reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Właśnie udało mi się spalić garnek, przyjmuję gratulacje.

Sensi - gratulacje synusia!
Novaczko - ja jestem nietypowa baba jesli chodzi o zakupy - robie sobie listę, analizuję, sprawdzam w necie co, gdzie, za ile itp. Ale oczywiscie nie zamierzam kupowac ze Stasiem przy cycu, bo mam nadzieje ze zobacze go najwczesniej za 3 miesiace :-)
Ewa - trzymam kcuki, czekam na relacje z rozmowy!

pozdrowienia 30tki!

reklama
Sensi gratuluję Kubusia:-) Zastanawiam się, czemu życie musi płatać nam takie niespodzianki. Z jednej strony wielkie sczęście a z drugiej strach i smutek:-(
Ewo starsznie jestem ciekawa jak po rozmowie, czy masz tę pracę:confused:
Carioca bardzo Ci zazdroszczę możliwości robienia dziecięcych zakupów, ale to musi być frajda( nawet przez internet)
Najko gdzie zaczymywaliście się w Kazimierzu:confused:Szukam jakiegoś miejsca na wypad kilkudniowy w okolicach Bożego Ciała.
Novaczko czyli Twoja Martynia była wcześniaczkiem. Jakoś wcześniej to przeoczyłam.Mam sentyment do wcześniaków, gdyż swoją "karierę zawodową" zaczynałam na takim właśnie oddziale:-)

witajcie...
i juz jestem po rozmowie i nic nie wiem,czy mam prace czy nie,bo bylam za wczesnie i rozmawialam tylko z wlascicielka i musze sie jeszcze spotkac z druga.... mam mieszane uczucia... maja do mnie dzwonic w przyszlym tygodniu... nic jak nie ta praca to inna... tylko ta by byla bardzo blisko domu....

Ewuś - trzymamy mocno kciukasy!
Antilko - nie będę ściemniać - to jest przyjemność :)

Robiłam sobie warzywa na parze i wygotowałam wodę. No przypaliłam wodę innymi słowy, smrodu narobiłam na całą klatkę. Biorę się za szorowanie garnka. Ale warzywa były mimo to smaczne :cool2:

Sensi - gratuluję Kubusia. Trzymaj się Kochana - wierzę ze pomalutku wszystko się ułozy.

Antilko- polecam ul. Filtrową w Kazimierzu, trzeba isc/jechac od rynku w góre droga pomiędzy Kosciołem a Górą Trzech Krzyży. Na samej górze po lewej stronie jest bardzo fajny ośrodek. Spokój cisza i fajne pokoje. Co prawda jest to ośrodek bankowy ale mozna tez indywidyalnie :)Polecam.

Najko, Alek, Antila...ściskam Was mocno i dziękuję za pamięć.

Vonko dzięki, zaraz zerknę na ich stronkę jeżeli mają:happy:
Carioca no to miałaś warzywka z grilla;-):-DJa właśnie zabieram się za gotowanie młodej kapustki a jestem tak zmęczona, że również mogą się różne rzeczy wydarzyć;-)
Ewo czyli czekamy do przyszłego tygodnia. Mam nadzieję, że jednak Ci się uda.
Wagnies jak stoisz z czasem?
Aluś:-)
Dziewczynki jakoś ciągle brakuje mi czasu aby zająć się tymi zdjęciami, ale obiecuję już w ten weekend:zawstydzona/y:

witajcie weekendowo:-)
no nareszcie piątek! i jutro wreszcie się wyśpię:-D
Antilko ja cierpliwie czekam na fotki..:tak:
Najeczko Kochana a gdzie Ty?? smutno tu bez Ciebie..:-(
Vonko ściskam Cię mocno! ja wierzę, że w końcu będzie dobrze..:tak:
Sensi gratuluję Synka:-) przykro mi bardzo z powodu Twojego Taty, ale pamiętaj, że nie jesteś sama..
Carioca gratulacje z powodu garnka:-D
Ewuś mam nadzieję, że wypali z tą pracą:tak:
Kajduś a co u Ciebie? co Ty tak migiem tutaj? buźka;-)

a my po posiewach, ogólne wyniki będą po weekendzie, ale dziś już wiem, że nie mamy na pewno chlamydii:-)

miłego wieczorku:-)

Witajcie.
Antilko, ja się chyba nie "chwaliłam" wcześniactwem Martyni. Mialam zapalenie nerek i przyjechałam do szpitala z koką, a wyszłam z córeczką. Jak się okazało słuszna decyzja, bo już moje wody były "nieciekawe" jak to określiła pediatra będąca przy porodzie i ona już miała infekcje, a jakby poczekali jeszcze miesiąc.. brrr aż mnie dreszcze przechodzą. Nie muszę mówić, ze moj organizm nie był jeszcze absolutnie przygotowany do porodu i nawet jak podali oxytocynę, to nie pojawił się nawet cień skurczu.. Dlatego cięli.. A Niuńkę zabrali na oddział neonatologii i doprowadzili do porządku. Więc nie miałam jej przy sobie.. Oj ciężkie to były chwile.. Ale wyszła jako całkowicie zdrowy noworodek.

Sensi, bądź dzielna i dbaj o siebie i synusia..

Pozdrawiam Was wszystkie. Nie mam siły na pisanie, jakaś zmęczona jestem i chyba zaraz padnę do łózeczka.. i już..
Dobrej nocki.

Hej!
Ja tak jakoś nie do pisania ostatnio jestem.
Aleczko dzieki, miło takie słowa przeczytać!:-) Wyśpij się jutro porządnie i za mnie się wyśpij, bo mam podudkę o 5.30:no:.
Vonko usciski!
Anusieńko dużo uśmiechów wiary i nadziei do Ciebie ślę!:tak:
Carioca edukuj sie pilnie, niedługo Cie się już przyda i przyjemnych zakupów! To musi być fajne, tyle teraz cudnych rzeczy dla dzieciaczków!
Sensi gratulki serdeczne synka Kubusia i trzymaj sie dzielnie!
Ewo może jednak z tą pracą sie uda, szkoda, że musisz jeszcze do następnego tygodnia czekać.
Antilko nam sie średnio podobało miejsce, w którym nocowaliśmy w Kazimierzu, postanowiliśmy na następny raz poszukać czegoś innego. Ofert jest dużo w internecie, a może skorzystaj z tego co Vonka poleciła?
Kajduś Novaczko Wagnies Monik i Wszystkie 30stki dobrej nocki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry