reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

mój to głuży, ale czasem jak się "rozgada" to nie chce żeby kończył:-D zobaczymy jak zacznie dopiero gadac:-D:-D:-D

Ani@k ja myślałam ze Patrys ma już choć jedno zębisko:sorry2: bo on przecież duży już chłopczyk :tak:

My dzis mamy pierwsze szczepienie, ciekawy jak młody to zniesie.

reklama
no ślini się niemiłosiernie już chyba od 4 mca.. myślałam ze szybko ząb wyjdzie ale nie.. coś tam widać na miejscu dolnych jedynek.. ale zęba jako takiego jeszcze nie ma :zawstydzona/y:

Spoko Patryk ma jeszcze czas na zębola.:-)

My już wróciliśmy. Jak się rozebraliśmy to chciałam dać mu różyczkę (taką malutką kupiłam i pani mi obcięła, żeby była krótka) a ten nie chciał w ogóle, brzydził się, łojezuuu... No ale w końcu wziął i dał solenizantce. Buziaka tylko przesłał, bo całuje się tylko z mamą póki co. No i tak pózniej łaziliśmy po okolicznych parkach, nie chciał łobuz usnąć, aż w końcu zawróciłam na chatę, a ten pod klatką kimnął. Ja pierniczę. Złośliwy co nie?! No to łażę, łażę...ale ile można, już mi dupa zmarzła. No to z wózkiem wciągnęłam go na 3cie piętro i teraz śpi w swoim pokoju w zaparkowanym wozie, przy otwartym oknie. A ja biorę się za gary.

kurcze podczytuję w między czasie w ciągu dnia a wieczorem chcę usiąść i coś napisać każdej ,to wtedy zapominam co komu :angry:mam nadzieję,że nic nie pomieszam :zawstydzona/y:;-)

Młoda śpi skotłaszona w mamusinych cyckach :-) nie wyobrażam sobie zycia bez tego gluta nawet jak jestem wykończona tak jak dzisiaj :baffled::dry:

Muma ja liczę ,że przyjedziesz ,mam dużą bramę więc spokojnie wjedziesz ,zapakujesz tere i dzieci i heja do mnie :tak:
Aleksis bardzo się cieszę,że u Was wszystko dobrze tym drobiazgiem się nie przejmuj kok.o ma rację w trakcie pewnie wszystko wroci do normy :tak:
kok.o
Ty się mnie pytałaś o kupsztala?? no to na razie nie fajnie bo jakąś zieleniną strzela :confused: a przecież nie zajada nic :baffled:ehh nie wiem może to przez zęby bo jedynki górne idą ...masakra!
a Twoja to nie zła agentka :-D:szok: na bank sobie poradzi w życiu :tak:

dzisiaj mój dzieć się obudził o 4:35 mega wypoczęty i zadowolony ,no ręce i cycki mi opadły bo pół nocy gile wyciagałam i mało co spałam a ta w najlepsze" gugugiigigi " i uśmiech walnęła ze swoimi świeżo wyrośniętymi zębolami dwoma i weź człowieku się złość :dry::-) no to hyc ją do Naszego wyra i dawaj kimać chodź 5 minut a ta zabawa ciąganie za włosy i tłuczenie swoimi małymi kończynami matkę po głowie :-D eehhh naspałam się .....i cały dzień jak cień się snułam

Tere wiem co czuje jak wstajesz w nocy ,moja też 3,4 razy wstaje jeszcze do jedzenia i nie pomagają zagęszczone kaszkami :no:co do pisania to uwierzcie ,że mam czasami chęć napisać wieczorem ale sił brak :shocked2::zawstydzona/y:
Szyszka i jak szczepionka ??

kurde a katiuszkę przegapiłam czy jeszcze jej nie ma?:dry::confused:
Ani@k My jak Młodą poznaliśmy to też się śliniła przeokrutnie i dopiero 3 tygodnie temu wylazł ząb i zaraz drugi obok nie ma reguły na to :no:

Ostatnia edycja:
Ani@k u nas tak jak u zuzy. Młody ślinił się jak skończył 3 miesiące,właściwie bardziej niż przy wyżynaniu jedynek. ten ślinotok coś ma wspólnego ze śliniankami, ale nie pamiętam, czytałam u zawitkowskiego.

Zuza to niezły pomysł, żeby skoczyć do Was z Mumą i Olkiem jakiegoś pięknego dnia. Jakoś latem może, żeby dzieciaki na podwórku biegały i dały nam pogadać. Z resztą Mysza tez już będzie chodzić, Tymek też troszkę pewniej...

A Młodego jak zaparkowałam w pokoju, to wstał po 2 godzinach. Szok!

Dziewczyny ale Wam zazdroszcze tego przyszlego spotkania:tak:

Mlody na szczepieniu najpierw spokojny, ale uklucie musialo zabolec bo zaplakl, dalam mu cycy to podjadl i prawie zasnal, a w aucie to juz calkowicie na ponad 2 h odlecial, jak na razie temp. w normie, obserwujemy go, teraz lula najedzony.

dzień dobry!

Kasia.Natka wszystkiego najlepszego ! Aby Misia się zdrowo chowała ,spełnienia wszystkich marzeń :***********

tere no jasne ,zwłaszcza,że możemy na działce się spotkać na jakiś weekend a tam wiesz ,duże podwórko ,las piaskownica duża i wieś zabita dechami dookoła pusto tylko pola i lasy :tak: dzieci miały by frajdę.

szysza u mnie dom otwarty zapraszam :tak:

u Nas dzisiaj noc całkiem dobrze ,kupsztale wróciły do normy ,nawet katar tak bardzo nie dokuczał nie było potrzeby w nocy czyścić za to nad ranem się pojawił i zalega ,ale dobrze jest robić jednak te inhalacje ,zrobiłam jej przed spanie i jak widać podziałało :tak:

ja z kawką się witam i miłego dnia życzę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry