Najka
30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08
Aluś kciuki zaciskane!
Ewo fajne zdjątka! Napisz jak egzamin i Twoje samopoczucie!
Antilko a jakżeś Ty sobie ten palec rozciachała?!
Szkoda, ze Wam Kazimierz nie wyjdzie, ale tam rzeczywiście trzeba sporo wcześniej zamawiać, gdy jedzie sie w długie weekendy lub wakacje. Ale są też wtedy tłumy, może uda wam sie w innym czasie, spokojniejszym?
Carioca teraz ciężki czas dla ciężaróweczek, bo upały, ale może nie będzie tak źle.
Kajduś niech ten ból głowy idzie sobie od Ciebie szybciutko!
Anusieńko pozdrawki!
Ja też zlana potem! A mój kot tylko się rozciąga na podłodze w najzimniejszych miejscach i nawet jeść mu sie nie chce!
Dobrego wieczorku!

Ewo fajne zdjątka! Napisz jak egzamin i Twoje samopoczucie!
Antilko a jakżeś Ty sobie ten palec rozciachała?!
Szkoda, ze Wam Kazimierz nie wyjdzie, ale tam rzeczywiście trzeba sporo wcześniej zamawiać, gdy jedzie sie w długie weekendy lub wakacje. Ale są też wtedy tłumy, może uda wam sie w innym czasie, spokojniejszym?Carioca teraz ciężki czas dla ciężaróweczek, bo upały, ale może nie będzie tak źle.
Kajduś niech ten ból głowy idzie sobie od Ciebie szybciutko!
Anusieńko pozdrawki!
Ja też zlana potem! A mój kot tylko się rozciąga na podłodze w najzimniejszych miejscach i nawet jeść mu sie nie chce!

Dobrego wieczorku!
Pewnie nie dałoby się przecisnąć przez ryneczek
Teraz szukam czegoś w Bieszczadach lub Beskidach.
Chciałam przyciąć kwiatka na balkonie i nożyczki mi się obsunęły jakoś tak nieszczęśliwie,że ciachnęłam opuszkę i pół paznokcia
posiewy nie wyszły dobrze i dostaliśmy antybiotyki oboje:-( dostałam tabletki anty na następny cykl..i..podjęliśmy decyzję o in vitro..to chyba jedyne sensowne wyjście..wyjdzie tak na czerwiec/ lipiec..