reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witajcie...
juz dawno obiecalam zdjecia spiworka,ktory uszylam w styczniu, a dzis sie nudzilam i dla poprawienia sobie nastroju ( @ jak nic sie zbliza , tempka dosc nisko...) uszylam becik,ktory chyba dam znajomej dla syna ,ktory ma sie urodzic w lipcu... oraz zdjecia mojej kuchnii i spizarki...

reklama
Zobacz załącznik 39600jeszcze kilka zdjec kuchnii.... poza polkami ,stolem i spizarka wszystko bedzie wymienione pod koniec roku na szafki z Ikei ( jeszcze nie wiem czy biale czy w tym kolorze co stol) , podloga bedzie w kolorze stolu,sciany odcien zoltego, zlew bialy z wspomnianej Ikei oraz lodowka,zmywarka i kuchenka albo pozostana jakie sa albo wymieniamy na czarne- ze stali mi sie nie podobaja... rowniez te ochydne niby rozowe kafelki ze scian zostana zerwane i moze zastapione jakimis bardziej neutralnymi i tylko nad zlewem... no i zapomnialam dodac,ze te pionowe zaluzje tez ida do smietnika... mam juz zaslonki i firanki,tylko czekam na Joe zeby mi zainstalowal karnisz.... a za oknem tez widac troche ogrodka...
a jutro mam egzamin z prawa jazdy ( w Kanadzie maja 3 stopniowe zdawanie) i nic sie ani nie uczylam, ani nie praktykowalam... czyli jak zdam to mam ogromnego farta a jak nie ( co jest wiecej prawdopodobne) to chyba wezme sobie ze 3 godziny jazd z instruktorem i bede zdawac ponownie... w kazdym razie musze zdac do sierpnia,bo inaczej mi przepadnie i bede musiala robic od poczatku...
mam nadzieje,ze wam minal weekend milej ( u nas byl dlugi weekend)....

Carioca- wozek gleboki bardzo fajny i na pewno sie sprawdzi na zime... fajne tez nosidlo...
Najka- ja mialam praktycznie 4 dni wolne,ale tez mi bylo malo i bym chetnie zostala w domu i jutro :laugh2:...
Novaczka- fajne zdjecia...

no faktycznie cos tu pusteczki ostatnio:tak:wszystkie korzystaja z piekniej pogody chyba:)
Ewa, zdolniacho, ładny becik uszyłas:tak:kolezanaka na pewno sie ucieszy! i powodzenia na egzaminie! napisz jak poszlo koniecznie!

a co u mnie - @ sie zbliza, juz czuję wredotę! po fazie buntu i załamania, staram sie ja zaakceptowac, no bo co zrobie... nastepny cykl bedzie 6 na luteinie i bede rozmawaiac z ginem na temat hsg, pojdziemy tez z wynikami meza zeby sie opowiedzial...

pozdrowienia dla wszysciutkich!

Hej Dziewczęta:-)
Fotki już zgrane tylko jakoś nie mam inwencji aby coś wybrać i wkleić:baffled:
Do tego wszystkiego ciachnęłam sobie w niedzielę palec, tak fatalnie,że nie da się zeszyć a rana głęboka.No i jestem trochę unieruchomiona dobrze,że to lewa ręka.
Carioca wózek fajny a cena rewelacyjna:tak:
Aluś ale Ci zazdroszczę wyjazdu, ja już rzeczywiście zapomniałam, że byłam na urlopie.
Kajda ja mam ostatnio cały czas taki przed@wy nastrój.Ale u mnie jescze dużo czasu:baffled:
Ewo fajne zdjątka, czy w spiżarce masz różowy mikser:confused:Strasznie ładny:happy:
Jestem rozczarowana, bo z naszego wyjazdu do Kazimierza raczej nic nie wyjdzie, gdyż wszystko zajęte:szok:Za późno się zdecydowaliśmy a nie stać nas aby płacić 150 od osoby z dobę:-(Może znacie jakieś fajne miejsce, gdzie można pojechać:confused::confused::confused:Tak do 300 km od Krakowa;-)
Dobra nie marudzę uciekam do pracy i zajrzę wieczorem

Cześć dziewczyny
Ewa - fajna jasna kuchnia, mozecie wyjsc z niej do ogrodu?
Kajda - trzeba po prostu przeć do przodu i nie oglądać się na nic
Antila - kurcze Tobie to się powodzi, co dwa tygodnie urlopowanie i byczenie się w pięknych okolicznościach... Nie znam okolic Krakowa, ale tak w miarę 300 km jest Bystrzyca Górrna i Dolna, to jest województwo Dolnoślaskie, byliśmy tam latem, strasznie mi sie podobalo. Bylismy tez w kotlinie Kłodzkiej, też pięknie, serdecznie polecam tamte okolice.

