Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super, jeszcze tylko w przyszły piątek muszę dowieźć zaświadczenia od nieogarniętej kadrowej i na jakiś czas spokój z nimi.
Ale może dziś da odespać.
:-)
:-( ze ja na to nie wpadłam.. zaraz po cycowaniu pospał z 15 minut, obudził się przygotowaliśmy kaszkę, zjadł.. wybawiliśmy się na naszym łóżku *brykanie, całowanie i takie tam) i właśnie wróciliśmy ze spaceru.. narazie śpi 
jak Patryk mnie przytula i 'całuje' to cieszę się i skaczę pod sufit a On ma ze mnie ubaw.. Muma ma rację - trza korzystać póki chcą coś takiego robić 

a tak na serio to bardzo mi przykro.....ech...zycie...
znaczy spi a nie myje...taka to pomoc...

opierdziel go porządnie bo jak widać chyba sobie żarty robi!
kurcze jak ja z Młodą będę chodzić ??????

Miło Cię widzieć 
dzisiaj 3:45 i koniec spania ok 6 zjadła i pół godziny drzemki i już koniec spania ,łeb mnie dzisiaj boli nerwa po południu złapałam no bo mój poszedł na spacer z Myszą a ja hej szybko sprzątnąć ,wywietrzyć mieszkanie i kurze,odkurzanie i takie tam .....spała pół godziny ,wrócili obiad i Młoda ok 14 spać no więc zasnęła 14:30 do 15 spała
wzięłam potuliłam ponosiłam i zasnęła ,więc stwierdziłam ,że nie dospała więc 15 minut i koniec a Ona na rękach wtulona w cyckach (ja leżałam ) spała ponad godzinę 

a ja posypiałam co chwilę ale tylko się wkórw.iłam !!!!Bo ani pospałam a Tylko złapałam wkur.wa nie złego !!!
i polazłam spać do pokoju obok 1,5 h spałam i wstałam z takim bólem głowy ,że żałowałam tej drzemki