reklama
kok.o
Fanka BB :)
yyyy no dobra, może być grupa zamknięta, tylko że w ten sposób utrudnimy "nowym" dołączenie sie do schizolek ;-)
A ze zdjęciami.. no błaaaagam! , będe musiała do fryzjera najpierw pójść ! ;-)

(albo wstawie jakieś nieaktualne, że niby sie taaak trzymam!
)
bionda glut jak się ciągnie to juz jest dobrze , wzorcowe egzemplarze produkują takie ciągnące się od pralki do umywalki (hehe Muma), ale takie krótkie jak Twoj też są OK
A ze zdjęciami.. no błaaaagam! , będe musiała do fryzjera najpierw pójść ! ;-)

(albo wstawie jakieś nieaktualne, że niby sie taaak trzymam!

bionda glut jak się ciągnie to juz jest dobrze , wzorcowe egzemplarze produkują takie ciągnące się od pralki do umywalki (hehe Muma), ale takie krótkie jak Twoj też są OK

Ostatnia edycja:
bionda
To może na tą zamknietą tylko będziemy fotki wstawiać a tu bedziemy pisać, żeby nowe do SCHIZKÓŁKA też miały dostęp. Potem nowe będziemy zapraszać.
To całe szczęście, że mój glut może być. Tak sobie myślę, że jakby nas nasi panowie poczytali to by się załamali (mam na myśli nasze gluty). Niektórzy panowie mogliby być nawet dumni, ale to tylko ci od tych od pralki do umywalki
. Wzorcowe egzemplarze niedługo będą skakać na Glucie zamiast na Bungee.
To całe szczęście, że mój glut może być. Tak sobie myślę, że jakby nas nasi panowie poczytali to by się załamali (mam na myśli nasze gluty). Niektórzy panowie mogliby być nawet dumni, ale to tylko ci od tych od pralki do umywalki

Ani@k
Witajcie, ja z komorki pisze bo mi interneto małz zabrał..z tymi glutami coś jest na rzeczy bo w moim tez sie zakochalam
Kasia.natka ja bym mogła Cie całymi dniami słuchać..poglaskaj odemnie brzuszek..super ze wszystko w porządku:-)
Jestem oczywiscie za tym abyś założyla grupę zamkniętą.
Brzózka mnie juz kciuki bolą..cały czas jestem na czatach...

Kasia.natka ja bym mogła Cie całymi dniami słuchać..poglaskaj odemnie brzuszek..super ze wszystko w porządku:-)
Jestem oczywiscie za tym abyś założyla grupę zamkniętą.
Brzózka mnie juz kciuki bolą..cały czas jestem na czatach...
Ani@k
Z tego wszystkiego zapomnialam napisać jak w moim śnie wyglądała Zuzanka..uwaga: włosy krótkie, takie tuż za uszko. Oczy zielone, szczupła wyższa odemnie (ja mam 164 cm) usta wąskie dla porównania-takie jak maja ludziki na japońskich kreskowkach..
Włosy takie szatynowate..
Włosy takie szatynowate..
Muma

Się tu z rana posmarkałam ze śmiechu przy Waszych glutach

Mój w tym miesiącu dopiero zaczyna się kształtować, dzisiaj był na jakieś 3 cm , ale mówię Wam, wiesiołek wiesiołkiem - ja tam jadę na Mucosolvanie.
Jakie to super forum się zrobiło !!! Nareszcie jest co czytać rano

Brzózka - dawaj no tu kochana info co z Twoim testem, rano już na pewno musisz zrobić. Może już zrobiła i świętuje bez nas ??

Jestem za grupą zamkniętą ale tylko dla zdjęć i takim tam osobistych bardzo spraw ;-) Nie wiem do której grupy wpisałabym Gluty nasze

Przepraszam, że nie odpisuję wszystkim ale jeszcze dzis kontrola , ale to już finisz, pewnie później się odezwę.
Baaaardzo się cieszę, że tak się tu ruszyło.!!:-)
Melduję , że od dziś zaczynamy boboseksy a testuję 19.02 :-):-)
Miłego dnia :-)
Muma
Boże , już pewnie widziałyście : Nie znaleziono ciała Madzi. Matka została zatrzymana - Onet Wiadomości
Cholera...
Cholera...
reklama