reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

lumina -to wzmacniam moje &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie, schizuj sobie, tylko się nie denerwuj za bardzo , MA BYĆ DOBRZE TO BĘDZIE DOBRZE !! :tak:

reklama
cześć dziewczyny jestem Zuzanka mam 31 lat i dłuuugo się staramy z M moim najukochańszym o dziecko...jestem troszku nie znośna ale mam nadzieję ,że mnie przyjmiecie do swojego kurnika :-p:-). ja dzisiaj 2 dc , mam kiepski dzień jeszcze spadłam ze schodów i się potłukłam....poryczałam się i tyle ...jeszcze mam jakiegoś nerwa:szok: wybaczcie moje drogie ,że tak od pierwszego dnia Wam marudzę ale mam wrażenie,że jakbym znała się z Wami od miesięcy albo i lat:happy::-D

Witaj zuzanko - wydajesz się znajoma, już tu chyba kiedyś pisałaś , yyyy ????:nerd:
Spadłaś ze schodów, współczuję, to pewnie przez tłusty czwartek, pączuś z ajerkoniakiem ? ;-)
No ale przytulam CIę, zjedz sobie jeszcze pączusiów, tylko potem juz się połóż i odpocznij :tak:

Witamy Zuzanko w naszych skromnych progach:tak:
Możesz tu pisać o wszystkim...mam nadzieję ze nie połamałaś nóg ani rąk...i pamiętaj nie biegamy po schodach, nie biegamy!!!
A zły nastrój to widzę dziś od samego rana tu panuje:sorry:

Ja znowu zasypiam, chyba jednak nie "spalę" dziś tych pąków i sama się zmienię w pączka :-D Ale dziś mam długi luźny golfik i ogólnie luzik . Nawet mnie k...ca nie strzela jeszcze . AAA i wiecie, bolą mnie tak dziwnie c..cki , nie po bokach jak ostatnio ale na górze, hmmmmmmmmmmm :cool: Ale serio ;-) Może na nich spałam hahaha:-D

A sutki zmieniły się? Są większe? ciemniejsze?
Może nie tyle sutki co ta oprawa wokół...:zawstydzona/y::sorry2:

reklama
dzięki dziewczyny wiedziałam ,że można na Was liczyć:-)
Muma z tego co wyczytałam to zafasolkowałaś więc to normalne że sysunie bolą :-)mocno kibicuje&&&&&&&&&&&&& a co do dziadków to wiesz nie można się obwiniać ,że się oddaje do domu starców bo teraz są takie czasy ,że nie mamy innego wyboru i czasem to lepsze niż żadna opieka,uwierz mi:tak::zawstydzona/y:
Ani@k słonko tulę ja mam właśnie taką @ :wściekła/y::no::crazy:

lumina &&&&&&&a humor jak widać wszystkim się udziela ,może to przez ten tłusty czwartek??????a balony to jest oznaka dobra&&&&&&&&

rąk i nóg nie połamałam ale mam bok obity i boooli :-(na dodatek nie sama leciałam,ale na szczęście nic się nie stało :no: dzisiaj nawet zupa mnie do płaczu doprowadziła,więc szkoda gadać pączki nie pomagają !!!

Do góry