U mnie się zaczynają akcje z puchnęciem i podwyższonym ciśnieniem, narazie bez extremów, ale chcę już coś zaradzić. Pójdę sobie kupić w rosmanie krem dla kobiet w ciązy na puchnące nogi i wogóle się przespaceruje, to się może zmęcze to sobie pośpię.

witajcie...
mam za soba niezbyt dobra noc... budzilam sie co chwila i jakies dziwne sny mialam... a dzis mam dosc dlugi i trudny dzien,wiec powinnam byc wypoczeta,a ja sie czuje raczej bardziej gotowa na wiecej spania niz prace i egzamin... prawde mowiac nie licze za bardzo,ze go zdam,bo nic a nic nie cwiczylam parkowania rownoleglego ( ale pewnie jesli bede musiala je zrobic to za samochodem,a nie miedzy dwoma) no i poczytalam tylko krotko podrecznik do nauki jazdy,ale tak po lebkach... chyba sie juz troche stresuje dlatego tak dziwnie spalam.... @ nadal niet,wiec czekam....
Carioca- tak z kuchnii jest wyjscie do ogrodka
Antila- tak ten mikser jest rozowy... na poczatku bardzo mi sie nie podobal,ale udalo mi sie go kupic na duzej promocji ( zreszta wszystko kupuje na promocjach lub przecenach) i jedynie rozowy byl, bo bylo to okolo dnia matki... ma 400W mocy, pozniej mialam jeszcze mozliwosc wymienic go na bialy i juz nawet odlozyli w sklepie jeden,ale po przemysleniu stwierdzilam,ze rozowy tez ma swoj urok no i jak go kupowalam to jakis procen z ceny szedl na badania raka piersi i gdybym oddala go to tez by cofneli ten procent,wiec stwierdzilam,ze moze to nie duze pieniadze,ale zawsze no i juz sie przyzwyczailam do tego rozu..... teraz chcialabym miec tylko czas zeby moc go uzywac :laugh2:

podeslijcie nam ciut ciepla tutaj,bo wciaz zimno... chociaz juz nie pada... a w ogole to juz zapowiedzieli temperatury cieplejsze niz normalne do konca sierpnia... my chyba zbankrutujemy na klimatyzacji - tutaj oprocz ciepla czy nawet goraca jest tez wilgotnosc i czasami potrafi byc tylko ok 30 C ( temperatura w ktorej czuje sie dobrze), ale przy wilgotnosci mozna odczuwac jakby bylo nawet do 60C... i dlatego bez klimatyzacji jest bardzo ciezko.... nawet otwieraja specjalne centra chlodzenia czynne 24h gdzie mozna isc i spedzic noc jesli sie nie ma klimatyzacji w domu,a po jednym takim sezonie to np. rzeczy zostawione w piwnicy bez klimatyzacji moga zbutwiec - kolezanka tak musiala wyrzucic kilka par butow i ksiazki.... tak wiec jest to kraj wielkich skrajnosci i niewiele osob zdaje sobie sprawe,ze i w Kanadzie moze byc cieplo a wrecz upalnie ( ja nie mialam pojecia) dla mnie Kanada to byl przede wszystkim snieg i piekna jesien....

Kochane idę dzisiaj na 19 do gina i strasznie się boję!! bardzo boli mnie brzuch i ta moja @ jakaś taka dziwna..czuję, że coś jest nie tak:no:
trzymajcie kciuki proszę..

aleczku, trzymam - daj znac jak po wizycie!

wlasnei wrocilam z pracy i z zakupow, przed chwila wstawilam obiad i jestem ledwo żywa:baffled::sick:ten upal jest straszny! do tego glowa mnie strasznie rozbolala, no po prostu bajecznie....
chyba zaraz poloze sie spac..

reklama
Witam unas też straszny upał.

Oluś- moze od upału dziwna@ - pisz kochana co p owizycie.

Kajduś - miłych snow - moze bedize burza.

A Moniś znowu gdzieś pojechała???

Najka :blink:

Antilko czekamy na fotki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry