reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

katiuszka o kurka, teraz wszystkie będziemy po nocach lizać dzieci po czołach :-D a eMów też się to tyczy ???? i też po czole ??? :-D
Aaa wiesz po tabsach to łatwo zajść -może będzie jednak Hania niedługo :tak::tak: Buziaczki :wink:

reklama
Katiuszka to taki prawdziwy weekend u Ciebie z Julkiem. Co tydzien tak powinno byc.
Ja tylko farsz robie.wtedy miesny i teraz kap z grzyb. Jutro moze pierogi ulepie.
Kaszel lepiej,ale jeszcze ciupulke dycham. Ti lepiej. Duzo lepiej.
Em wrocil ze szkolenia i opowiadal mi wyklady. Masakra jakas. Prowadzi je kilka osob w tym jakis juz mu znajomy ambitny policjant.

ale ja tylko radlera pije własnie, a karmienie ok 4 bedzie...wiec musi coś po kryjomu pociągać
dobra, poliże ja i poszukam zakamuflowanej flachy pod łóżeczkiem;-):-)

Opowiadal o wypadkach i pokazywal filmy co sie dzieje z osobami w trakcie uderzenia z boku, tylu, czolowego,dachowania. No i z niemowleciem podczas stluczki gdy nie jest w fopeliku. Ot tak mama z tata i dzieckiem jada 200m do sklepu. No i pokazali tam jak niemowle przy 60km/h uderza przednia szybe auta patrzy na tate,oboje wyciągaja do siebie ręce i niemowle wydaje z siebie cichy glos i umiera na miejscu. To jakas k.u.r.w.a masakra. Widzialam ten film w necie. Teraz mam noc z bani.
Ten policjant jak łapie jakiegos rodzica z dzieckiem bez fotelika to zamiast mandatu pokazuje film na tablecie. Fak. To straszne,ale na pewno taki ktos juz nigdy nie zrobi takiego bledu.

tere fere - to jest masakra i dlatego nasze dzieciory wozimy ZAWSZE w fotelikach przecież, nawet na 100 m na wsi.
Napij się i sprawdź czy eM nie za słony, ja też już lecę sprawdzić, papapa:tak:

tere taki filmik chyba lepiej podziała na głąbów niz pouczenie czy mandat. Ludzie wyobrazni nie maja po prowstu. Kij,ze siebie zabije o drzewo czy inny słup, ale kurde czemu debile narazaja innych?:wściekła/y:

Kurna sama nie bede pila jak pijaczka,a z reszta antyb biore. Ale po jakiego grzyba obejrzalam ten film w necíe. Nie moge sie otrząsnąc. Dobra ide sie walnąc. Oby mi sie nie snily jakies glupoty przez to. Napiszcie jeszcze cos milego.

Szyszka?

reklama
Wiam niedzielnie. My juz po sniadaniu i zaraz jedziemy na jakis szoping bo trzeba kupic bombki lampki i inne rekwizyty do ubrania choinki. W zeszlym roku mielismy male mieszkanie i mini choinke. W tym roku bedzie duza az do sufitu. Poki co sztuczna bo jakos noe wyobazam sobie zywej z Adasiem. Ta mala wczoraj postawilam u Adasia pokoju i jest zachwycony. Rano wstal usmiechniety i kazal od razu zapalic.
Adas juz zdrowy co ciekawe wczoraj nie bylo kupy wcale wiec cholera wie czy nie bedzie teraz problemow w druga strone.
Katiuszka moj uwielbia tanczyc przy Balkanice. Zawsze mamy polewke.
Powiem Ci ze ja zawsze sie boje dawac na jakis szczytny cel bo tak naprawde nigdy nie wiadomo gdzie te pieniadze trafia.
Muma fajnie ze wypad sie udal. Dzieci zadowolone co najwazniejsze.
Alex ale fajny urlop ci sie szykuje. Zazdroszcze. Mi zostaly 3 dni urlopu bo jakos duzo wybieralam w tym roku bo remont i przeprowadzka i tak zlecialo.
Katiuszka niezle te zielarki. Lizanie po czole- w zyciu bym na to nie wpadla.
Tere fere to u ciebie polowa menu juz gotowe na wigilie. Powiem ci ze moj Emek tez czasem nie chce zapinac Adasia bo to wolno jedziemy po osiedlu i tylko kawalek. Zawsze z nim walcze...niestety nie wszyscy mysla takimi kategoriami jak my.
A gdzie sie wczoraj podziala Szyszunia. Moz urodzila? Dawaj no tu zaraz znac co u Ciebie. Juz w szpitalu?
Mierzylam o 6 temp i znowu spadla wiec czuje z nic z tego. Potem nie moglam usnac z tego wszystkiego. Czlowiek sobie mowi na pozatku ze jak nie teraz to potem ale i tak w duchu wierzy ze musi byc teraz. Caly czas sie zatanawiam co robimy nie tak, ze moze ten duphaston co biore cos przeszkadza. Moze w nastepnym cyklu probowac bez?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry