reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
cześć dziewczyny jestem Zuzanka mam 31 lat i dłuuugo się staramy z M moim najukochańszym o dziecko...jestem troszku nie znośna ale mam nadzieję ,że mnie przyjmiecie do swojego kurnika
:-). ja dzisiaj 2 dc , mam kiepski dzień jeszcze spadłam ze schodów i się potłukłam....poryczałam się i tyle ...jeszcze mam jakiegoś nerwa
wybaczcie moje drogie ,że tak od pierwszego dnia Wam marudzę ale mam wrażenie,że jakbym znała się z Wami od miesięcy albo i lat

Muma
Fanka BB :)
Witaj zuzanko - wydajesz się znajoma, już tu chyba kiedyś pisałaś , yyyy ????
Spadłaś ze schodów, współczuję, to pewnie przez tłusty czwartek, pączuś z ajerkoniakiem ? ;-)
No ale przytulam CIę, zjedz sobie jeszcze pączusiów, tylko potem juz się połóż i odpocznij

Spadłaś ze schodów, współczuję, to pewnie przez tłusty czwartek, pączuś z ajerkoniakiem ? ;-)
No ale przytulam CIę, zjedz sobie jeszcze pączusiów, tylko potem juz się połóż i odpocznij

Muma
Fanka BB :)
Ja znowu zasypiam, chyba jednak nie "spalę" dziś tych pąków i sama się zmienię w pączka
Ale dziś mam długi luźny golfik i ogólnie luzik . Nawet mnie k...ca nie strzela jeszcze . AAA i wiecie, bolą mnie tak dziwnie c..cki , nie po bokach jak ostatnio ale na górze, hmmmmmmmmmmm
Ale serio ;-) Może na nich spałam hahaha

reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
dzięki dziewczyny wiedziałam ,że można na Was liczyć:-)
Muma z tego co wyczytałam to zafasolkowałaś więc to normalne że sysunie bolą :-)mocno kibicuje&&&&&&&&&&&&& a co do dziadków to wiesz nie można się obwiniać ,że się oddaje do domu starców bo teraz są takie czasy ,że nie mamy innego wyboru i czasem to lepsze niż żadna opieka,uwierz mi

Ani@k słonko tulę ja mam właśnie taką @

lumina &&&&&&&a humor jak widać wszystkim się udziela ,może to przez ten tłusty czwartek??????a balony to jest oznaka dobra&&&&&&&&
rąk i nóg nie połamałam ale mam bok obity i boooli :-(na dodatek nie sama leciałam,ale na szczęście nic się nie stało
dzisiaj nawet zupa mnie do płaczu doprowadziła,więc szkoda gadać pączki nie pomagają !!!
Muma z tego co wyczytałam to zafasolkowałaś więc to normalne że sysunie bolą :-)mocno kibicuje&&&&&&&&&&&&& a co do dziadków to wiesz nie można się obwiniać ,że się oddaje do domu starców bo teraz są takie czasy ,że nie mamy innego wyboru i czasem to lepsze niż żadna opieka,uwierz mi

Ani@k słonko tulę ja mam właśnie taką @

lumina &&&&&&&a humor jak widać wszystkim się udziela ,może to przez ten tłusty czwartek??????a balony to jest oznaka dobra&&&&&&&&
rąk i nóg nie połamałam ale mam bok obity i boooli :-(na dodatek nie sama leciałam,ale na szczęście nic się nie stało