reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
no ja też muszę spróbować sernik od p. Mum.. ee znaczy p. Bożenki ;-)

a próbowałaś z Nim robić muffinki??? tylko że robota nie trza używać.. ale fajna zabawa.. albo wykrawane ciasteczka.. mmmmmmmmmmmmmmmm się rozmarzyłam.. już się nie mogę doczekać wspólnego pichcenia z Patrysiem :-)

Czesc dziewczynki...
myslalam ze wczoraj wyladuje juz na IP, mialam skurcze, liczylismy po czym poszłam w kąpiel i cisza nastapila, zasnelismy o 2 w nocy bo tak to trwało...w nd juz na bank jade do szpitala, wg.zalecen gina , oby dzis cossie zaczelo dziac...
wstaje i polatam na miotle...em juz krzyczy ze tyle sprzatam...:baffled:

Hej Dziewczynki,

My poszliśmy wczoraj spać o 20ej wszycy oprócz Julki :-) Oli obudził się o 23ej i spał z nami do 3ej a potem u siebie do 8.10 :-)
Także chyba dochodzi do siebie, gil mniejszy i samopoczucie spoko:tak: Ufff....

Rano zabraliśmy się za porządki, odkurzanie i mycie podłóg mopem parowym od Dziadka - no rewelacja !!! Ja miałam kiedyś mopa parowego ale było do bani, zostawiał mokre ślady, zacieki a ten jest super, brud znika jak w TV shopie :-D No i teraz czekamy na Almę , coś upichcimy, tzn dziś makaron z serem pleśniowym i szpinakiem i mamy weekend :tak:

Ani@k, Gochson - ja na mój sernik daję gwarancję bez użycia miksera (my też mamy mikser , nie taki wypas jak Gosia ale zawsze:sorry:) . Ten sernik naprawdę trzeba składniki łączyć delikatnie żeby był puszysty i nie opadał. Ewentualnie pianę może pomóc ubić;-)

Gochson &&&&&&&&&&&&&,
nie z takich spadków wychodziłyśmy na prostą :tak:

Aleksis - jak tam się czujesz Ty i Synek ? :-) Ty w końcu piłaś też zioło ???

Oj znikam narazie bo człowieczek-demolka robi coś dziwnego :baffled:

Ani@k ależ ty sentymenalna :-p Wtedy się Partyk urodził ?

Polecicie mi jakieś termometry dla dzieci. Miałam kiedyś jeden ale jest tak niedokładny, że już dawno stał się zabawką dla dziecka. ostatnio pożyczyłam od sąsiadów jak Adaś miał wysoką gorączkę ale muszę w końcu zakupić.

Gochson tak, wtedy Patryk przyszedł na świat..

ja mam microlife nc 100, narazie nie był mi potrzebny poleciła mi go położna.. jak mierzę temp. Patrykowi - fajnie się uśmiecha, więc dla dzieci niegroźny ;-)

reklama
Hej hej,

Ale jazde nam tu urzadza Mieszko, napiecie na calego!!!

Muma fajnie, ze Oli lepiej. Ale bedziecie miec pyszny obiad, moje klimaty, uwielbiam. Ja wlasnie zjadalm makaron z razowej maki z pesto basilico. Potem moze lody tiramisu?

Ani@k no Patryk robi sie samodzielny. Ale cycusia i tak uwielbia, nie martw sie:tak:

Gatto
oj bidna T, a ja myslalam, ze to chlopcy tak marudza i i sie uzalaja. Niech eM idzie z nia na spacer na pol dnia, to Ty sie moze wyspisz. Kichaj sprzatanie i gotowanie, zapakuj mu pampersy, papu, przewietrza sie oboje, a Ty odpoczniesz:tak:

Gochson wlasnie, dopoki @ nie ma, jestes w ciazy. Nie dzwigaj nic ciezkiego, zadnego mycia okien czy skakania i szalenstwa na miotle!
Te ziolka to rzeczywisice na chlopca, choc ja w tym roku to bardzo nieregularnie pilam, bralam takie globulki i krople homeopatczyne.
Robot kuchenny jako zabawka, fajne ma pomysly, moze jakis konstruktor z Adasia wyrosnie?

Zuzanka
prosimy o wiecej histori z zycia Myszy. Ja tak lubie o tym czytac:tak:

A ja dzis oddalam moja Corse do serwisu, zapalily mi sie 3 kontrolki ostrzegawcze, mam nadzieje, ze zrobia mi to na rekojmi. Obym nie musiala placic, Swieta ida, eh
Bylam tez w C&A, kupilam body dla Fasola na 62 i 68 z bio bawelny, kazdy ma malenskiego kotka na przodzi, oczywisie za super cene.
Dla siebie stanik minimizer, ale namiot, oh my God, ale mnie przyjamniej nie uciska. No i majtki hipsterkie.

Dzis wszystko ok, apetyt dopisuje, zadnych plamien, troche w krzyz nawala, ale to taka moja uroda.

A gdzie reszta Panienek?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry