzyk, szłam na Luxmed i nie umówiłam wizyty "prowadzenie ciąży" tylko zwykła konsultacje więc babka (która bardzo lubię) zrobiła ekspresowe badanie i kazała wrócić za 2 tygodnie

Jestem po pierwszej wizycie. Lekarz mówi, że ciąża jest conajmniej tydzień młodsza niż wg om, więc za tydzień kolejna wizyta z wyznaczeniem TP i założeniem karty ciąży. Ale było dzisiaj widać już serduszko i lekarz był zdziwiony, że tak szybko dopadły mnie dolegliwości ciążowe

reklama
Ja na szczęście póki co bez większych dolegliwości 😁 czasem coś pociągnie w podbrzuszu czy zakłuje ale to delikatnie i piersi trochę bolą, nic po za tym 😊

Do góry