Ani@k
Fanka BB :)
cześć
ja na moment.. chciałam powiedzieć ze też zauważam uzależnienie od bb, moze często ostatnio nie piszę ale czytam bardzo często
kiedyś przysypiając przy karmieniu 
jak mi grzmotła komórka o podłogę to oczy szeroko i ja i Patryś otworzyliśmy :-)
mam pytanie i mam nadzieję że nie jecie teraz nic.. bo o kupkę chciałam spytać..
bo są rzadkie i takie jakby ze śluzem takim ciągnącym przypomiającym białko jaja kurzego ..
koloryt ok ale te śluzy??? powinnam zadzwonić do lekarza??? help..
aaa i co oznacza jak dziecko wkłada sobie paluszki do rąk chcąc coś gryźć???
i mam jeszcze mnóstwo pytań i mnóstwo chciałabym napisać ale czasu brak.. eM teraz kupił nowy ruter i jest jakiś problem z oproframowaniem więc z komórki pisać mi ciężko, z pół godziny czekam na zalogowanie :-
baffled: co mnie wyprowadza z równowagi więc z komóry nie piszę..
oj chyba muszę lecieć.. Młodzież wzywa..
do później Dziewczynki, buziaki :***
ja na moment.. chciałam powiedzieć ze też zauważam uzależnienie od bb, moze często ostatnio nie piszę ale czytam bardzo często
kiedyś przysypiając przy karmieniu 
jak mi grzmotła komórka o podłogę to oczy szeroko i ja i Patryś otworzyliśmy :-) mam pytanie i mam nadzieję że nie jecie teraz nic.. bo o kupkę chciałam spytać..
bo są rzadkie i takie jakby ze śluzem takim ciągnącym przypomiającym białko jaja kurzego ..
koloryt ok ale te śluzy??? powinnam zadzwonić do lekarza??? help..aaa i co oznacza jak dziecko wkłada sobie paluszki do rąk chcąc coś gryźć???
i mam jeszcze mnóstwo pytań i mnóstwo chciałabym napisać ale czasu brak.. eM teraz kupił nowy ruter i jest jakiś problem z oproframowaniem więc z komórki pisać mi ciężko, z pół godziny czekam na zalogowanie :-
oj chyba muszę lecieć.. Młodzież wzywa..
do później Dziewczynki, buziaki :***

Pepa dalej spi
ale zakręciłam się, że to już!!! oczywiście prezentu nie mam...ale to nic...jakoś mnie to nie rusza
może mama jest pod duzym jego wpływem, chciałaby, żeby on był zadowolony, a nie patrzy za bardzo na Ciebie. Moze nie umie tego pogodzić? ja bym z nią pogadała o tym. Moze się nie obrazi? ale takpoza tym, to niefajnie, że jakiś facet jest ważniejszy niż córka