Muma
Fanka BB :)
Hej ,
Ja na chwilę bo jak to zwykle w niedzielę wieczorem humor nie najlepszy i zaraz ide spać.
Mam wieści od Szyszuni, jest już dziś na patologii miała tylko ktg, usg i badanie krwi. Jutro będą badać wody płodowe i jak nic się nie rozwinie we wtorek wywołają Mieszka
Szyszka spokojna, grzeczna, sama w pokoju, eM ma wolne to siedzą w sumie razem - jest OK.
Będę na bieżąco informować Was jak się czegoś dowiem.
Gochson - wiem jakie to uczucie jak trochę tempka spadnie... CAły czas trzymam kciuki, patrz we wtorek Mieszko wyjdzie a Ty zobaczysz II &&&&&&&&&&&&&&&&&&
I nakop eMowi w tyłek ode mnie za to niezapinanie Adasia, kierowca debil może wyjechać prosto na was nie wiadomo skąd w każdej chwili ..
Buziaki i spokojnej nocy wszystkim Mamom i Dzieciorkom
Ja na chwilę bo jak to zwykle w niedzielę wieczorem humor nie najlepszy i zaraz ide spać.
Mam wieści od Szyszuni, jest już dziś na patologii miała tylko ktg, usg i badanie krwi. Jutro będą badać wody płodowe i jak nic się nie rozwinie we wtorek wywołają Mieszka
Szyszka spokojna, grzeczna, sama w pokoju, eM ma wolne to siedzą w sumie razem - jest OK. Będę na bieżąco informować Was jak się czegoś dowiem.
Gochson - wiem jakie to uczucie jak trochę tempka spadnie... CAły czas trzymam kciuki, patrz we wtorek Mieszko wyjdzie a Ty zobaczysz II &&&&&&&&&&&&&&&&&&
I nakop eMowi w tyłek ode mnie za to niezapinanie Adasia, kierowca debil może wyjechać prosto na was nie wiadomo skąd w każdej chwili ..
Buziaki i spokojnej nocy wszystkim Mamom i Dzieciorkom

Julek pobudkę zrobił o 7:30, tabsy odstawione to wreszcie się spać chce
może nieeee...druga jedynka już jest prawie, że prawie...Obstawiam dziś w nocy się przebije. Może będzie już spokój...przynajmniej jakiś czas. Poza tym dzień jak codzień...
ja moich nie lizałam, ani młodego ani starszego

tylko jedna pozycje mieli!!