reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej ,

Ja na chwilę bo jak to zwykle w niedzielę wieczorem humor nie najlepszy i zaraz ide spać.

Mam wieści od Szyszuni, jest już dziś na patologii miała tylko ktg, usg i badanie krwi. Jutro będą badać wody płodowe i jak nic się nie rozwinie we wtorek wywołają Mieszka :tak: Szyszka spokojna, grzeczna, sama w pokoju, eM ma wolne to siedzą w sumie razem - jest OK.
Będę na bieżąco informować Was jak się czegoś dowiem.

Gochson - wiem jakie to uczucie jak trochę tempka spadnie... CAły czas trzymam kciuki, patrz we wtorek Mieszko wyjdzie a Ty zobaczysz II &&&&&&&&&&&&&&&&&&
I nakop eMowi w tyłek ode mnie za to niezapinanie Adasia, kierowca debil może wyjechać prosto na was nie wiadomo skąd w każdej chwili ..

Buziaki i spokojnej nocy wszystkim Mamom i Dzieciorkom :tak:

reklama
cześć!!! melduję się na moment, zaraz idę do łóżka, bo chyba mi się spać chce....:-p Julek pobudkę zrobił o 7:30, tabsy odstawione to wreszcie się spać chce:tak:U nas dziś było całkiem znośnie. Mały ładnie się bawił cały dzień i to dłuuugo sam. Ciekawe czy od jutra nie pokaże znowu rożków:eek: może nieeee...druga jedynka już jest prawie, że prawie...Obstawiam dziś w nocy się przebije. Może będzie już spokój...przynajmniej jakiś czas. Poza tym dzień jak codzień...
Muma a czemu Ty się smutasz w niedzielę wieczorem??? eee jutro też jest dzień:tak: wprawdzie poniedziałek...no ale moze słoneczko będzie świeciło? a jak tam eM? słony był??? eee tzn. to czoło:-D ja moich nie lizałam, ani młodego ani starszego:sorry:

tere fere takie filmiki są potrzebne, bo niektórym trzeba tak właśnie tłumaczyć, inaczej nie dociera. Mam nadzieję,że jest coraz mniej takich kierowców!!!! a jak u Was? byliście na basenie? ale chyba nie...Wy na antybiotykach jeszcze...aaa właśnie Timek już skończył, nie?

Szyszunia trzymam kciuki, żebyście niedługo mieli Mieszka po tej stronie brzuszka!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
aha Muma dzięki za info od szyszki!!!!!

Gochson eee może teraz nie będzie z kolei zatwardzeń:szok::sorry: daj mu może gruszkę...śliwki wędzone...Jak nie urok...to sraczka...ehhhhhhh
Matkooo jak mi oczy lecą...Zmykam już! mam nadzieję, ze jutro więcej babek się zamelduje:eek:
Do jutra!!!! spokojniej nocki!!!!

cześć

melduję się chyba jako pierwsza :-)

Muma u nas też było na bakier z humorem.. Patryk za nas odreagował, chyba z 15 minut nonstop płakał.. masakra!!!! zawsze sobie potem mówię - nigdy więcej ponurastwa i obrażalstwa i złego humoru.. :zawstydzona/y:
Katiuszka gratuluję senności :tak::happy:
Szyszka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za sprawne rozwiązanie :tak:

miłego dnia, u nas w końcu słońce zaczęło świecić - od razu człowiek inaczej się czuje :tak:

Gochson to włącz eMowi filmik na you tubie z tym bobasem, zadziała, uwierz mi.

Katiuszka Timi już skończył antybiotyki, ale glut mu się do pasa ciągnie nadal. Ja jeszcze chyrlam mim azycyny. Zostały mi jeszcze 2 tabletki. Zobaczymy.

Wpadne pózniej, bo łobuziak wstał.

Hej poniedziałkowo,

U nas też słońce świeci ale siedzimy w domu bo Oli coś charczy od wczoraj, ten katar zlazł niżej i chociaz nie miał gorączki to jak nie będzie poprawy jutro pójdziemy do lekarza.
Żadnych newsów Mieszkowych narazie nie mam.

Pozdrawiam Was ciepło i życzę miłego poniedziałku:tak:

czesc i czolem!

Szyszka trzymamy kciuki, kurcze uparte dziecie ci sie trafilo!

A swoja droga ciekawe czemu nie moga dzis tego wywolania robic, skoro i tak jest w szpitalu, bez sensu tam siedziec jeszcze jeden dzien dluzej:baffled:

Muma fajnie, ze Jula zadowolona!, a ze duzo ludzi, no coz...swieta niby ida :happy: Czyli ze niby Olus zamiast polepszac to sie pogarsza?? no jasny gwint!!

Katiuszka matko kochana, az boje sie czytac te twoje posty! coz to ludzie nie wymysla!!! Zapytaj czy jest jakis czar, zeby leniwe dziecko wreszcie wylazlo z brzucha, to moze podeslemy Szyszce:-D:-D

Alex u nas sniegu nie ma na szczescie i mam nadzieje, ze nie bedzie, bo my na letnich oponach jezdzimy:-p

Wiecie co, nie lubie Merlina tej ksiegarni! Juz drugi raz mi nie skompletowali zamowienia i musialam odmowic:angry: tylko jedna pozycje mieli!!:szok:no przeciez nie bede placic za to 12 zeta! musze nawet sprawdzic czy mi oddali kase, bo pewno bede czekac i czekac jeszcze...:wściekła/y::wściekła/y:W koncu nie zamowilam gdzies indziej, bo juz nie mam czasu i na srode moze nie dojsc, a mama we czwartek rano musi nadac paczke. Bylam wreszcie na szopingu, co prawda w ekspresowym tempie, ale pojechalam sama i zalatwilam wszystko co musialam. Kupilam sobie sweterek, tunike, spodnice i pidzame. Mlodej tez pidzame:happy: wiec mam nadzieje nie straszyc w te swieta. Dom mam oczywiscie nie posprzatany i zaraz sie za to zabiore poki mloda spi, ale widze, ze mama sie pojawila na skypie to pewnie nici ze sprzatania. Mloda padla po dwoch godzinach wycia:-(dalam jej kaszke i nurofen forte, bo juz myslalam, ze zwariuje i padla, czyli wniosek, ze to zeby, jasna ciasna popielata!

Spadam. Pozdrawiam wszystkie!!

Aaaa Gochson, wiem, ze to przykre jak tempka spada, ale moze to tylko taki maly zjazd, zeby potem poszybowaaaaaaac :tak::tak:

Gatto - fajnie, że kupiłaś sobie parę ciuszków, od razu humor lepszy , nie ?
My wczoraj powiesiliśmy lampki na świerku przed domem i na oknie kuchennym i też trochę lepiej przez to ;-)

A Olek już ładnie, śpi, bawi się itp ale cały czas charcholi mu w środku, tak , że niby lepiej ale boję się , żeby z tego jakies zapalenie oskrzeli nie wylazło.
No i widzisz to zębole jednak, jest nadzieja, że kiedyś przejdzie:tak:

Muma nie smutaj sie:-( widzisz...na przykladzie twojej tesciowej widzimy, ze nalezy zyc pelna para, cieszyc sie z wszystkiego, bo nigdy nie wiadomo, kiedy bedzie nasz ostatni dzien w zyciu. Dlatego trzeba zyc dalej i cieszyc sie, ze byla wsrod was taka wspaniala osoba, ze mogliscie z nia pobyc, posmiac sie, ze daliscie jej wnuki, ze je znala i chciala sie z nimi kontaktowac, ze je rozpieszczala, ze BYLA. Nie kazdy moze sie cieszyc TAKA tesciowa, popatrz na wlasnego eMa :-D:-Dsorki to taki zarcik na zakonczenie smutasow:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry