reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kok,o - podkradanie jedzenie w kompanom w żłobie dobrze wróży na przyszłość :tak::-D
A ogólnie dobrze mówisz, czas tak zapiernicza, że niedługo dzieci się zamkną w swoich pokojach , zajmą swoimi sprawami i teraz trza się cieszyć i przytulać i całować na zapas ..:tak: Chociaż moja Julcia lubi się poprzytulać czasem ;-)

reklama
Pisalam i pisalam i pisalam na tym pierniczonym fonie. I pisalam i pisalam... FAAAAAKK! I ku...wa nie wrzucilo! A tak ładnie napisałam. Ku.wa ku.wa ku.wa! Alez mi sie cisnienie podnioslo.

Hej,

Też mnie ubawiły Twoje wpisy tere fere ale doskonale Cię rozumiem, po takim czymś to się w ogóle pisać odechciewa :tak:

U nas dziś święto lasu. Oli się obudził o 6ej zamiast o 7.30 więc miałam stresa ale wypił mleczko, słodko beknął , wtulił się w mamusię i chrapaliśmy do 9ej !!!:-):-) Normalnie super !! co prawda zepchnął mnie prawie z łóżka ale i tak było miło ;-)

Gochson , zuza -
jak tam zakatarzaki dzisiaj ??? A Wy ??:-)

U nas w planach dzień jak co dzień, spacer, obiad, pranie itp itd,:blink:

Buziaki dla Wszystkich **:happy2:

Kurczę zazdroszczę mamom, którym dzieci nie budzą się w nocy na jedzenie. U mnie nadal raz, dwa razy trąbi butle.

My dziś spacer do Salonu, bo jedna ma imieniny, więc Ti też musi z kwiatkiem iść przecież..., no i przy takim słońcu, to może dalej się wypuścimy.

hej

u nas dziś też słonko świeci - od razu inaczej się człwoiek czuje :tak:

Partyś przed chwilą usnął.. ja jestem w trakcie robienia kaszki.. po przebudzeniu dam kaszkę i wybywamy na spacer :tak:
a my tak od 2-3 nocy budzimy się co 2 godzinki na (.)(.)
no i marudella się Patrykowi włączyła.. oby w końcu zęby się pokazały!!!

U nas tez dzis słonecznie, młody na drzemce, wiec niech no tylko się wybudzi to wybywamy na spacerek.
Rozczula mnie co rano jak ok.6:00 sie przewijamy i na jedzonko idziemy, patrzysz na takiego jednym okiem boś zaspana a tu piękny bezzębny uśmiech dostajesz, normalnie uwielbiam to!

Tere niezła jesteś :p
Tim jak dżentelmen:-)

reklama
Szyszka ja teraz oprócz przepięknego jeszcze bezzębnego uśmiechu mam na dokładkę piękne gaworzenie.. lżej się człowiekowi na serduchu normalnie robi :tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry