reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Tere fere, bidulko zapracowana moc zdrowia sle...
Gatto w jakiej Ty miejscowosci mieszkasz? Milego weekendu rodzinnego.
Zuzu jak fajnie ze udalo sie Mysze nieco przestawic, oby tak dalej a bedzie jeszcze lepiej.
Ani@k ale masz dzielnego synka, sam zasypia juz.
Gochson kciuki za to by @ poszła precz.
Katiuszka wytwałosci, ja i tak Cie podziwiam kobieto.
Muma udanego rodzinnego wyjscia jutro. Milej zabawy dla Juleczki.
Aleksis leniu**** ile sie da, pozniej bedziesz miala dosc lezenia.
Alex jak sie masz?

Ja nadal w dwupaku.
Strsuje sie nieco ndiedzielą bo nigdy nie lezalam w szpitalu i jak to bedzie :(
Nie wiem czy jutro sie pokaze na bb bo pewnie ze sto razy w torbe zajze, obiad na nd i pon emowi zrobie i w nd rano sruuu na IP.
Ciesze sie i juz denerwuje...
Milego weekendu for all!!!

trzymajcie kciuki pliss

reklama
Szyszunia - ja trzymam kciuki przez cały czas !! Też poszłam do szpitala w niedzielę z Olkiem, tyle, że ja cc miałam w pn;-)
Niedziela w szpitalu to taki spokojny dzień, tylko goście, jedzenie i TV:tak:

Nic się nie bój, a może wcześniej wylezie ? A nawet jak nie to już czas, żebyście się w końcu do Świąt wyrobili:-)
Buziaki :-)

Szyszunia trzymaj sie jakos-zobaczysz szybko pojdzie i zaraz bedziecie razem w domu.
Gatto, katiuszka wspolczuje tych zeboli. My uywalismy dentinox i jak juz bylo bardzo zle to nurofen. Na szczescie nie bylo duzo takich momentow...no ale zdazaly sie takie noce gdzie tak przerazliwie plakal ze szok. Trzeba bylo go nosic przez 2h no i wtedy decydowalismy sie na nurofen. Jeszcze nam 4 beda wychodzic wiec zobaczymy co bedzie.
Zuza fajnie ze przesuwacie malej spanie. Potem wpadnie w pozniejszy rytm i bedzie spac cale noce.
Muma udanego wypadu z Julka.
Nie wiem co mialam jeszcze napisac ale padam. Siedzialam w pracy do 18. Jejku trzymajcie kciuki aby synus pospal troche dluzej a nie zrywal sie o 6.
Tere fere jak tak musisz ciezko pracowac to chociaz dbaj o siebie. Witaminki i takie tam.
Lece spac. Dobranoc.

Szyszka trzymam kciuki za to najbardziej, zeby sie samo rozkrecilo...;-) a ja mieszkam w Treviso.

Katiuszka kurcze twoj eM za malo z dzieckiem przebywa skoro tak mu sie wyrwalo....moj to tylko patrzy na mnie wzrokiem mowiacym "zlituj sie i wez ja ode mnie" :-D oczywiscie jak nie moze sobie z nia rady:-)
Kok.o tez chce takie nosidlo, w sensie takiego kangurka, nie wiem jak sie to nazywa po polskiemu. Sa ponoc takie na rozna wage, tak? mozesz polecic stronke?

Gochson fenks. Tyle jem specyfokow,ze obiadu juz nie musze jesc. Prochy rano, prochy na IIsniadanie,na obiad i kolacje. No i na deser tez mam. Witamin nie,bo sa pożywką dla bakterii,ale to pozniej pojem wit.

Gatto konkretnej strony nie potrafie Ci polecić bo przeglądałam różniste szukając infa na co zwracać uwage. Poczytaj w necie o nosidłach ergonomicznych. Najwazniejsze jest, zeby dziecko siedząc miało nóżki w pozycji żabki i plecki lekko zaokrąglone. To zapewnią nosidła z szerokim siedziskiem. Noszenie z przodu przodem do 'kierunku jazdy" jest niezdrowe bo nie zapewnia tej pozycji. Duzo jest w sieci takich tanich nosideł, w których dzieciowi nóżki zwisają jak lalce szmacianej, a to niezdrowe. Najczesciej mozna w ergomnomicznych nosidłach nosic od urodzenia do kilkunastu kg.wagi. Najlepiej szukaj takiego, w którym mozna nosic i z przodu i na plecach, eM bedzie mogł sobie podźwigać;-).
Ja kupiłam takie : Bondolino jest naprawde super, porzadnie uszyte i widac,ze wygodne dla dziecka.

szyszka &&&&& i powodzenia.

Ostatnia edycja:
reklama
Aleksis jaki ładny avatar! jaka zmiana :tak:
Szyszka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte :tak: będzie dobrze, zobaczysz :tak:

heh.. Patryś pomalutku przestaje być najmłodszym Dzieckiem na forum.. już lada chwila Mieszko będzie pełnił te honory :happy:

miłego łikendu Dziewczynki :-)
my jutro bedziemy jeździć po sklepach a w niedzielę na obiadek do mojej Mamy.. a jutrzejsze spotkanie ze znajomymi u nas przesunęliśmy na za tydzień..

a ha.. Katiuszka.. zrób jak Kok.o mówi, porozpieszczaj Julusia.. maluszek biedny się męczy :sorry: buziaki dla Niego a od Patrysia uścisk dłoni :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry