reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
a fuj zas tematy kupne.....:-D:-D

czesc i czolem, widze, ze swieta za pasem, kazdy czysci chalupe, jezdzi na miotle, makowce piecze i pierniki i czasu ni hu hu:-):-)

Ja nie moge przed kompem, bo mloda mi przeszkadza, nawet nie moge strony zadnej otworzyc, bo zaraz mi naciska cosik i milion okienek mi sie otwiera....
Marudella nadal marudzi, smarujemy zelem, na noc wczoraj dalam jej nurofen i pospala do 6, potem mleko i znow na godzinke usnela. Dzis padla i jej nie dalam, mam nadzieje, ze przespi noc:huh:
Spadam ja tez do wyrka, przepraszam, ze nie odpisuje kazdej z osobna, ale jestem padnieta jak mucha.

Dobranoc.

no to miłych snów padnięte muchy!:-)
tere aaaa jak! sople z nosa bedą wisiały, szron brode wybieli, czapka zesztywnieje z zimna a ja bede przebierac nogami człap człap człap:-D hehe zartuje, jak bedzie tak piździło to w domu pod kocem bede nogami przebierać;-):-) ale na razie jeszcze spokojnie da sie człapać:tak:

reklama
Ja to bym chciala tak jak ty,ale nigdy nie dawalam rady z bieganiem. Mialam zapal pare tygodni,tzn ze 3raz w tyg przez jakies 2mies i koniec. Z czego myslalam ze wypluje pluca,choc miesnie mnie nie bolaly. Pewnie przez fitnes,ale wydolnosc srednia,mimo ze na step,interwal chodzilam zawsze.
Kurna. Musze sie wziąc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry