Hej hej,
Ale jazde nam tu urzadza Mieszko, napiecie na calego!!!
Muma fajnie, ze Oli lepiej. Ale bedziecie miec pyszny obiad, moje klimaty, uwielbiam. Ja wlasnie zjadalm makaron z razowej maki z pesto basilico. Potem moze lody tiramisu?
Ani@k no Patryk robi sie samodzielny. Ale cycusia i tak uwielbia, nie martw sie
Gatto oj bidna T, a ja myslalam, ze to chlopcy tak marudza i i sie uzalaja. Niech eM idzie z nia na spacer na pol dnia, to Ty sie moze wyspisz. Kichaj sprzatanie i gotowanie, zapakuj mu pampersy, papu, przewietrza sie oboje, a Ty odpoczniesz
Gochson wlasnie, dopoki @ nie ma, jestes w ciazy. Nie dzwigaj nic ciezkiego, zadnego mycia okien czy skakania i szalenstwa na miotle!
Te ziolka to rzeczywisice na chlopca, choc ja w tym roku to bardzo nieregularnie pilam, bralam takie globulki i krople homeopatczyne.
Robot kuchenny jako zabawka, fajne ma pomysly, moze jakis konstruktor z Adasia wyrosnie?
Zuzanka prosimy o wiecej histori z zycia Myszy. Ja tak lubie o tym czytac
A ja dzis oddalam moja Corse do serwisu, zapalily mi sie 3 kontrolki ostrzegawcze, mam nadzieje, ze zrobia mi to na rekojmi. Obym nie musiala placic, Swieta ida, eh
Bylam tez w C&A, kupilam body dla Fasola na 62 i 68 z bio bawelny, kazdy ma malenskiego kotka na przodzi, oczywisie za super cene.
Dla siebie stanik minimizer, ale namiot, oh my God, ale mnie przyjamniej nie uciska. No i majtki hipsterkie.
Dzis wszystko ok, apetyt dopisuje, zadnych plamien, troche w krzyz nawala, ale to taka moja uroda.
A gdzie reszta Panienek?