zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Ani@k nie ma sensu bo ja nie wierze ...ale jak to bzzz pisała to cuda się zdarzają nawet ciążowe
:-)hehe bionda a gdzie się rodziłaś :-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana Ty pierwsza byś wiedziała dzwoniłabym za nim majtki bym włożyłano to pięknie ! tylko powodzenia !!! też zajrzę rano w sobotę ... a co ...
W Łodzi. A wiesz, że ja kiedyś pracowałam w Ełku przez rok. To chyba niedaleko Ciebie?
A co do wrednej @....no to nie ma słów na nią!!! mogłaś ją do mnie wysłać. Ja mam dziś 34dc i ani widu ani słychuchyba szału dostanę!!!! popieprzyło mi się dokładnie z tymi cyklami, w życiu nie miałam takich długich!!!! czekam, bo chcę iść po do gina. No a tu nic się nie dzieje
![]()