reklama
kavangah
Fanka BB :)
Witamy Witamy!!! To juz pewnie pomału ostatnie kreski skoro to juz 28 marcaHej dziewczyny, nieśmiało chciałabym do was dołączyć, wciąż to do mnie nie docieratermin z OM wypada na 28 marca
![]()
Czesc! Byłaś już u lekarza? Ja mam termin 27.03 i czekam do 12.08.Hej dziewczyny, nieśmiało chciałabym do was dołączyć, wciąż to do mnie nie docieratermin z OM wypada na 28 marca
![]()
Raczej tak
biorąc pod uwagę ze u mnie już 6 tydzień 3 dzień
chyba, ze dołącza jeszcze dziewczyny, które zwlekały z testem albo czekają na potwierdzenie przez gine
ja przez 2 tygodnie zrzucalam spóźniający się okres na zmęczenie. Bo skoro przez 5 lat nie wychodziło to dlaczego miałoby wyjść akurat teraz…

Hej, ja generalnie powinnam dołączyć do Was z terminem na 31 marca, ale właśnie nie do końca wiem jak liczyć, bo plamienie miałam 24 czerwca a typowy okres 25 czerwca, mówią, że okres liczymy od krwawienia, więc założyłam kwietniowe mamy, jednak znając życie i tak będę marcową mama po raz 3 
Lekarza mam pierwszy raz na 11 sierpnia, póki co mdlosci, senność i zmęczenie wjechały na pełnej..

Lekarza mam pierwszy raz na 11 sierpnia, póki co mdlosci, senność i zmęczenie wjechały na pełnej..
Tak, już byłamCzesc! Byłaś już u lekarza? Ja mam termin 27.03 i czekam do 12.08.

Super! Ja byłam tydzień temu i był pęcherzyk, szłam na Luxmed i nie umówiłam wizyty "prowadzenie ciąży" tylko zwykła konsultacje więc babka (która bardzo lubię) zrobiła ekspresowe badanie i kazała wrócić za 2 tygodnieTak, już byłammieszkam w Norwegii, a dowiedziałam się w Polsce na urlopie. Chciałam w Polsce przed wylotem jeszcze się upewnić czy chociaż pęcherzyk jest w macicy a ku zdziwieniu było już tez tętno
![]()
kavangah
Ja już po wizycie z OM 9+0 z USG 8+2 czyli tak jak od początku zakładaliśmy. Bobas ma juz 1,8 cm i juz całkiem jak bobas wygląda.
Prenatalne umówione na 30 sierpnia, a kolejna wizyta na 12 września. Oby ten czas leciał tak cały czas jak teraz 
Asztart
Jestem po pierwszej wizycie. Lekarz mówi, że ciąża jest conajmniej tydzień młodsza niż wg om, więc za tydzień kolejna wizyta z wyznaczeniem TP i założeniem karty ciąży. Ale było dzisiaj widać już serduszko i lekarz był zdziwiony, że tak szybko dopadły mnie dolegliwości ciążowe
reklama