kok.o
Fanka BB :)
elooo
czesc pracy :-)
Aleksis nooo ,nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować Ci siusiaka hehe:-) Niech zdrowo roście łobuz. poziółkowy jest,nie? trzeci bliźniak bedzie

Tere no toś sie załatwiła babo jedna niewyżyta!!!
doigrałas sie, zero alkoholu teraz za kare!
a serio to zdrowiej szybko i nie wypluj sobie płuc :*
Gatto kurcze, niefajnie, jak to na kurz to nie ma wyjscia, wpiszesz eMowi w grafik jako codzienny obowiązek odkurzanie i trzepanie poscieli. Po pracy zafunduje sobie troche ruchu, nie mozna przeciez cały czas siedziec, to niezdrowo;-) Aleksis dobrze pisze, pakuj alergika i marudelle i wypchnij na 2h spaceru. Dotlenią sie.
Ani@k Ty sie ciesz, ze on sam zasypia
. Staje sie ciut bardziej samodzielny, no przeciez do 18-tki przy cycu mamy nie bedzie zasypiał;-):-)
My tez uzywane auto kupowalismy, ale od znajomej, po przeglądach i serwisowane solidnie, wiec nie bylo strachu,ze wyjdzie jakas niefajna niespodzianka
Tak piszecie o tym serniku p.Bozenki, ze chyba tez spróbuje..Choć nigdy ciast nie piekłam, ale skoro Muma zarecza,ze wyjdzie, to moze nawet taka lewizna cukiernicza jak ja sobie poradzi;-)
Teraz w piekarniku pieka mi sie cukinie i bakłażan
Gochson ppphhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, taki spadek to zaden spadek. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
hihi ale Adas zabawke sobie upatrzył no nie moge
Muma Olus zdrowieje powoli, ciesze sie :-) no i wkrotce Wy sie wyspicie
;-)
czesc pracy :-)
Aleksis nooo ,nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować Ci siusiaka hehe:-) Niech zdrowo roście łobuz. poziółkowy jest,nie? trzeci bliźniak bedzie

Tere no toś sie załatwiła babo jedna niewyżyta!!!
doigrałas sie, zero alkoholu teraz za kare!
a serio to zdrowiej szybko i nie wypluj sobie płuc :*Gatto kurcze, niefajnie, jak to na kurz to nie ma wyjscia, wpiszesz eMowi w grafik jako codzienny obowiązek odkurzanie i trzepanie poscieli. Po pracy zafunduje sobie troche ruchu, nie mozna przeciez cały czas siedziec, to niezdrowo;-) Aleksis dobrze pisze, pakuj alergika i marudelle i wypchnij na 2h spaceru. Dotlenią sie.
Ani@k Ty sie ciesz, ze on sam zasypia
. Staje sie ciut bardziej samodzielny, no przeciez do 18-tki przy cycu mamy nie bedzie zasypiał;-):-)My tez uzywane auto kupowalismy, ale od znajomej, po przeglądach i serwisowane solidnie, wiec nie bylo strachu,ze wyjdzie jakas niefajna niespodzianka
Tak piszecie o tym serniku p.Bozenki, ze chyba tez spróbuje..Choć nigdy ciast nie piekłam, ale skoro Muma zarecza,ze wyjdzie, to moze nawet taka lewizna cukiernicza jak ja sobie poradzi;-)
Teraz w piekarniku pieka mi sie cukinie i bakłażan
Gochson ppphhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, taki spadek to zaden spadek. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
hihi ale Adas zabawke sobie upatrzył no nie moge
Muma Olus zdrowieje powoli, ciesze sie :-) no i wkrotce Wy sie wyspicie
;-)
potem sobie po mleku pogadałyśmy ,tak się śmiała głośno ,że aż z radości mnie wzruszyło 

codo kąpieli to M nagrał więc wrzucę Wam w weekend kąpiel ;-) a teraz zjadam kolację ;-)i pewnie padnę na kanapie ale plan mam ambitny bo chcę obejrzeć Prometeusza ;-)
kuruj się bo będziesz chodzić poźniej jak moja przyjaciółka z 4 antybiotykami