reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

bzzzz, pewnie że jesteś już przyjęta. Witam serdecznie :-) !
Zuzanka, pasuje Ci 11.02 rano, czy wyczajamy jutro testa na 4 dni przed?

reklama
Witajcie wieczorowo!!!
Kasia.natka - zdrówka!!! spełnienia wszystkich marzeń!!! aby ząbek nie musiał być leczony kanałowo!!! Gddyby nie ciąża to dostałabyś wirtualne klapsy:-)
U nas jest taki szalony zwyczaj ze jak ktoś kończy np. 35 lat to dostaje 35 klapsów. W tym roku mnie to ominęło :-):-(nikomu się nie chciało lać mnie tyle czasu:-D
Zuzanka Bionda - coś mi się wydaje że fasolki się w was zagnieżdżają!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lopop sny się spełniają:tak:... a to że czegoś mocno chcemy w końcu musi się spełnić!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Brzózka tulę mocno!!! Mój tato też miał to cholerstwo, może trochę na własne życzenie, bo palił jak mała lokomotywa...
Muma spać Ci się chciało chyba po weekendowych męczarniach ;-)
Katiuszka dobra synowa??? Trzeba by było teściów spytać...bo ja z tych pyskatych jestem...;-)

Hę muszę się pochwalić:eek:że dzisiejsza noc była najzimniejsza w moim regionie...nad ranem było -27...brrr
Wiedziałam, że jak będę wracać do pracy to będzie śnieg i mróz...ale jak narazie jeszcze jutro dłużej pośpię:tak:
Za was wszystkie się dzisiaj winka napiję...hihihi mi jeszcze wolno:-p

Lumina, Mambzika co z Wami?

Bzzzz witaj!!!

Ostatnia edycja:
Ani@k, dzięki za & :-). Coś mi się nie wydaje ale jakaś dziwna jestem w tym miesiącu. Brzuch mnie zastanawia i syski.
U nas tylko -4 ale zima jak diabli , do tego wichury. Jutro nasza firma jest zamknieta bo pracownicy nie mogą dojechać do pracy. Ty masz dobrze kochana z tym winkiem, ja spasowałam.
No właśnie, widziałyście gdzieś luminę i mambzika? Bo reszta pewnie za chwilę tu wpadnie

hehe Ani@k a ja też mam ochotę na alk ale obiecałam,że nie będę pić do wyjazdu do bzzzz ale mam dzisiaj chęć :-)bionda no to rano wstajemy (ja to późno wstaje w soboty ale się poświęcę) i napiszemy do siebie i sikniem :-)ale normalne to chyba nie jest :szok:jutro to chyba za wcześnie nie wyjdzie i będziemy sobie tłumaczyć ,że za wcześnie ,po co robiłyśmy ????wiesz o co chodzi? a tak przy okazji to Ty kochana który miesiąc jesteś że bliźniak?Maj??jak tak to ,który?

To robimy w sobotę!!! Zatwierdzone tylko czekaj na mnie bo ja napewno wstanę po Tobie. No chyba że jutro bym zrobiła ten na 4 dni przed. Ale Ci nic do soboty nie powiem, OK? Ja jestem z czerwca, pechowa 13 :crazy:. I ogólnie to chyba ten gorszy bliźniak.

bo my z zuzanką bliżniaki wielojajowe jesteśmy i cykl ten sam mamy :-). To sikać też razem będziemy :-D

Dziewczyny to o której mam tu zaglądać w sobotę? Bo ja w sobotę też zazwyczaj dłużej spię...ale se budzik nastawię!!!!

reklama
Do góry