Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ale bawiłam się z nim cały dzień, cała uwaga skoncentrowana na nim, to może dlatego lepiej? noo oby się tylko nie przyzwyczaił, bo będzie niewesoło...Pod wieczór już nie wiedziałam co wymyślać, to włączyłam na youtube piosenki i tańcowaliśmy
:-) najbardziej mu się podobało Piersi "Bałkanica":-) noo żeby nie wziął sobie refrenu do głowy..."będzie zabawa, będzie sie działo..."
;-):-) byle nie o 3 nad ranem
Jutro niedziela, dzień zakupowy ot! i po weekendzie. Spakowałam trochę ciuszków dla tej kolezanki synka, niech mały pochodzi, po co ma kupować nowe na prę razy. Ucieszyła się bardzo i mega czekoladę dostałam...yyy no i jak ja mam schudnąć
i dziwisz się, że zupek nie chce...heheh nie po to jej zęby wyrosły, żeby zupę siorbać teraz
No a mój eM mało czasu spędza z małym, bo codzinnie wrca dość późno, bo około 19-stej, to młody już wykąpany lbu w trakcie kąpania, potem kolacja i do spania. Czasem z nim się kładzie, ale przeważnie w tygodniu to ja...no chyba, ze już mi piana z buzi leci z nerwów, to on usypia małego. Zostaje sobota po południu i niedziela, tak więc za dużo tego czasu nie ma
a jak Cristi? lepiej już? czy lepiej nie mówić?;-):-)
buziaki dla małego Glutka!!!
żebym ja Ci nei poszukała czegoś hehehehe żartuję oczywiście A Patryś, że zasnął sam....kobito!!!! Ty się ciesz, ze potrafi sam zasnąć, a nie musi mieć zawsze w paszczy cycka!!!!
super chłopak!!!! nie powinnaś mieć żadnych wyrzutów sumienia, tylko cieszyć się trza

dobre były!!!! a jak kaszel? mniejszy już? chociaz kaszel to się ciągnie i ciągnie...jak guma w majtkach...conajmniej;-):-)
uda się...uda się...uda się...
adminka z tej grupy założyła podgrupę tak jakby, gdzie matki w cięzkiej sytuacji życiowej, mało zarabiajace itp. mogą pisać co potrzebują dla dzieci, jakieś ciuskzi, zabawki itp. i kto moze , kto ma to oddaje za darmo. No i wszystko wygląda pięknie i ładnie...a tu się okazuje, ze ktos pobrał masę ciuszków dzieciecych, a teraz wystawia je na innej polskiej stronie do sprzedaży. No i weź tu człowieku komuś pomoż!!! przez takie kretynki, inne babki potem nie chcą nic dawać, bo skąd wiesz czy nie zrobią tego samego. A tam nie ma jak sprawdzić, trzeba zaufać po prostu. Ale widać , ze większosć jest naprawdę super kobiet. Wiecie, że one złożyły się po 1 funcie na wózek dla tej matki bliźniaków, którą tamta franca oszukała? jeden funt to żaden pieniądz, ale jak taki jeden funt da 100 babek to już jest wózek, nie? ta od bliźniaków, to nie mogła słów znaleźć jak pisała w jakim jest sozku!!! przeciez one się nie znają, jedynie piszą razem....takie coś przywraca mi wiarę w ludzi...No i tym optymistycznym akcentem kończę moją epopeję
Eee a może mi się wydaje, że wiem ;-)

Jakoś mnie rozbawiły Twoje 'swoje' grzybki i kapusta, nie wiem coś tam sobie wyobraziłam i już
Ale to pewnie dlatego że skrzynia z winami z Almy dziś odpieczętowana została;-)
**

aaa a propos zabobonych zielarek..pytam kiedyś tej babki, której dziecko tak wariowało w nocy czy odczyniała jakieś obrzędy z tych opisanych. A ona mi pisze, że wstydzi się przyznac, ale tak...i że pomogło!!!!!!!!!!! jej mały od 6 miesięcy nie przespał ani jednej nocki, po powrocie z Polski co noc starsznie się darł, jakby w histerię wpadał, nic nie pomagało. No i stąd jej pytanie co to moze być..a tamte, że uroki rzucone itd. I od razu napisały co robić, no wiecie to wszystko co Wam pisałam. I ta babki to zrobiła....pytam się co dokładnie, bo dużo tego było...No i ona polizała czoło dziecka...jak jest słone, to znaczy, że uroki ma rzucone, tudzież...że jest opętane
no i to co się polizało NIE WOLNO połknąć, tylko trzeba wypluc w cztery strony świata
no i ona tak zrobiła...dziecko przespało całą noc, pierwszy raz od 6 miesięcy. Normalnie strach się bać