reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Teraz widać :-) Fajowe :tak: Ale nie widziałam takich w Polsce, pewnie drogie bo nie kanciaste;-)

Właśnie mi się na maila zgłosiła opiekunka, obywatelka Kenii :-D Już widzę oczyma wyobraźni jakie historie by do niej dorabiała moja kosmiczna babcia, że jakieś "Pożegnanie z Afryką" w innym pustyni i w puszczy jest ;-):-D

Jak się walnie w tego największego stwora to gra muzyka i gwiazdki świecą :tak:

Muma -zartujesz? A moze warto by babci zafundowac najwieksza przygode jej zycia?Ludzie z Afryki bardzo pozytywnie sa nastawieni do swiata, spiewaja caly czas, ale tez lubia sie wydzierac podczas romzowy-ale skoro babcia starszawa pani, to pewnie sluch juz nie taki jak kiedys?

reklama
hej!!:-)Aleksis jutro od razu prosze relacja z wizyty:-)nic się nie bój!!kobito,jest wszystko w porzadku!!!i bedzie!!:-)pewnie juz usłyszysz bicie serduszka i bedzie cudnie!!A mnie jeszcze dzis wkurw...w pracy i to pojeb...kierownik!!ale chu...z Nim!!w dupie go mam!!a ja nie jestem osobą która sie skuli i popłacze się w kącie!!tylko potrafie się odezwac!!i nie dam sobie napluc na głowe!!!Co za debil no!!!ale gdzies go mam!!Jeszcze jutro i wolnego troche!!!:-)Mój Adam pewnie o 18 spac pójdzie bo przed 1 w nocy pobudka i do pracy od 2 w nocy do 14/////wiec wyspac się musi!!aaaa czuje cos w jajniku...yyyy chyba w jajniku,jakies kłucie od czasu do czasu////ale nie doszukuje się problemu!!!!!!!!!!!

Hellol, no zostawic was na chwile a tu tyle naprodukowane!

Aleksis fajne te lozeczka, u nas tez sa i dlatego sa drogie, ze one sa tak jakby 2w1. Czyli na poczatku mozesz uzywac jako tzw kosza mojzesza, a potem dokladasz po bokach 2 scianki i jest lozeczko. Przynajmniej ja u nas takie widzialam tez chyba tej samej firmy.
Fakt, ze po IUI jakos tak wiecej chlopcow.
Pamietacie Tere fere, tez spodziewa sie Tymka:tak:

Muma, na dodatek afroamerykani przynosza te swoje tamburyny czy jak to tam sie nazywa i wala w nie, wiec moze by sie dziadkom nawet podobalo.
A propo walenia, to kto wali w tego pajaca najwiekszego? Olek czy ktos z was??:-D

Ani@k wlasnie od kiedy te zmiany??? moze cie obejma hahaha

Moj eM wczoraj jakos przezyl, ale takiego zdesperowanego go nie widzialam od maja:baffled:W kazdym razie zdolal nawet "odzyskac" 200€, ktore jakims cudem "zgubil" dnia poprzedniego. Jako, ze on nie jest kasjerem, ale przez ostatnie 3 dni musial pracowac w kasie, to mial masakre. Jakos przezyl bez strat finansowych, aczkolwiek z nerwow stracil troche zycia.

Co wy wszystkie o tych oknach i firankach, ja tez mam nic kompletnie nie zrobione, ale jak nie bedzie jutro konca swiata, to zagonie eMa, bo dzis i jutro ma wolne, no i jest jeszcze weekend;-):tak:

hejka:-)
widzę, że towarzystwo się rozgadało dziś:tak: jest coś o zakupach i o sprzątaniu świątecznym, no i o wizytach...tematów, że hoho...
kasica a co Ty taka wkurzona? Kobito..święta idą, a Ty tak klniesz:szok::-D wrzuć na luz...jeszcze jeden dzień!!!!:tak: ja tak robię i super mi z tym;-) a to kłucie to jest pewnie na owulację, skoro lekkie plamienie było, to teraz kłucie dobry objaw:tak:
Muma ale super ta zabawka:tak: kurcze...ja mam tylko jednego misia dla Julka:baffled: wstrzymuję się, bo pewnie znajomi naznoszą, mama coś już pokupowała w Austrii, jak mi to zwali do domu w marcu, to będę się przeciskać przez te zabawki. Ale ta Olkowa mi się spodobała:tak: A co do pani z Kenii...powiem Ci, że jak to taka pani w średnim wieku lub starsza, to one są bardzo fajne. Roześmiane, rozśpiewane, ogólnie "don't worry, be happy":tak::-) tylko, że nie wiadomo jakby dziadkowie zareagowali na inny kolor skóry. Moi na przykład, to w życiu by się nie zgodzili. Może jedna babcia to tak, po namowach, ale druga i dziadek to w życiu. Dzidziu już nie żyje niestety, ale pamiętam jakie "jazdy" z nim były przed śmiercią. Jestem pewna, że jakby taka pani do niego przyszła, to by krzyczał, że chyba już umarł i jest w piekle, bo widzi czarnych:baffled: Nooo takie to pokolenie:sorry2:
Gatto kciuki za jutrzejszą wizytę&&&&& Aaaa to tere fere będzie miała chłopca??? chyba kiedyś pisała, ale zapomniałam. Tymek tez nie mój gust, ale co mi do tego. Julek tez się nie wszystkim podoba, a ja i tak tak nazwię swoje dziecię:-p a jak u Was z imieniem? została Franceska? czy jakies inne opcje wchodzą w grę:confused:
Aleksis za Twoją wizytę tez kciukasy ogromne, takie zdwojone, chociaż jestem pewna, że wszystko będzie dobrze!!!!!&&&&&&&& A łóżeczko superowe!!!! nie widziałam tu takich...a zresztą co się dziwić, jak tu nic nie ma:no: Nooo a mój brzucholek okrąglutki, ale mnie się już mniej podoba:sorry2: bo mi opadł i jakiś taki wydłużony:dry: kok.o ma fajny, taki właśnie piłkowaty i Gatto też. Czyli jednak kształt brzucha zależy od płci lokatora:tak: Ciekawe co to będzie u Ciebie? ja chyba tez obstawiam chłopca:tak:
ani@k widzę, że plan działania w sferze starankowej opracowany w najmniejszym szczególe. Bardzo dobrze!!!i tak trzymać, najważniejsze to mieć cel i do niego dążyć, raz większymi, raz mniejszymi kroczkami, ale zawsze do przodu. Bo co by dało, załamanie się i nic nierobienie?:baffled: samo raczej nic nie przyjdzie, nie? trza naturze trochę pomóc i ani się obejrzysz będą II kreseczki.
caterina to święta raczej pracowite będziesz miała. A przynajmniej lepiej płacą za takie "ekstra" dniówki czy nocki?

