reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej Kobitki :-)
Ale zimno, brrrr:confused2:

zuzanko -
witaj wśród nas :-D:-D Kochana, jeśli nie doczytałaś to u mnie w skrócie - ostre zaostrzenie choroby maniakalnej objawiające się m.in. znikającą drugą kreską na teście ciążowym ;-) Teraz mam lekką poprawę ale to dopiero 7dc i jestem spokojna. Poza tym w pracy horror i kontrola ale człowiek jest silny i wszystko wytrzyma.
Od tego cyklu już na bank zaczynam monitoring znowu , kto wie, może się poprawi mojemu M zaraz jeszcze bardziej a ja będę nieprzygotowana ;-)
Brzózka - ale jak tam ogólnie się czujesz ? :-p Życzę żebyś nie doszła do stanu w jakim ja ostatnio byłam i oczywiście życzę &&&&&&&&&&&&&
Co jedzą Twoje psinki jak jest tak cholernie zimno ? Po prostu więcej jedzonka ? Ja normalnie karmię ONka karmą ale teraz dodatkowy posiłek robię mu gęstą zupę z mięcha tłustego, warzyw i ryżu. Jakoś myślę, że jak zje "ciepłe" to będzie mu lepiej. Ma wypasioną budę , 6 cm styropianu, słomy pod dach ale i tak się martwię, choć to już jego druga zima. Jak chcemy go wziąć do domu, to po 3 minutach wyje pod drzwiami i drapie :no: Musiałabym spać z nim w wiatrołapie;-)

Wiecie, mam od paru dni takie myśli, że to wszystko jest tak bardzo nierealne (mam na mysli drugie dziecko), że niby się staramy, badamy, leczymy ale to i tak wszystko na niby bo już nie ma szans, siły, czasu, ech....
Chyba mam jakieś przesilenie, potrzebuję odpocząć..

Lecę po kawkę i do roboty, bleeeeeeeee.

Miłego dnia Dziewczynki :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien doberek laseczki!!!
Hejka katiuszka79,zuzanka81,brzozka;-)

zuzanka81 widze pod Twoimi wpisami, ze wybralas droge sztucznego zaplodnienia ( na pewno nie z wlasnej woli:no:...nie znam Twojej histori...jaki przypadek Cie do Tego zmusil????

katiuszka79 jakie masz normy progresteronu w fazie lutealnej wybacz, ale ja mieszkam zagranica a tu normy sa inne...przypuszczam z tego co piszesz,ze jest za niski to co oznaczaloby,ze nie ma owulacji???? a estradiolo robilas???

brzozka zycze powodzenia i trzymam kciukasy, schizujemy razem ja mam 31 dc mialam 2 dni niewidzialne lososiowe uplawy ze sluzem tylko na papierze i to po 2 razy dziennie temp. mialam 37 a dzis 37,3.
POMOCY!!!! mam leciec po test nie mam leciec boje sie rozczarowania bo jak zawsze polecialam to w drodze dostalam okres:szok: ja taka wariatka zbzikowana jak i Wy, poce sie na sama mysl:eek:
Ufffffffa czy to sie tak rozkreca szanowna krwawa bo tak jak pomysle po 5 latach nie jest mozliwoscia co myslicie poczekam jeszcze?????
Zycze dziewczyny milego dnia

sorry dziewczyny za 2 wpis ale nie wiem jak polaczyc o z pierwszym:sorry:

muma tylko nam sie tutaj nie wylamuj bo i ja z moim wiekiem zaczne czuc sie jak stara rura:wściekła/y:
zabierz psiaka do chalupy prosze.....

mambzika -łączysz wpisy wciskając "edytuj" pod swoim pierwszym wpisem :-)
Nie ,nie ja się na pewno nie wyłamię, będę próbować do 40stki !!:tak:
W sprawie psiaka rozmawiałam już w zeszłą zimę z hodowcą, powiedział, że jeśli jest całe życie na zewnątrz to takie branie "na noc" do domu (+23 stopnie - podłogówka) spowoduje , że się zaziębi szybciutko. Poza tym on po prostu nie chce .. Nic , póki co dajemy radę, wychodzę do niego jeszcze przed północą bawimy się. Czasem muszę go prosić żeby wylazł z budy bo mówi: " Co tam Mamusiu, ja sobie śpię smacznie ;-)"...

Teraz dopiero doczytałam, o tej Twojej temp i 31 dc, jejku &&&&&&&&&&&& Ty po testa leć kochana :tak:

Ostatnia edycja:
Muma - ja też mam takie mysli że to jest nie realne i mnie nie spotka to szczęście , już nawet sobie odpuściłam , wmówiłam sobie że nie muszę mieć dziecka - jak nie to nie , niech inne mają , niech siedzą w pieluchach a ja sobie będę brykać na wolności , kupować kolejne ciuchy , robić sobie wyjazdy , itp. czyli nie będę uwiązana - dobrze mi wyszło - przestalam patrzeć z zazdrością na ciężarne , odwracałam wzrok i udawałam że ich nie ma, było super ,
że ja nie muszę i nie chce nawet mieć dziecka , że to olewam , dobrze mi szło - totalna znieczulica i tu bach - szwagierka w ciąży i wszystko wróciło , nie dało się jednak samej siebie oszukać
i jeszcze jak koleżanka zaciążyła (całkiem bliska) no to mnie już rozłożyło totalnie

teraz to jestem mamusią- ale pieska - normalnie oboje z mężem oszaleliśmy na punkcie psiaka , jak by kto z boku popatrzył to warijaty - pies śpi nawet czasem z nami na łóżku - wiem że to nie dobrze ale skradł nasze serca
jest dla mnie jakimś pocieszeniem że jestem potrzebna zwierzęciu i kocha mnie za nic

dzięki dziewczyny za miłe słowa :-)

Dziewczyny skusilam sie na test chociaz sobie obiecalam po 35dc.
Ja chyba padne laski 2 krechy jedna troszczke jasniejsza od kontrolnej, ale widac super:szok:
Boje sie ze test sie myli, ze zaraz dostane okres bo tak sie czuje i mam te leciutkie jasno rozowe plamki.
Ja w to nie wierze to POMYLKA......HELP!!!!!:shocked2:

mambzika -no ja CIę kręcę , ale czad !!!!:-):-):-) Dawaj tu kochana tego testa, obejrzymy sobie chociaż ;-)
&&&&&&&&&&& trzymam kciuki żeby to było TO ale na pewno jest :tak:
Widzisz, wystarczy u nas parę postów napisać i tadam !!! :happy:

luminka - Cierpliwi będą nagrodzeni... Ty, ja , reszta - wszystkie się doczekamy , na pewno !!

Oto kobietki kurcze nie mam czasu poleciec po test innej firmy, ale pewnie to falszywy pozytyw a te plamienia rozowate to co znaczy???

O CIMG0557.jpg

reklama
Kobieto to piękna fasola jest !!! :-):-):-) A plamienia różowate póki nie są "żywą krwią" nie jest źle, ale odpocznij lepiej, jesli pracujesz to na zwolnienie , do lekarza i na USG :-)
Wielkie GRATULACJE - dawaj nam tu zaraz świeżutkie fluidki !!!
A nie mówiłam, że się w styczniu "ruszy" z fasolkami ? !!:happy:
No teraz to już póóóóóóójdzie raz dwa, co nie ? :rofl2:

Ostatnia edycja:
Do góry