Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) 

A ten paluch to czemu? za ciasne buty masz? ;-)
heh... Moja jak jest spiaca nawet to w dzien zasypia dobrych kilka(nascie) minut, albo wcale (całkiem czesto
)

kurka, żeby wyrobili się przed świętami
za chwilę jaj Gabryś odleciał na mojej sofie, Kasia (jego mama) była w totalnym szoku!!! bo NIGDY to się nie zdarzyło, zawsze musi być bujany w tym koszyku wiklinowym. Chyba to nasze trajkotanie tak te dzieciaki uśpiło
No i to była jedna drzemka w ciągu dnia, więc na wieczór już był zmęczony, ale i tak nie aż tak jak myślałam, że będzie. Jutro musze śmignąć do banku, więc pewnei zaśnie w wózku. Ale i tak go to nie ominie...nadal bedziemy się uczyć
kolejne to już co innego, ale ta pierwsza, to jest jedna jedyna, nie?
Kurka, mam się wziąć niedługo za te pierogi ze śliwką, a nie mogę znaleźć tego przepisu na ciasto pierogowe. Już Ci kiedyś obiacałam, że napiszę, ale go nie znalazłam w tym moich pieperkach...no i dalej nie mam
pewnie poszukam coś na necie.
kurka...współczuję, wszystko na raz. No i tyle pracy przed świętami. Mam nadzieję, ze szybko się wykurujesz!!!!

Pisałam do Szyszki, ale cisza. Jak tak to meldowała się co trochę wczoraj, przedwczoraj...a tu cisza.... Kurza dupa! A może to już, a my nic nie wiemy! Może zadzwonić? Nieeeeee, o tej porze nie wypada....chyba.