A ja dziś lekko otępiała jestem. Bo jakże mogło by być inaczej...nie spałam od 2:30 do 5:50:wściekła/y: układalam pasjansa na kompie, jadłam, piłam, telewizję oglądała, a jak już zasnęłam, zaraz trzeba było wstawać. ehhh szkoda słów...A do tego cholernie boli mnie ręka po tej szczepionce, podobno to normalne. Nie mam żadnego zaczerwienienia ani buły, nic mnie nie swędzi, kompletnie nic nie ma, a boli, jakby mi ktoś porządnie przywalił. No i jak na złość, to prawa ręka...ciężko coś nawet podnieść:baffled:
Ahaa no i Julek coś ospały:baffled: trochę zaczynam się martwić, czuć go czuję, nie kopie, tylko tak jakby się przewalał z jednej strony na drugą, ale i to dość rzadko. Myślicie, że to normalne? ja mam 3 opcje dlaczego tak może być... 1. po szczepionce może lekko oszołomiony, 2. moje nieprzespane nocki, 3. okropna pogoda, szaro, ciemno, leje, wiatry wieją i ciśnienie niziutkie. Może to z której z tych przyczyn taki niemrawy:baffled:

Aha aaronka a co Co dolega, że szukają jakiegoś zapalenia? kurcze...czyżbyś pisała, a mnie umknęło:confused:

Ostatnia edycja:
Katiuszka moja mala dzis tez jakby ospala...widac koniec swiata sie zbliza:szok::szok:

Gattinke nazwiemy Cristina czyli po prostu Krysia:-D:-) eM sie uparl i nie odpusci:-)

elooo.. ja juz "po";-) Młoda wysoko, szyjka skrocona i miekka... zalecenie: "cierpliwie czekac";-)
kasica Ty sie nie wkurzaj, olej dupka i nie przejmuj sie...nie warto. jeszcze 1 dzien i masz labe taką ze hej!!:-)
Gatto oooo widze,ze calkiem inna opcja zwyciezyła:-) Kryśka tez fajnie!! (w wersji wloskiej ofkors;-))
A Tymek to Tymon chyba? :sorry2:
katiuszka Młoda moja tez dzis mniej sie rusza. Ale czasem tak dzieciole maja,ze dzien mniej aktywny mają i juz. Ty tez nie zawsze masz ochote brykać cały dzien;-):-)

hehe kok.o no co Ty?!!! ja codziennie brykam i to od rana do wieczora, albo i dłużej:-D ale Młody może temperament ma po ojcu;-) A Tymek to może być i od Tymona i Tymoteusza...ciekawa którą wersję wybrała tere fere...
Gatto właśnie zauważyłam, że Julek ma czkawkę:tak: dzięki Tobie wiem, że to to!!!:-)
Idę się położyć na chwilę, bo już nie wysiedzę na tym fotelu...byle tylko nie zasnąć:baffled: Juuupiii!!!! jutro koniec mojej pracy!!!!!:tak:

aaa no i Cristina też ładnie!!!

reklama
Ahoj kobity:-)
Co tu taka cisza :confused:
A moze już był Koniec Świata tylko ja nie zauwżyłam :szok::zawstydzona/y:
;-)
W kazdym bądź razie witam się z tymi co przeżyli kawusią ;-)

Katiuszka ja zaprace w święta mam tylo dodatek kiedyś kolezanaka obliczyła ze to ok.20 zł:-(
To jest nasza rzeczywistość:wściekła/y:

Muma ubawiłam się po pachy panią z Kenii:-D
Oby kasting wypadł pomyslnie :tak:

Aleksis trzymam kcuki za wizytację &&&&&&&&&&&&&&

Pozdrawiam z trasznie mroźnej Syberii :cool:

Do góry