kurcze podczytuję w między czasie w ciągu dnia a wieczorem chcę usiąść i coś napisać każdej ,to wtedy zapominam co komu

mam nadzieję,że nic nie pomieszam

;-)
Młoda śpi skotłaszona w mamusinych cyckach :-) nie wyobrażam sobie zycia bez tego gluta nawet jak jestem wykończona tak jak dzisiaj

Muma ja liczę ,że przyjedziesz ,mam dużą bramę więc spokojnie wjedziesz ,zapakujesz
tere i dzieci i heja do mnie
Aleksis bardzo się cieszę,że u Was wszystko dobrze tym drobiazgiem się nie przejmuj
kok.o ma rację w trakcie pewnie wszystko wroci do normy

kok.o Ty się mnie pytałaś o kupsztala?? no to na razie nie fajnie bo jakąś zieleniną strzela

a przecież nie zajada nic

ehh nie wiem może to przez zęby bo jedynki górne idą ...masakra!
a Twoja to nie zła agentka

na bank sobie poradzi w życiu
dzisiaj mój dzieć się obudził o 4:35 mega wypoczęty i zadowolony ,no ręce i cycki mi opadły bo pół nocy gile wyciagałam i mało co spałam a ta w najlepsze" gugugiigigi " i uśmiech walnęła ze swoimi świeżo wyrośniętymi zębolami dwoma i weź człowieku się złość

:-) no to hyc ją do Naszego wyra i dawaj kimać chodź 5 minut a ta zabawa ciąganie za włosy i tłuczenie swoimi małymi kończynami matkę po głowie

eehhh naspałam się .....i cały dzień jak cień się snułam
Tere wiem co czuje jak wstajesz w nocy ,moja też 3,4 razy wstaje jeszcze do jedzenia i nie pomagają zagęszczone kaszkami

co do pisania to uwierzcie ,że mam czasami chęć napisać wieczorem ale sił brak

Szyszka i jak szczepionka ??
kurde a
katiuszkę przegapiłam czy jeszcze jej nie ma?

Ani@k My jak Młodą poznaliśmy to też się śliniła przeokrutnie i dopiero 3 tygodnie temu wylazł ząb i zaraz drugi obok nie ma reguły na to