reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ani@k czekamy w skupieniu na Miśka!
U mnie jest brat i chrzesniak,znacie z resztą,jest wesolo i glosno. Ti sie smieje w glos. Same chlopaki w tej chacie to ide do kuchni robic farsz do pierogow z kap. i grzyb.

hoł hoł hoł Babole

u nas przygotowania do Świąt powolutku do przodu:)
od czwartku mam urlop, i później dopiero 30.12 idę, matko, już się doczekać nie mogę - ciągnę ostatkiem sił

co do nosideł - ja polecam nosidło manduca - super jest, na all uzywki mozna kupić

Aleksis -- jeszcze raz gratuluję Synusia!

Zuza - gdzie nowe fotki Julianki!! Ciotka spragniona jest zdjęć!

Muma - jak impreza Juli? uściskaj ją od nas!

Ania -jak Patryś? daje w kość? ogarniasz wszystko?

Szyszka - idz z nastawieniem "rodzę i wychodzę", szpital, wiadomo nic przyjemnego, ale ze świadomością, że wychodzicie już we dwójkę - da się znieść

Tere - u lekarza byłaś?

Gatto - jak tam pogoda na południu? śniegi macie?

Katiuszka - jak czytam o Julusiu, jakbym o Cudzie czytała, informuję, że to się po latach nie zmienia, młody za chwilę 4 skończy, a wszędzie go pełno, sam się soba nie zajmie (jedynie spanie sie unormowało, bo jak zasnie o 20 tak wstaje o 6)

Gochon - jak Młodzież? lepiej już czy dalej coś go męczy? może na rota warto zaszczepić?

Kok.o - Ty już na całym etacie?

ściskam Dziewczynki, za pamięć dziękuję, podczytuję i będę wpadać

alex byłam i antybiotyk dostałam, ale już dziś o niebo lepiej. Nawet nie będę brała tego syropu, co powstrzymuje kaszel, bo już mi nie potrzebny. Supel!

Farsz gotowy. Wyjątkowo pyszny mi wyszedł, bo dużo grzybów miała (swoich), kapusta swoja...także wiadomo.

Może jutro uda mi się ulepić te pierogi z eMem. Zobaczymy.

