reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Brzózka Muma ma rację - póki @ nie ma - jestes w ciąży!
Ja narazie znikam, do wieczora!
A wszystkim życzę miłego dnia!

reklama
Ja jeszcze na chwilkę a propos "glutów" bo zafascynował mnie ten temat :-)
Czy Wasze są na zewnątrz czy bardziej się musicie zagłębić żeby zbadać ten temat ??
Nadmienię, że ja się troszkę zagłębiam, żeby dogłębnie zbadać to zagadnienie :-D
Kontrola jest jeszcze u mnie ale już piszą informację pokontrolną i ogólnie jest OK :tak: Ale ja jestem wypompowana i nie wiem czy będę miała siłę w weekend, no, same wiecie do czego ;-)

Brzózka, ten test to napewno kupiłaś przeterminowany :tak:. Muma ma racje - jesteś jeszcze w ciąży i trzymaj się tego mocno. Zaprzyj się o ściane i nie daj się zmorze! Trzymam kciukasy żeby zmora nie przyszła.
Muma, ja jak wczoraj przeczytałam co kok.o napisała o glucie to też się posmarkałam. Glut jest The Best!!! Nie wiem czemu jak o nim myślę to mam przed oczami głoda z reklamy Danio :szok:. Ja raczej też muszę zagłębiać się w temacie. Mój jest raczej nieśmiały i często się chowa.
Jak Cię będa wku.... ci od kontroli to powiedz im, że jak im strzelisz z gluta to polecą od pralki do umywalki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.
Ani@k, coś te chłopy za dużo sobie wyobrażają! Albo zakładają blokady na kompa albo zabierają internet. Mój też mi powiedział, że mi strony poblokuje. Mam szczęście, ze on nie rozumie nic po polsku, ale Babyboom rozumie.

Też jestem za tym żeby na zamkniętej wstawiać tylko foty.

Nas zasypało, jak na Włochy to ewenement. Ja jestem w domu z dwoma chłopami. Mamy kuzyna z Argentyny u siebie i przez ten śnieg już się pewnie od nas nie ewakułuje.

Bionda -hehe , dokładnie: Glut rządzi , pan Glut - coś takiego było w tej bajce o Nemo, nie ??:-D
Mówisz, że oprócz Włocha masz jeszcze Argentyńczyka , no tej się powodzi drogie Panie :laugh2:
Co do mojego M to on wie, że ja tylko czytam sobie to forum , nie mogę pisać przy nim bo boi się, że wszystko się wyda - dowie się cały świat (bo to w końcu world wide web:-D). O jego żołnierzykach się dowiedzą i o Glucie i w ogóle, lepiej nie :happy:
Niemniej jednak często pyta czy na forum o tym nie piszą - jak mamy jakieś wątpliwości ;-)
katiuszka -luteina jest tak jak zuzia pisała, zaczynasz po owu i bierzesz 10 dni, żeby skończyć 2-3 dni przed terminem @, wtedy się powinno testować. Jak są II to bierzesz dalej, jak nie ma to czekasz na zmorę.
Brzózka - zaparłaś się mocno?? &&&&&&&&&&&&&&&&

Brzózka no, jestes w ciązy jak nic! przypnij sie do kaloryfera i nie daj sie!:-D

Ja mojego gluta przyłapałam na ucieczce na zewnątrz;-). Niestety,chyba był jedynakiem, bo więcej żaden się dziś nie pokazał... chyba to było wszystko, na co mnie stać w tym cyklu;-)
No chyba że się boją... ;-):-D:-D

bionda kurcze, może zróbmy szybko ten zamknięty wątek, to wstawisz zdjęcie tego Argentynczyka (i Włocha też:-D) co? :-D ... no tej to dobrze...

Brzózka, to, że kresta testowa jest nie znaczy,że test dobry.
Ostatnio kupiłam testy tam gdzie Muma kupuje , niby dobre, i co? też nie działaja! ;-):-D;-) (kreski na nich znikają hehe :-D)

a serio, to czekaj cierpliwie, za 2 dni następny zrób:happy:

reklama
Tak kok.o - te testy do d.. są, w ogóle nie wychodzą mi, już 8 mcy !!! :-D
Więcej nie kupię tego dziadostwa ;-)
Ale jak się czujesz Brzózko ? :happy:

Do góry