reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dzięki Muma dobrze ,że trafiłam na te forum bardzo miło tutaj :rofl2: i tak udało nam się wszystkim razem tutaj w tym samym czasie:-D zawitać hehe z koleżanką bzzzz próbowałyśmy wkleić zdjęcie teściora ale nam się nie udało :-(lopop ja mam dzisiaj 2 dc więc w sumie razem zaczynamy cykl :-)a kok.o to chyba jaja sobie robiła?? chyba nie zostawiła Nas?? :angry::crazy:

reklama
Mną dziś targa więc idę robić pączki. Tylko z połowy przepisu, bo my tylko w 2 jesteśmy. Myślicie że 18 szt. nam wystarczy :-D ?

Lopop nowy cykl - nowa szansa:tak:
Bionda :-D:-D:-) 9 pączków na głowę?:-)po pączkach nie ma prawa Tobą targac!!!:tak:
Kasia.natka dzięki za wsparcie, pajęczynka powiadasz? Hmmm ja od marca na starcie staranek...więc proszę o więcej opowieści o "pięknych oznakach" no i raportu z "sali gimnastycznej";-)

Muma śpij dziś na plecach i (.)(.) wieczorem niech Ci M. obluka i rano też:tak:

Zuzanka Kok.o coś o tygodniu nieobecności chyba wspominała...ale jestem przekonana że nas podczytuje i się nie ujawnia;-)
Katiuszka a jak tam Twoje (.)(.)??? Jutro pątek, iedy ta beta miała być robiona???
Lumina a jak Twoje samopoczucie? Mi chyba trochę niemoc przeszła...no i lukaj uważnie na syski:tak:

:-D:-D:-D no właśnie myślę, że 9 na głowę to trochę mało. Ciacho mi rośnie, zobaczymy co z tego wyjdzie bo Y chce z kremem.
Zuzanka, ja tego avatarka mam w telefonie. Bardzo mi się podoba :-). A tak na marginesie, ja już 2 razy zaliczyłam lot ze schodów. Raz jak byłam sama, Y był 3 dni w Portugalii. Byłam w takim szoku, że po pół godzinie myślałam że nie żyję i poszłam zobaczyć czy mnie na tych schodach czasem nie ma. Obiłam się jak ta lala, łącznie z walnięciem głową w schody.

Ani@k to ja ci będę tak dawkować moje objawy żeby wystarczyło do marca ;-) więc dziś już tylko relacja z sali gimnastycznej bo pisałam wcześniej o (.)(.) :tak: więc Misia dziś albo się przemieszcza, przesuwa i rozpycha albo kopie dosyć mocno jakby zła była o coś, tylko o co? pączki? ale że za mało czy za dużo :-D

Kasiu :* :-) pewnie za mało!!! Jak się urodzi od razu jej nie dasz do spróbowania więc pewnie doamga się teraz;-)

A propo's latania...
Swego czasu baaardzo namiętnie jeździlam na rowerze...i wkurzało mnie, że jak pada i wieje to mi się wszytskie parasolki łamią na wietrze...więc kupiłam sobie taką solidną, drewnianą że nie miała prawa się połamać.
I co? Podczas jazdy rowerem wkręciła mi się skubana w przednie koło...upadek na miarę Małysza!!! Słuchajcie, tak gwizdnęłam o ulicę że pokazały mi się "motylki"...myślałam że nie żyję...
Od tamtego czasu parasolki gubię...mam pełno kurtek z kapturami...i na rower wsiadam bez zbędnych drobiazgów...

Muma zapomniałabym...byłam dziś na zakupach w lidlu i szła jakaś pani z wózkiem, w wózku siedziało dziecko i wiesz co powiedziało? Mu-ma!!!
ODLOT ja już omamy zaczynam mieć na waszym punkcie!!!!!!!!!!!!!!!

oj dziewczyny,dziewczyny ...bionda ,Ani@k to dobrze,że się tylko skończyło na myśleniu o "drugiej stronie "mi żeby było ciekawiej to na głowę obraz spadł jeszcze jak padłam :confused2::eek:

kasia.natka niunia pewnie lubi pączusie jak to kobietka mała lubi sobie dogodzić :-)

a może kok.o na urlop pojechała a ona testować nie miała jakoś???

...............a i poczytałam gdzieś dziewczyny ,że nie powinno się używać tych płynów intymnych do mycia bo to podobno też nie sprzyja i żadnych żeli rozweselających:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
kasia.natka ja jak oglądałam fotki na face to powiem Ci,że mam wrażenie ,że gdzieś Was widziałam :-)a Twój M jest podobny do wokalisty Raz Dwa Trzy

Do góry