hej Babolki!!!
witam się sobotnie. Kurka dopiero teraz mam chwilę wolnego, bo eM poszedł małego usypiać. Trochę mu to zajmię, bo młody spał 45 min i wstał przed 17-stą. No ale dziś sobota, to może trochę dłużej pourzędować. Ogólnie to jakby lepiej dziś było...tfuu tfuuu :-p No ale bawiłam się z nim cały dzień, cała uwaga skoncentrowana na nim, to może dlatego lepiej? noo oby się tylko nie przyzwyczaił, bo będzie niewesoło...Pod wieczór już nie wiedziałam co wymyślać, to włączyłam na youtube piosenki i tańcowaliśmy:tak::-) najbardziej mu się podobało Piersi "Bałkanica":-) noo żeby nie wziął sobie refrenu do głowy..."będzie zabawa, będzie sie działo...":szok:;-):-) byle nie o 3 nad ranem:-D Jutro niedziela, dzień zakupowy ot! i po weekendzie. Spakowałam trochę ciuszków dla tej kolezanki synka, niech mały pochodzi, po co ma kupować nowe na prę razy. Ucieszyła się bardzo i mega czekoladę dostałam...yyy no i jak ja mam schudnąć:eek:
kok.o ojjj nagadałam mojemu po tej jego akcji...Swoje usłyszał!!!! mam nadzieję, ze przestanie mi teraz głupoty gadać, jak sie bedę żalić...No zobaczymy. Ewcia ma już 6 ząbków??? to ja 2 przeoczyłam...:cool: i dziwisz się, że zupek nie chce...heheh nie po to jej zęby wyrosły, żeby zupę siorbać teraz:-p
Gatto spróbuj dać małej jakiś syrop przeciwbólowy, jak przestanie kwękać, to będziesz wiedziała, że to było od zębów...no a jak nie, to humorek niestety:sorry: No a mój eM mało czasu spędza z małym, bo codzinnie wrca dość późno, bo około 19-stej, to młody już wykąpany lbu w trakcie kąpania, potem kolacja i do spania. Czasem z nim się kładzie, ale przeważnie w tygodniu to ja...no chyba, ze już mi piana z buzi leci z nerwów, to on usypia małego. Zostaje sobota po południu i niedziela, tak więc za dużo tego czasu nie ma:no: a jak Cristi? lepiej już? czy lepiej nie mówić?;-):-)
Muma jak imprezka Juli? młodzież zadowolona? nie zwojowali czegoś?;-):-) a Oli? mam nadzieję, że katar minął i pożeraczka gilów poszła w odstawkę:tak: buziaki dla małego Glutka!!!
alex ooo ale się wybyczysz na wolnym!!!!!!!! tyle dni uropu!!! super!!!!!!!! porozpieszczasz swoje Cudy, nie?:-)
Ani@k noo dziękuję bardzo za wyciągnięcie na światło dzienne mojego posta...Ty już wiesz którego;-):-p żebym ja Ci nei poszukała czegoś hehehehe żartuję oczywiście A Patryś, że zasnął sam....kobito!!!! Ty się ciesz, ze potrafi sam zasnąć, a nie musi mieć zawsze w paszczy cycka!!!!:-psuper chłopak!!!! nie powinnaś mieć żadnych wyrzutów sumienia, tylko cieszyć się trza:tak:
Aleksis jak się czujesz? w tym tygodniu badanaie masz, tak? szkoda, że ten wynik będzie po świętach...no ale przeciez wiemy, że bedzie dobry...nie?!!! pogłaskaj Jasia od ciotki z Lądka:-)
zuzanka i jak Julianka? śpi ładnie w nocy? pomogło to przestawienie łóżeczka? a co z rozszerzaniem diety? podjęłaś się już???? i eM chyba się poprawił, co? bo nic nie piszesz, że chcesz go z domu wyrzucić....:cool2:
tere fere a Ty znowu pirogi lepisz??? co Cię tak wzięło? ja dziś miałam na obiad pierogi z kapustą i grzybami...no ale kupne:sorry: dobre były!!!! a jak kaszel? mniejszy już? chociaz kaszel to się ciągnie i ciągnie...jak guma w majtkach...conajmniej;-):-)
aaa Muma masz ten pamietnik tere fere? bo to Ani@k rozsyłała...jak nie masz, to ja Ci wyślę.
Gochson a jak u Was? Adaś zdrowieje??? no i kciuki trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& już niedługo testowanko, nie?:tak: uda się...uda się...uda się...
A wiecie co...jak mały dziś zasnął, to siadłam poczytać tylko na bb i na fb, nie klikałam, zeby go nie zbudzić. No i tak czytam i czytam na tej grupie mamusiek z uk...i nagle babka pisze, że z Podkarpacia pochodzi, koło Rzeszowa...no to jak ja...czytam dalej, a ona pisze, ze z tego miasta co ja!!!! to ja od razu na jej profil, oblukać kto to...ale jakieś zdjecia dziwne, mało ją widac, a po dzieciach przecież nie dojdę..Ale widze, że mamy 10 wspólnych znajomych...patrzę, a tam mój brat!!!!!!!!!!!:-) no to pisze do niej, kto ona, że mój brat jest w jej znajomych...a ona mi pisze czy taki Marcin S., a ja, ze nie to akurat jest mój kuzyn, a brat głupowato sie podpisał i nie ma takiego nazwiska jak ja. No i okazało się, ze chodziła do kalsy z moim bratem właśnie...kurka jaki ten świat mały!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musze popytać brata o nią, bo ja chyba nie kojarzę. No ale w szoku byłam!!! a mnie się wydaje, ze tu człowiek anonimowy jest...heheh pewnei tak...dopóki nie wejdzie na FB:-D
Aaa pisałam Wam, ze jestem w jeszcze jednej grupie? tam sie wymienia ciuszkami dla dzieci lub sprzedaje za małe kwoty. No i już jakaś debilka narobiła afery, bo sprzedała innej babce wózek dla bliźniaków, tamta kasę wpłaciła (nie małą) a ta się zmyła. Zamknęła swój profil w ogóle na fb, z grupy się usunęła. Będzie akcja na policji. kurka...zawsze się ktoś trafi, co potrafi wszystko zepsuć!!! nie dziwię sie, ze my Polacy mamy taką opinię, że pijusy i same przekręty!!!! niestety sami sobie ją wypracowaliśmy:cool: adminka z tej grupy założyła podgrupę tak jakby, gdzie matki w cięzkiej sytuacji życiowej, mało zarabiajace itp. mogą pisać co potrzebują dla dzieci, jakieś ciuskzi, zabawki itp. i kto moze , kto ma to oddaje za darmo. No i wszystko wygląda pięknie i ładnie...a tu się okazuje, ze ktos pobrał masę ciuszków dzieciecych, a teraz wystawia je na innej polskiej stronie do sprzedaży. No i weź tu człowieku komuś pomoż!!! przez takie kretynki, inne babki potem nie chcą nic dawać, bo skąd wiesz czy nie zrobią tego samego. A tam nie ma jak sprawdzić, trzeba zaufać po prostu. Ale widać , ze większosć jest naprawdę super kobiet. Wiecie, że one złożyły się po 1 funcie na wózek dla tej matki bliźniaków, którą tamta franca oszukała? jeden funt to żaden pieniądz, ale jak taki jeden funt da 100 babek to już jest wózek, nie? ta od bliźniaków, to nie mogła słów znaleźć jak pisała w jakim jest sozku!!! przeciez one się nie znają, jedynie piszą razem....takie coś przywraca mi wiarę w ludzi...No i tym optymistycznym akcentem kończę moją epopeję:-D
Miłego wieczorku życzę!!!

Ostatnia edycja:
Hej Laski :-)

Weekend weekend a tu nawet w miarę ruch ;-) Nie ma co prawda schadzek na fb ale chyba wiem dlaczego :-D Eee a może mi się wydaje, że wiem ;-)

My dziś wyszliśmy z domu o 10ej a wróciliśmy po 19stej... W centrum masakra, ludzi w każdym sklepie, kawiarni i knajpie uff.... Święta :-p
Ale Jula zadowolona i z zabawy i z prezentów a my byliśmy na obiedzie i po prezent dla mnie i tez było miło :tak::tak:

No i Olcio grzeczny, ale teraz musi co jakiś czas wyjść trochę z wozu i pospacerować ;-) Ma jeszcze trochę gilosa ale jak odciągniemy to jest dobrze, myślę , że to od tej przesikanej piżamki przeziębienie było..

tere fere -
dobrze, że się lepiej czujesz :tak: Jakoś mnie rozbawiły Twoje 'swoje' grzybki i kapusta, nie wiem coś tam sobie wyobraziłam i już :-D Ale to pewnie dlatego że skrzynia z winami z Almy dziś odpieczętowana została;-)

katiuszka - ja się o Ciebie martwię, no !! Jak nie jakieś zabobonne zielarki to znów oszustwa i malwersacje, czy naprawdę spokojne życie internetowe z nami Matkami Polkami przestało Cię satysfakcjonować ???? Ja Ci mówię, wszystko przez te tabsy :-D**
A pamiętnika tere nie mam... nie załapałam się na pierwsze wydanie...:cool:
Cieszę się, że Juluś dopieszczony i od razu lepiej, no tak trzeba z facetami i z małymi i z dużymi... Ech, same ich tak uczymy:tak:

alex
u Was też coś wesoło i super , fajnie, że będziesz mieć taki urlop, pamiętam jeszcze co to znaczy :tak:

Szyszka &&&&&&&&&&&&&&
czekamy na Misiowe newsy :tak::tak::tak:

Gochson -
jak się czujesz bo na wykresie wciąż dobrze !!! &&&&&&&&&&&&&

Ani@k
Patryk dorasta i niedługo będzie patrzył na Twoje ()() z kpiącym uśmiechem jak Oli - Mamo weź to schowaj albo daj Tacie ... ;-):-)

Dla Wszystkich buziaki i ciepłe pozdrowionka :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
hehe Muma tabsy odstawiłam w cholerę!!!! idziemy na żywioł...eee to znaczy pójdziemy...jak mi się w końcu zachce...:sorry:aaa a propos zabobonych zielarek..pytam kiedyś tej babki, której dziecko tak wariowało w nocy czy odczyniała jakieś obrzędy z tych opisanych. A ona mi pisze, że wstydzi się przyznac, ale tak...i że pomogło!!!!!!!!!!! jej mały od 6 miesięcy nie przespał ani jednej nocki, po powrocie z Polski co noc starsznie się darł, jakby w histerię wpadał, nic nie pomagało. No i stąd jej pytanie co to moze być..a tamte, że uroki rzucone itd. I od razu napisały co robić, no wiecie to wszystko co Wam pisałam. I ta babki to zrobiła....pytam się co dokładnie, bo dużo tego było...No i ona polizała czoło dziecka...jak jest słone, to znaczy, że uroki ma rzucone, tudzież...że jest opętane:szok: no i to co się polizało NIE WOLNO połknąć, tylko trzeba wypluc w cztery strony świata:szok::laugh2: no i ona tak zrobiła...dziecko przespało całą noc, pierwszy raz od 6 miesięcy. Normalnie strach się bać:-p:laugh2:
Kurka...a ja zapomniałam o naszej rodzącej inaczej;-):-) Szyszunia noo to niech się rozkręci dziś w nocy&&&&&&&&&&&&&&&& Zdaj relację jutro!!! czekamy w niecierpliwości na nowego Księciunia:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry