reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
dziewczyny...miałam poodpisywać...ale po drzemce poszłam na siku i na papierze zobaczyłam różowe plamienie:-(myslałam, że zemdleję...poczytałam od razu na necie, możliwe, że to od stresu, który dzisiaj miałam...no nie wiem....nic mnie nie boli, delikatne kłucie...ale takie dosłowmnie minimalne i to od czasu do czasu...To plamienie zobaczyłam około 16, teraz jest po 20 i nic...napisałam do mojego polskiego lekarza co mam robić itp., czekam na odpowiedź i zobaczę co będzie dalej. Leżę plackiem, jutro wzięłam wolne, a póżniej się zobaczy...W między czasie mój M. dzwonił do swojej mamy i ta mu powiedziała, że jego bratowa w Polsce (ta co mi imie chciała podebrac) też takie coś miała, gdzieś na początku ciązy. Wystraszyła się, poleciała na badania, okazało się, że wszystko w porządku, a te plamienie to mogło jakies słabe naczynko pęknąć. Oby u mnie było podobnie!!!! i żeby to był jednorazowy wyskok!!!!!! kurdę...a tak dobrze szło:-(No i jak miało mi się to przydarzyć, to szkoda, że nie przytrafiło się kilka godzin wczesniej, to od razu bym powiedziała w szpitalu, może od ręki by się mną zajęli??? ehhhhh.....cięzko mi jak cholera, płakac mi się chce....staram się mysleć, że to się zdarza, ale i tak czarne myśli mnie nachodzą...
Przepraszam za mój smutny post...ale same rozumiecie...Mam nadzieję, że jutro rano przywitam się w innym nastroju...
paaaa
do jutra!!!!

Dziewczyny porażka!!
Nie umiem robić placków ziemniaczanych. Dziś zrobiłam placuszki z cukinii i po drugiej patelni "niewypału" mąż przejął łopatkę. I jemu wyszły doskonałe:( jak to możliwe??

Dziś Dzidziuś dał czadu. Dwa razy rano i wieczorem pogonił mnie do toalety. To rekord.

Katiuszka nie martw się, Kochana. Jesteś w 11 tygodniu, to na pewno to jednorazowa sytuacja. Odpocznij Najdroższa. To o czym piszesz, że czytałaś dotyczy kobiet na samym początku ciąży. Ja w 5 tygodniu zobaczyłam czystą krew na bieliźnie. Lekarz się nie kwapił by mnie przyjać, więc odsiedziałam godzinę w poczekalni rycząc. Położna zapytała się mnie dlaczego od razu nie poszłam do szpitala...i w razie poronienia, żebym się nie obwiniała, bo to nie moja wina, a ja to wszystko słysząc jeszcze bardziej ryczałam. Mąż 300 km ode mnie. Ja sama. Załamka. Co było o było- na pewno nie było różowo i wylądowałam przykuta do łóżka na kilka tygodni. Do tej pory jestem na L4. Ale jakoś powoli wyszłam z tego psychicznie i fizycznie.
Jestem przekonana, że wszystko będzie dobrze.
Nie sugeruj się tylko tym co piszą w internecie!!

Dzien Dobry:-)
Ja jestem dzis pierwsza, juz po 2 kawach i kanapce.
Katiuszka don´t worry. Widzisz, juz jest dobrze, nic sie nie dzieje.

Moj wyjechal na 2 dni, ale jak wroci to....:-D

Piekna pogoda,az chce sie zyc.

Milego dnia

Caterina odpisz mi please

Witam z poranną kawą :-)
Aleksis już kochana odpisuje. Wyników nie pomyliła takie mam.
W 3 dniu Fsh-10,94 lh-12,26
A w 23 dniu nie wiem po co robione :FSH-4,20 Lh-14,56
i bądź tu człowieku mądry.

Katiuszka wszystko będzie dobrze ,trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Aaaaaaaaaaaale masakra!!!!!!!!!!!!!!
Pierwszy raz w życiu mi się to przytrafiło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::wściekła/y::no::szok::zawstydzona/y::-:)szok::wściekła/y::wściekła/y:
ale się wkurzyłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pierwszy raz w życiu zapomniałam o urodzinach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kok.o wybacz moje gapiostwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja wczoraj łaziłam cały dzień z zawiązanym supełkiem na chusteczce.. ale cholercia zapomniałam po co go zawiązałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja cały czas myślałam że urodzona jesteś 25!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

za to dziś, spóźnione ale jak najbardziej szczere, najpiękniejsze życzenia 1000 lat w zdrowiu, minimalnej ilości nerwów, maxymalnej dawki radości na codzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i aby spełniły się Twoje najskrytsze marzenia :********

dla Kok.o.jpg

reklama
Do góry